Träffkalendern och träffarrangörer

Foruminformation postas här. Förslag och kritik är också välkommet.

 Moderatorer: Alien, atoms

Träffkalendern och träffarrangörer

Inläggav Liebert » 2008-08-22 16:33:17

Träffkalendern är till för att förstärka AspergerForums viktiga roll som mötesplats. Länken till kalendern hittar du i toppmenyn om du är inloggad.

Meningen är att många av de träffar som arrangeras av olika medlemmar skall listas här. Inte bara ger det en bra tidsmässig översikt utan även verktyg för att hantera träffanmälningar.

Högst upp finns en funktion för att bevaka hela kalendern vilket betyder att du får e-post vid nya och ändrade händelser inklusive svar. Du kan också bevaka endast en enskild händelse, ett val som dyker upp när du tittar på detaljerad träffinfo.

Bli träffarrangör
För att lägga in nya händelser måste man vara träffarrangör med speciella behörigheter på forumet. Man ansöker om medlemskap i gruppen Träffarrangörer i kontrollpanelen.

För att godkännas som träffarrangör skall man inte vara helt okänd på forumet och gärna redan använt avdelningen Träffar för mindre arrangemang av något slag. Kalendern kan ses som nästa steg när behovet av lite mer struktur uppkommer. Mer info om vilka regler som gäller Träffarrangörer ges vid inträde i gruppen.
Liebert
Grundare
 
Inlägg: 1900
Anslöt: 2005-10-10

Återgå till Regler, nyheter och synpunkter



Logga in