Gigaset surfplatta tappar wifi och startar om

Allt om hård- och mjukvara samt övriga it-relaterade diskussioner.

 Moderatorer: Alien, Puzzle, marxisten, atoms, Sjuckert

Gigaset surfplatta tappar wifi och startar om

Inläggav Lilla Gumman » 2016-11-12 17:11:29

Surfplattan jag köpte i våras av grannen är en Gigaset 8" surfplatta av den lägre prisklassen. Den var medskickad "på köpet" när grannen köpte förra datorn. Den är inte använd alls av grannen (som inte begrep sig på den), och jag har bara haft den ibland för att kolla recept, googla eller spela ordspel/griddlers. Nu har jag haft min smartphone inskickad på service, så denna veckan har jag installerat olika play-appar för att kunna casta till TV:n (vi har Chromecast, så vi kan trycka på en knapp i en play-app och få upp det vi vill se på TV:n = casta till TV:n).

Nu har den börjat att ständigt starta om sig, samt tappa wifi. Jag har startat om surfplattan till fabriksinställningarna. Redan då jag fick knappa in mitt wifi-lösenord började wifi att "åka upp och ner som en jojo" och när jag installerat de appar jag använder (just nu mest play-kanalerna).

Surfplattan startar om sig igen och igen i en loop, men till sist startar den upp och jag kan använda surfplattan. Allt ifrån nån minut till jättelänge. Sen börjar den starta om sig själv igen i den där loopen.

Samma sak hände hemma hos en kompis. Wifit var inte stabilt för fem öre. Alltså är det inte vårat wifi det är fel på, utan felet ligger i surfplattan.

Har jag väl castat nånting till TV:n, kan jag i lugn och ro se hela programmet fast surfplattan startar om sig igen och igen.

Vad kan ha hänt? Jag har inte gjort något med den förutom att installera appar från Google Play, och jag har varit noga med att avinstallera de jag inte använder. Jag ska installera CCleaner och se om det är nåt fel som behöver rättas till i "registret" (som heter nåt annat på en android, jag vet). Fler förslag?
Lilla Gumman
 
Inlägg: 5389
Anslöt: 2007-08-01
Ort: Ludvika

Gigaset surfpatta tappar wifi och startar om

Inläggav Zirre » 2016-11-12 21:49:47

Prova med systemåterställning. Det gjorde jag med min surfplatta när den betedde sig dumt.
Zirre
 
Inlägg: 8894
Anslöt: 2009-12-08
Ort: Sthlms län, Uppland

Gigaset surfpatta tappar wifi och startar om

Inläggav Lilla Gumman » 2016-11-12 22:40:00

Zirre skrev:Prova med systemåterställning. Det gjorde jag med min surfplatta när den betedde sig dumt.


Lilla Gumman skrev:Jag har startat om surfplattan till fabriksinställningarna. Redan då jag fick knappa in mitt wifi-lösenord började wifi att "åka upp och ner som en jojo"


En systemåterställning är samma sak som att starta om till fabriksinställningarna. Det heter olika saker i olika apparater bara. Du är snäll, men jag vill gärna ha mer konstruktiva förslag än så. När jag väl postar här har jag testat allt det vanliga och en hel del annat med ...

För tillfället startar surfplattan om sig igen och igen, och när den väl kommer fram så att jag kan börja använda den hinner jag nätt och jämnt starta en app så startar den om igen ... Har jag tur kan jag hinna starta nåt att casta innan den börjar starta om sig.
Lilla Gumman
 
Inlägg: 5389
Anslöt: 2007-08-01
Ort: Ludvika

Gigaset surfpatta tappar wifi och startar om

Inläggav Lilla Gumman » 2016-11-13 0:37:22

Borde köpa en bättre surfplatta, men svårt att veta vad som är bra i de lägre prisklasserna. Får väl spara ihop till en Samsung Galaxy Tab annars, med 10,1" skärm eller nåt ... 8" skärm känns rätt futtigt när jag varit hemma hos mina föräldrar och använt surfplattor med 10" skärm.
Lilla Gumman
 
