Moderatorernas agerande (flytt av tråd till dold avd)

Foruminformation postas här. Förslag och kritik är också välkommet.

 Moderatorer: atoms, Alien, marxisten

Moderatorernas agerande

Inläggav onionhttps » 2018-01-30 7:10:29

Det folk borde göra här är att rapportera fler inlägg och tjafsa mindre. Report and ignore! Naturligtvis när de bryter mot reglerna. Ser ni personliga påhopp eller förolämpningar är det glasklart att ni ska rapportera inlägg. Gör ni inte det är ni ansvarslösa. Det har jag lärt mig efter mina övertramp!

På tal om moderatorernas agerande kan man känna sig tystad ibland men ge det tid. Jag gav mitt frånvarande från min konflikt 1 vecka och efter det så har moderatorerna gjort massvis med saker!

T.ex jag fick en tillsägelse. Jag hade redan fått små varningar angående netikett och forumets regler. Efter en vecka fick jag vad jag tror är de slutgiltiga varningarna: detta bevisar att forumledningen gör saker!

Vi måste ge dem tid!
onionhttps
Får inte chatta
 
Inlägg: 973
Anslöt: 2016-01-07
Ort: https://random.org

Moderatorernas agerande

Inläggav nallen » 2018-01-30 20:56:01

För det första är det för det mesta totalt meningslöst att anmäla inlägg (om det inte gäller triviala formaliajusteringar, t.ex. stavfel eller dubbelposter). Moderatorerna håller ofta rent imbecilla under armarna, låter dem hållas och till och med uppmuntrar idioti.

För det andra är flera dagars handläggningstid fullständigt bisarrt. Jag köper att det inte är någon ansvarig inloggad vid alla tider på dygnet, men den absoluta majoriteten av ärenden borde utan tvekan kunna klaras av mindre än ett dygn efter anmälan = nästa gång en moderator loggar in.
nallen
 
Inlägg: 16753
Anslöt: 2006-08-27
Ort: Vid flodkröken

Moderatorernas agerande

Inläggav ankhh » 2018-01-30 21:50:33

Jepp. Ärligt talat, det är skittråkigt att vara moderator. En uppoffring man gör för att man vill göra gott för ett forum man gillar.

Jodå, jag har gjort det, på andra håll, av ideella skäl, men tyvärr tar det alltså oftast bort nöjet med att besöka ett forum. För mig, i alla fall.

Så även om det tar lång tid ibland (kanske också beroende på interna diskussioner) så vill i alla fall jag inte klaga på moderatorerna. Ni gör så gott ni kan under omständigheterna. :-)154
ankhh
Inaktiv
 
Inlägg: 2960
Anslöt: 2016-06-27

Återgå till Regler, nyheter och synpunkterLogga in