Tack!

Om livet i relation till sig själv och samhällets förväntningar.

 Moderatorer: atoms, Alien, marxisten

Tack!

Inläggav Jossie94 » 2020-02-17 22:11:24

Jag vill bara säga att jag har lärt mig att formulera mig bättre och det är tack vare detta forumet! Jag har inte förstått varför jag hamnat bakom den där muren. Men sedan förklarade en jag känner att det inte finns någon kod att knäcka och att jag har försökt knäcka den. Jag har velat få en helhet av vad saker beror på, men tydligen så finns det ingenting att förstå, för att människor går på den sk dagsformen. De byter beteenden varje dag, så idag är det glada och imorgon är det sura osv.. Medan jag fastnar. Jag vill förstå varför hon blev sur på mig tex. Men då ska man ju fatta att det inte var så allvarligt. (Detta var bara ett exempel)

Upplever ni att jag har blivit bättre på att formulera mig? :)

Vore kul att veta, eftersom jag har haft svårt (fått bevis) på det men själv har jag tyckt att mycket har varit tydligt och självklart.
Jossie94
 
Inlägg: 582
Anslöt: 2019-06-25

Tack!

Inläggav Fretshi » 2020-04-13 6:36:06

Sluta varaså hård mot dig själv!

Alla människor gör misstag och det är därför många religioner har förlåtelse så att inte onödiga bro ar ska bildas mellan människor!

När jag promenerade häromdagen slog det mig en sak min kontaktperson har sagt till mig "Fredrik antingen du har inga vänner eller du har alla vänner!" detär bara dumt att fylla sitt hjärta med massa hat och illvilja för då skadar man bara sig själv mer än man skadar andra!

Så jag försöker förlåta alla som har skadat mig eller som jag har skadat innan jag lägger mig, ger mig lite ro alla fall och jag kan bli glad igen.
Fretshi
 
Inlägg: 1203
Anslöt: 2015-05-26

Återgå till Att leva som AspergareLogga in