Inlägg: 5389
Anslöt: 2007-08-01
Ort: Ludvika

Gigaset surfplatta tappar wifi och startar om

Inläggav Zirre » 2016-11-13 1:21:26

jaha okej så var det med det när man ge svar som man tycker passar bra. :-|
Zirre
 
Inlägg: 8894
Anslöt: 2009-12-08
Ort: Sthlms län, Uppland

Gigaset surfplatta tappar wifi och startar om

Inläggav Lilla Gumman » 2016-11-13 2:14:08

Zirre skrev:jaha okej så var det med det när man ge svar som man tycker passar bra. :-|


Ingen fara, du kunde inte veta att det inte hjälpte. Jag brukar inte vara tillräckligt tydlig när jag skriver. Även om jag skriver att jag testat nåt som inte funkade, så kan jag få tips om just det ändå (generellt, inte bara här och inte bara av dig). Beror det på att jag beskriver probleet för ingående? Att jag har för många ord? Att jag inte är tillräckligt tydlig och använder rätt ord?

Håller man nere volym ner och sen håller ner on/off knappen, och håller ner bägge en stund, ser man androidgubben, och det finns några val, men jag vet inte hur jag väljer nåt av dom och innan jag har hunnit göra nåt startas surfplattan om.
Lilla Gumman
 
Inlägg: 5389
Anslöt: 2007-08-01
Ort: Ludvika

Gigaset surfplatta tappar wifi och startar om

Inläggav Zirre » 2016-11-13 2:26:25

Lilla Gumman skrev:
Zirre skrev:jaha okej så var det med det när man ge svar som man tycker passar bra. :-|


Ingen fara, du kunde inte veta att det inte hjälpte. Jag brukar inte vara tillräckligt tydlig när jag skriver. Även om jag skriver att jag testat nåt som inte funkade, så kan jag få tips om just det ändå (generellt, inte bara här och inte bara av dig). Beror det på att jag beskriver probleet för ingående? Att jag har för många ord? Att jag inte är tillräckligt tydlig och använder rätt ord?

Håller man nere volym ner och sen håller ner on/off knappen, och håller ner bägge en stund, ser man androidgubben, och det finns några val, men jag vet inte hur jag väljer nåt av dom och innan jag har hunnit göra nåt startas surfplattan om.


Kanske ot men iaf. Har man redan provat tipset så är det bara att bortse från det istället för att ge en kommentar om att man såklart redan provat det så som du skrev.
Zirre
 
Inlägg: 8894
Anslöt: 2009-12-08
Ort: Sthlms län, Uppland

Gigaset surfplatta tappar wifi och startar om

Inläggav Lilla Gumman » 2016-11-13 11:59:26

Zirre skrev:
Lilla Gumman skrev:
Zirre skrev:jaha okej så var det med det när man ge svar som man tycker passar bra. :-|


Ingen fara, du kunde inte veta att det inte hjälpte. Jag brukar inte vara tillräckligt tydlig när jag skriver. Även om jag skriver att jag testat nåt som inte funkade, så kan jag få tips om just det ändå (generellt, inte bara här och inte bara av dig). Beror det på att jag beskriver probleet för ingående? Att jag har för många ord? Att jag inte är tillräckligt tydlig och använder rätt ord?

Håller man nere volym ner och sen håller ner on/off knappen, och håller ner bägge en stund, ser man androidgubben, och det finns några val, men jag vet inte hur jag väljer nåt av dom och innan jag har hunnit göra nåt startas surfplattan om.


