Postat: 2009-08-21 21:33:06
Jag tror yoghurten neutraliserar "syrorna" som finns i bananen eller nåt sånt.
Hehe, jag vågar inte äta frukt och sånt utomlands om man inte kokat det innan. Beror på land också kanske. Jag har dock ätit väldigt lite okokt.
Jaha, jag trodde persimon var samma som persika. Eller nektarin kanske, nu kom jag ju på vad persika heter på engelska..
Ja, vad som är nyttigast är ofta kanske...
Jag tycker också grapefrukt är mindre kul att äta. Då går det lättare med rönnbär. Förstår inte hur naturen tänkt ut att man skall kunna äta det bara sådär. Fast kanske vissa djur äter det gärna? Men det borde ju vara giftigt för något djur, såsom det smakar..?
Hehe, jag vågar inte äta frukt och sånt utomlands om man inte kokat det innan. Beror på land också kanske. Jag har dock ätit väldigt lite okokt.
Jaha, jag trodde persimon var samma som persika. Eller nektarin kanske, nu kom jag ju på vad persika heter på engelska..
Ja, vad som är nyttigast är ofta kanske...
Jag tycker också grapefrukt är mindre kul att äta. Då går det lättare med rönnbär. Förstår inte hur naturen tänkt ut att man skall kunna äta det bara sådär. Fast kanske vissa djur äter det gärna? Men det borde ju vara giftigt för något djur, såsom det smakar..?