Nästa Grödingeträff - 30 november (start 17.00!)

Allt om Aspergerträffar

 Moderatorer: atoms, Alien

Nästa Grödingeträff - 30 november (start 17.00!)

Inläggav Pemer » 2019-11-25 20:51:41

Jädrars, jag var ju på god väg att starta tråd redan i förra veckan. Men även nu är det lite bök med krock under dagen, därför senare start den här gången.

Obs! Den här gången har en av skribenterna i Attentions medlemstidning (som heter "Attention!") uttryckt intresse att skriva om mig och "mina" träffar i tidningen, och skulle vilja vara med på träffen. Hon har själv NPF-diagnos och hör till målgruppen och har rätt att komma på den grunden, och naturligtvis gäller att vad som nämns på en sådan här träff stannar på träffen och det är givetvis inte tal om några foton annat än möjligen på närvarande som faktiskt är okej med att bli fotograferade. Artikeln ska ju mer fokusera på hur det förlöper mer allmänt och hur ni trivs. Roliga skämt eller andra allmängiltiga saker kan ju få leta sig in i reportaget, men inget personligt som kan identifiera någon.

Vill någon gärna komma, men är obekväm med närvaro av en skribent på den här grunden, ska det givetvis respekteras. Fast hon måste ju veta säkert minst någon dag innan vad som gäller också. Så kommer det anmälningar med detta önskemål de närmaste dagarna får artikeln åstadkommas utan att hon kommer med på träffen. Skulle det ha kommit enbart anmälningar som är okej med det här till på torsdag kl 24.00, bestämmer jag som arrangör att träffen blir med skribenten närvarande och att eventuella senare tillkomna får avstå från att komma om det inte känns okej för dem med henne där.


Samarrangemang mellan OA Stockholm, Attention Huddinge-Botkyrka-Salem och Studieförbundet Vuxenskolan.

Alla med ställd eller misstänkt NPF-diagnos i allmänhet, och inom autismspektrumet i synnerhet, är välkomna på löst och lättsamt samkväm i mitt enkla tjäll på Sandavägen 1J i Grödinge (Vårsta) lördag 30 november. Respektive är välkommen med eller utan egen diagnos. Räknar man med att trivas i NPF-sällskap utan egen diagnos, brukar den trivseln vara ömsesidig. :)

Kom så lång eller kort stund under dagen/kvällen du vill, så dags som passar dig. Jag "slår upp portarna" och välkomnar besökare, denna dag fr o m 17.00 (obs!) och till ca 22/23-tiden eller något i den stilen.

Mat ordnar var och en själv t ex vid det nya stamstället tvärs över gatan, handlar på ICA bredvid detsamma, eller annan egen önskad variant. Micro för att värma medhavt käk finns. Middagsdags brukar vara kring 18.30-tiden (då de flesta brukar gå till restaurangen).

Fika och fikabröd till eftermiddagen och lite dricka och snacks till kvällen står Attention HuBoSa för, i och med att träffen också är bidragsgrundande och bidrag utgår från Vuxenskolan. Fortsätt gärna också traditionen från förr att alla som vill tar med egen dryck och gott att mumsa på! Rutinerna har utvecklats under många år till lite mix av knytis och "bring your own", och nu har finansieringsmöjligheterna utvecklats vidare.

Aktivitet i övrigt: allmänt samkväm. Vid vackert väder kan även en promenad i omgivningarna i skarven förort/landsbygd tänkas. Kanske att vi sätter på någon film någon gång framåt kvällen.

Vill man gärna träffa nya aspisar men inte är så mycket pratkvarn är det helt okej att bara sitta i ett hörn och lyssna. Eller om så bara sitta i ett hörn och läsa en bok.

Lite mer info, karta hur man hittar hit och anmälningsformulär finns här.

Välkomna!


Moderator: Ändrade ett stycke på TS begäran.
Pemer
 
Inlägg: 13588
Anslöt: 2007-02-08
Ort: Grödinge

Nästa Grödingeträff - 30 november (start 17.00!)

Inläggav bittin » 2019-11-28 15:46:18

Uppbokad med annat
bittin
 
Inlägg: 1894
Anslöt: 2008-11-03

Nästa Grödingeträff - 30 november (start 17.00!)

Inläggav Forummedlem » 2019-11-29 16:00:56

Kommer!
Forummedlem
 
Inlägg: 303
Anslöt: 2009-09-09
Ort: Stockholm

Återgå till TräffarLogga in