Kanske ot men iaf. Har man redan provat tipset så är det bara att bortse från det istället för att ge en kommentar om att man såklart redan provat det så som du skrev.


bra sagt

ONT - prova att hålla ner volym ner och on/off knappen en god stund och se vad som händer. Android-loggan kommer fram, med nån kantig cirkel/diamant/vad det nu är i magen. Det finns fyra alternativ, men går för fort för att jag ska hinna se alla fyra.
Lilla Gumman
 
Inlägg: 5389
Anslöt: 2007-08-01
Ort: Ludvika

Gigaset surfplatta tappar wifi och startar om

Inläggav Lilla Gumman » 2016-11-13 13:12:51

Det jag använder surfplattan till är: att kolla på youtube/play-appar samt "casta" dem till TV:n med Google Chromecast, googla, kolla recept, kolla gmail, logga in op olika forum samt spela enkla ordspel och liknande (Wordfeud, wordbrain, nonogram/griddlers). Den surfplatta jag har kan inte synka Vivofit med Garmin Connect-appen därför att dess bluetooth inte är av den senaste sorten; surfplattan sa så i alla fall fast med andra ord. Tycker inte att jag behöver köpa en surfplatta för 3000 kr bara för de behoven. Har trots allt en smartphone som jag gör allt detta på. Surfplattan är bara ett komplement när jag vill ha större skärm av någon anledning, när jag bakar/lagar mat och inte vill kladda ner smartphonen eller som nu när jag har smartphonen inne på service.

En surfplatta på 7" känns onödigt liten. Eftersom jag har en Samsung Galaxy Note 4 med rejäl skärm skulle det vara bättre att ha en surfplatta på 8"-10". Lånade pappas iPad på 10,1" (eller vad de nu brukar vara, har för mig det) när jag var där nyligen, och när jag kom hem kändes 8" litet i jämförelse ... men 8" känns OK också.

Kanske blir ny surfplatta på mellandagsrean eller nåt. Jag vill veta vad jag ska ha innan jag rusar sta och köper något som kanske inte funkar för mina behov ...
Lilla Gumman
 
Inlägg: 5389
Anslöt: 2007-08-01
Ort: Ludvika

Gigaset surfplatta tappar wifi och startar om

Inläggav kullan » 2016-11-13 13:57:38

Jag har en Samsung Galaxy Pro. skärmen är på 10.0. Den har blivit en spelplatta. Spelar hay day och andra enkla androidspel på den. Använder den istället för en dator när jag är bortrest. Det är mest för att kolla facebook och andra sociala medier. Den köpte jag 2014. Minns inte vad den kostade då.
kullan
 
Inlägg: 27934
Anslöt: 2011-04-15
Ort: Katastroflandet Jag

Gigaset surfplatta tappar wifi och startar om

Inläggav Lilla Gumman » 2016-11-13 14:04:19

kullan skrev:
Samsung Galaxy Note Pro är ju ett alternativ. Men då rör det sig om runt 2000-3000 kr. Kanske är det så en surfplatta ska kosta för att fungera bra.
Har kollat på några Denver också, men det är ju ett lågprismärke som får "datorkunniga" att skrika "köp absolut inte!!!" men de som köpt dem och använder dem till enklare saker som bankärenden och surf tycker om dem ...
Lilla Gumman
 
Inlägg: 5389
Anslöt: 2007-08-01
Ort: Ludvika

Gigaset surfplatta tappar wifi och startar om

Inläggav Zirre » 2016-11-13 14:37:46

Även om systemåterställning inte är ett tips för dig så finnes det i alla fall i inställningarna och sedan något som heter i stil med om enheten.

___

Jag vill minnas att man på min surfplatta (android) kunde gå in i någon iställning liknande det du pratar om där du fick fyra val.

Kanske går att googla på det för din?

Edit: Hittade följande sida med information. Aja om du redan vet.
http://www.hardreset.info/devices/gigaset/gigaset-qv830/recovery-mode/
Zirre
 
Inlägg: 8894
Anslöt: 2009-12-08
Ort: Sthlms län, Uppland

Gigaset surfplatta tappar wifi och startar om

Inläggav Lilla Gumman » 2016-11-13 16:09:35

För tillfället startar surfplattan om sig i en evig loop och går inte längre att använda. Synd, eftersom jag just beställt ett fodral till den. Men fodralet kostde bara 35 kr totalt inkl. PayPals fraktförsäkring och avgift för litet köp, så jag överlever.

