Nästa Grödingeträff - söndag 18 juni, APD

Allt om Aspergerträffar

 Moderatorer: Alien, marxisten, atoms

Nästa Grödingeträff - söndag 18 juni, APD

Inläggav Pemer » 2017-06-06 6:02:16

Fira Autistic Pride Day i Grödinge hos Pemer!

Alla med ställd eller misstänkt NPF-diagnos i allmänhet, och inom autismspektrumet i synnerhet, är välkomna på löst och lättsamt samkväm i mitt enkla tjäll på Sandavägen 1J i Grödinge (Vårsta) söndag 18 juni, observera denna gång en söndag. Respektive är välkommen med eller utan egen diagnos. Räknar man med att trivas i NPF-sällskap utan egen diagnos, brukar den trivseln vara ömsesidig. :)

Kom så lång eller kort stund under dagen/kvällen du vill, så dags som passar dig. Jag "slår upp portarna" och välkomnar besökare från 14.00 och till ca 22/23-tiden eller något i den stilen.

Medlemsmöte i OA Stockholm står formellt på programmet och avhålls om det känns påkallat, t ex om en medlem vill ta upp en fråga. (Det här har inte hänt sedan någon gång i Tullinge 2009 eller så.)

Mat ordnar var och en själv t ex vid det nya stamstället tvärs över gatan, handlar på ICA bredvid detsamma, eller annan egen önskad variant. Micro för att värma medhavt käk finns. Middagsdags brukar vara kring 18-tiden (då rätt många brukar gå till restaurangen).

Fika och lite tilltugg till det till eftermiddagen och lite dricka och snacks till kvällen brukar jag ha lite hemma själv, och ta gärna med egen dryck och gott du vill mumsa på också!

Det är både välkommet att ta med något, och att om man kan och vill donera en slant för att stödja verksamheten. Allt som står i eller vid bokhyllan i köket är för att bortskänkas/säljas, som man i så fall kan välja att köpa valfria mängder av, så behöver man inte se det som en ren donation utan ett köp.

Aktivitet i övrigt: allmänt samkväm. Vid vackert väder kan även en promenad i omgivningarna i skarven förort/landsbygd tänkas. Kanske att vi sätter på någon film någon gång framåt kvällen. Dagen till ära kanske vi tar och ser någon film med Aspergertema?

Vill man gärna träffa nya aspisar men inte är så mycket pratkvarn är det helt okej att bara sitta i ett hörn och lyssna. Eller om så bara sitta i ett hörn och läsa en bok.

Lite mer info, karta hur man hittar hit och anmälningsformulär finns här.

Välkomna!
Pemer
 
Inlägg: 13535
Anslöt: 2007-02-08
Ort: Grödinge

Nästa Grödingeträff - söndag 18 juni, APD

Inläggav bittin » 2017-06-07 19:38:20

Har fullt upp med annat uppdatera http://debian.org/ Debian burkar och annat den Söndagen men satsar på att dyka upp efter jobbet nu på Fredag allafall
bittin
 
Inlägg: 1648
Anslöt: 2008-11-03

Nästa Grödingeträff - söndag 18 juni, APD

Inläggav Matte » 2017-06-16 21:30:19

Vi tänker naturligtvis komma!

/Agneta & Matte 8)
Matte
 
Inlägg: 273
Anslöt: 2007-03-08

Återgå till TräffarLogga in