Det hela började med att den stängde av sig titt som tätt. Sen ville den uppdatera sig, och det fick den väl göra då. Men efter det startar den om mest hela tiden (man ser Gigaset logon, skärmen blir svart, man ser Gigaset logon ...) Endast vid ytterst få tillfällen startar surfplattan upp helt.

Om man håller ner volym ner och on/off ska man ju kunna starta i nåt felsäkert läge, bilden kommer upp men sen börjar den starta om sig igen och igen ...

Igår kunde jag koppla surfplattan till datorn, såg den som en enhet och kunde se alla mappar. Idag syns inte surfplattan i datorn. Tyvärr är den nog helt körd. Hade jag sett surfplattan i datorn, hade jag kunnat säkerhetskopiera allt och sen raderat hela surfplattan och försökt få in Linux eller nåt. Men det går nog inte.
Lilla Gumman
 
Inlägg: 5389
Anslöt: 2007-08-01
Ort: Ludvika

Gigaset surfplatta tappar wifi och startar om

Inläggav Lilla Gumman » 2016-11-13 16:24:10

kullan skrev:Jag har en Samsung Galaxy Pro. skärmen är på 10.0. Den har blivit en spelplatta. Spelar hay day och andra enkla androidspel på den. Använder den istället för en dator när jag är bortrest. Det är mest för att kolla facebook och andra sociala medier. Den köpte jag 2014. Minns inte vad den kostade då.


http://www.icahemma.se/surfplatta-galax ... -1846.aspx

Men det är inte akut, surfplattan var mest bra att ha som komplement till dator och smartphone. Får se om jag kan motivera köp av surfplatta eller ej ...
Lilla Gumman
 
Inlägg: 5389
Anslöt: 2007-08-01
Ort: Ludvika

Gigaset surfplatta tappar wifi och startar om

Inläggav Zirre » 2016-11-13 19:15:10

Lilla Gumman skrev:
kullan skrev:Jag har en Samsung Galaxy Pro. skärmen är på 10.0. Den har blivit en spelplatta. Spelar hay day och andra enkla androidspel på den. Använder den istället för en dator när jag är bortrest. Det är mest för att kolla facebook och andra sociala medier. Den köpte jag 2014. Minns inte vad den kostade då.


http://www.icahemma.se/surfplatta-galax ... -1846.aspx

Men det är inte akut, surfplattan var mest bra att ha som komplement till dator och smartphone. Får se om jag kan motivera köp av surfplatta eller ej ...

Hos mig använder vi en begagnad smartphone (köpt billig på tradera) för web-tv och Youtube.

(Vi har en Chromecast)
Zirre
 
Inlägg: 8894
Anslöt: 2009-12-08
Ort: Sthlms län, Uppland

Gigaset surfplatta tappar wifi och startar om

Inläggav Lilla Gumman » 2016-11-13 21:28:39

Vi har ju Chromecast med, och normalt använder vi smartphonerna till detta. Men nu när min smartphone är inlämnad på service (får den i nästa vecka) har surfplattan funkat bra till att casta allting.

Jag brukar ofta ha min smartphone istället för att sitta vid datorn. Datorn använder jag när jag ska skriva längre inlägg på forum, betala räkningar, uppdatera Vivofit, uppdatera GPS:en, lösa en del geocaching mysterys samt göra PQ:n att stoppa i GPS:en (PQ = pocket query, d.v.s. man filtrerar ut vilka cacher man vill ha så skapar datorn en fil att stoppa i GPS:en istället för att lägga in dem en och en).

I princip är en surfplatta lite onödig. Men den har större skärm än en smartphone, och är praktisk på resor samt ibland när jag vill sitta i soffan och surfa eller spela något. Och som komplement till smartphonen om den går sönder eller måste skickas på service eller ...
Lilla Gumman
 
Inlägg: 5389
Anslöt: 2007-08-01
Ort: Ludvika

Gigaset surfplatta tappar wifi och startar om

Inläggav Parvlon » 2016-11-13 23:29:24

kolla på google play efter något som heter typ "log inspector"
Parvlon
Får inte posta
 
Inlägg: 14034
Anslöt: 2006-07-28
Ort: ∴ℜ∴Ψ∴ℜ∴

Gigaset surfplatta tappar wifi och startar om

Inläggav Lilla Gumman » 2016-11-14 21:15:02

Parvlon skrev:kolla på google play efter något som heter typ "log inspector"


Det heter Log Viewer. Hur det ska fungera när surfplattan inte går att starta utan den bara startar om sig, och datorn inte längre vill kännas vid den, begriper jag inte. Men det är installerat på surfplattan nu (via datorn) och surfplattan ska få ladda sig nu straxt får vi se sen.
Lilla Gumman
 
Inlägg: 5389
Anslöt: 2007-08-01
Ort: Ludvika

Gigaset surfplatta tappar wifi och startar om

Inläggav Lilla Gumman » 2016-11-14 23:20:24

Log Viewer är installerad. Likaså nån repair. Surfplattan startar fortfarande om sig ideligen, men nu kommer jag i alla fall till användarläge och kan använda den lite grann. Men Log Viewer hittar jag inte i surfplattan???
Lilla Gumman
 
Inlägg: 5389
Anslöt: 2007-08-01
Ort: Ludvika

Gigaset surfplatta tappar wifi och startar om

Inläggav Parvlon » 2016-11-15 1:34:39

du kan ta fram log filen på något sätt och skicka upp på nätet så kan vi inspektera åt dig.

hittar du flera så tar du allihop. behövs nog inte hela filerna utan du klipper av dem om de är stora.
Parvlon
Får inte posta
 
Inlägg: 14034
Anslöt: 2006-07-28
Ort: ∴ℜ∴Ψ∴ℜ∴

Gigaset surfplatta tappar wifi och startar om

Inläggav Lilla Gumman » 2016-11-15 14:07:36

Aha, jag ska kolla. Nu verkar dock surfplattan fungerar. Dock föreslår den ord fast stavningskontrollen är urbockad. Allt som kan ha med saken att göra är för övrigt urbockat i inställningarna.
Lilla Gumman
 
Inlägg: 5389
Anslöt: 2007-08-01
Ort: Ludvika

Gigaset surfplatta tappar wifi och startar om

Inläggav Lilla Gumman » 2016-11-15 14:30:40

OK. Två loggfiler har jag lyckats skapa och sparat på Drive. Nu klistar jag in dom här (använder dator).

event.log

11-15 13:16:37.759 I/am_on_resume_called(19345): [0,com.tortel.syslog.FragmentMainActivity]
11-15 13:16:37.834 I/binder_sample(19345): [android.view.IWindowSession,2,13,com.tortel.syslog,2]




logcat.log

--------- beginning of /dev/log/main
11-15 13:16:41.350 I/SurfaceTextureClient(19345): [STC::queueBuffer] (this:0x50805530) fps:2.00, dur:1000.04, max:510.97, min:489.07
11-15 13:16:42.352 I/SurfaceTextureClient(19345): [STC::queueBuffer] (this:0x50805530) fps:2.00, dur:1001.09, max:511.07, min:490.02
11-15 13:16:43.862 I/SurfaceTextureClient(19345): [STC::queueBuffer] (this:0x50805530) fps:1.99, dur:1510.24, max:510.61, min:489.56
11-15 13:16:44.862 I/SurfaceTextureClient(19345): [STC::queueBuffer] (this:0x50805530) fps:2.00, dur:1000.23, max:510.56, min:489.67
11-15 13:16:45.862 I/SurfaceTextureClient(19345): [STC::queueBuffer] (this:0x50805530) fps:2.00, dur:1000.28, max:510.09, min:490.19
11-15 13:16:46.863 I/SurfaceTextureClient(19345): [STC::queueBuffer] (this:0x50805530) fps:2.00, dur:1000.37, max:510.56, min:489.81
11-15 13:16:47.863 I/SurfaceTextureClient(19345): [STC::queueBuffer] (this:0x50805530) fps:2.00, dur:1000.34, max:510.82, min:489.52
11-15 13:16:48.864 I/SurfaceTextureClient(19345): [STC::queueBuffer] (this:0x50805530) fps:2.00, dur:1001.00, max:510.16, min:490.83
11-15 13:16:50.375 I/SurfaceTextureClient(19345): [STC::queueBuffer] (this:0x50805530) fps:1.99, dur:1510.65, max:511.09, min:488.92
11-15 13:16:51.377 I/SurfaceTextureClient(19345): [STC::queueBuffer] (this:0x50805530) fps:2.00, dur:1001.81, max:511.43, min:490.38
11-15 13:16:52.377 I/SurfaceTextureClient(19345): [STC::queueBuffer] (this:0x50805530) fps:2.00, dur:1000.75, max:511.80, min:488.95
11-15 13:16:53.377 I/SurfaceTextureClient(19345): [STC::queueBuffer] (this:0x50805530) fps:2.00, dur:1000.14, max:510.81, min:489.33
11-15 13:16:54.378 I/SurfaceTextureClient(19345): [STC::queueBuffer] (this:0x50805530) fps:2.00, dur:1000.30, max:511.43, min:488.87
11-15 13:16:55.378 I/SurfaceTextureClient(19345): [STC::queueBuffer] (this:0x50805530) fps:2.00, dur:1000.57, max:511.70, min:488.87
11-15 13:16:56.378 I/SurfaceTextureClient(19345): [STC::queueBuffer] (this:0x50805530) fps:2.00, dur:1000.14, max:510.47, min:489.66
11-15 13:16:57.707 I/SurfaceTextureClient(19345): [STC::queueBuffer] (this:0x50805530) fps:2.26, dur:1328.73, max:510.66, min:328.79
11-15 13:16:58.890 I/SurfaceTextureClient(19345): [STC::queueBuffer] (this:0x50805530) fps:17.75, dur:1182.82, max:409.04, min:19.03
11-15 13:17:00.401 I/SurfaceTextureClient(19345): [STC::queueBuffer] (this:0x50805530) fps:1.99, dur:1511.31, max:513.06, min:489.37
11-15 13:17:01.421 I/SurfaceTextureClient(19345): [STC::queueBuffer] (this:0x50805530) fps:3.92, dur:1019.82, max:506.79, min:85.21
11-15 13:17:02.421 I/SurfaceTextureClient(19345): [STC::queueBuffer] (this:0x50805530) fps:2.00, dur:1000.02, max:510.54, min:489.47
11-15 13:17:03.571 I/SurfaceTextureClient(19345): [STC::queueBuffer] (this:0x50805530) fps:3.48, dur:1149.66, max:511.40, min:22.75
11-15 13:17:04.679 I/SurfaceTextureClient(19345): [STC::queueBuffer] (this:0x50805530) fps:2.71, dur:1108.59, max:489.24, min:148.88
11-15 13:17:06.003 I/SurfaceTextureClient(19345): [STC::queueBuffer] (this:0x50805530) fps:2.27, dur:1323.11, max:510.45, min:323.59
11-15 13:17:07.423 I/SurfaceTextureClient(19345): [STC::queueBuffer] (this:0x50805530) fps:2.11, dur:1420.44, max:509.01, min:422.95
11-15 13:17:08.448 I/SurfaceTextureClient(19345): [STC::queueBuffer] (this:0x50805530) fps:2.92, dur:1025.70, max:490.96, min:249.07
11-15 13:17:09.574 I/SurfaceTextureClient(19345): [STC::queueBuffer] (this:0x50805530) fps:2.67, dur:1125.70, max:505.56, min:131.06
11-15 13:17:10.937 I/SurfaceTextureClient(19345): [STC::queueBuffer] (this:0x50805530) fps:2.94, dur:1362.81, max:510.36, min:92.86
11-15 13:17:12.179 I/SurfaceTextureClient(19345): [STC::queueBuffer] (this:0x50805530) fps:2.42, dur:1241.70, max:503.36, min:251.30
11-15 13:17:13.681 I/SurfaceTextureClient(19345): [STC::queueBuffer] (this:0x50805530) fps:2.00, dur:1502.71, max:511.34, min:481.06
11-15 13:17:14.838 I/SurfaceTextureClient(19345): [STC::queueBuffer] (this:0x50805530) fps:2.59, dur:1156.96, max:489.61, min:254.43
11-15 13:17:16.321 I/SurfaceTextureClient(19345): [STC::queueBuffer] (this:0x50805530) fps:2.02, dur:1482.58, max:510.68, min:482.24
11-15 13:17:17.343 I/SurfaceTextureClient(19345): [STC::queueBuffer] (this:0x50805530) fps:1.96, dur:1021.91, max:511.35, min:510.56
11-15 13:17:18.450 I/SurfaceTextureClient(19345): [STC::queueBuffer] (this:0x50805530) fps:2.71, dur:1107.20, max:489.60, min:135.77
11-15 13:17:19.579 I/SurfaceTextureClient(19345): [STC::queueBuffer] (this:0x50805530) fps:5.32, dur:1128.52, max:493.98, min:45.51
11-15 13:17:20.670 E/SpannableStringBuilder(19345): SPAN_EXCLUSIVE_EXCLUSIVE spans cannot have a zero length
11-15 13:17:20.670 E/SpannableStringBuilder(19345): SPAN_EXCLUSIVE_EXCLUSIVE spans cannot have a zero length
11-15 13:17:20.687 I/SurfaceTextureClient(19345): [STC::queueBuffer] (this:0x50805530) fps:6.32, dur:1107.51, max:298.21, min:107.06
11-15 13:17:21.698 I/SurfaceTextureClient(19345): [STC::queueBuffer] (this:0x50805530) fps:1.98, dur:1011.92, max:508.96, min:502.97
11-15 13:17:22.733 I/SurfaceTextureClient(19345): [STC::queueBuffer] (this:0x50805530) fps:2.90, dur:1034.88, max:488.66, min:154.58
11-15 13:17:24.025 I/SurfaceTextureClient(19345): [STC::queueBuffer] (this:0x50805530) fps:3.10, dur:1292.19, max:501.00, min:110.59
11-15 13:17:25.036 I/SurfaceTextureClient(19345): [STC::queueBuffer] (this:0x50805530) fps:1.98, dur:1010.69, max:522.28, min:488.41
11-15 13:17:26.132 I/SurfaceTextureClient(19345): [STC::queueBuffer] (this:0x50805530) fps:3.65, dur:1096.45, max:510.34, min:30.34
11-15 13:17:26.178 D/VelocityTracker(19345): VelocityTracker: int datax = 10
11-15 13:17:26.178 D/VelocityTracker(19345): VelocityTracker: int m_velocity_magnify_x = 1.000000
11-15 13:17:26.178 D/VelocityTracker(19345): VelocityTracker: int datay = 10
11-15 13:17:26.178 D/VelocityTracker(19345): VelocityTracker: int m_velocity_magnify_y = 1.000000
11-15 13:17:27.140 I/SurfaceTextureClient(19345): [STC::queueBuffer] (this:0x50805530) fps:42.68, dur:1007.61, max:93.59, min:5.40
11-15 13:17:28.155 I/SurfaceTextureClient(19345): [STC::queueBuffer] (this:0x50805530) fps:6.90, dur:1014.74, max:507.41, min:14.43
11-15 13:17:29.382 I/SurfaceTextureClient(19345): [STC::queueBuffer] (this:0x50805530) fps:2.44, dur:1227.72, max:509.94, min:227.80
11-15 13:17:29.403 V/Provider/Settings(19345): from db cache, name = sound_effects_enabled , value = 0
11-15 13:17:29.439 V/InputMethodManager(19345): START INPUT: android.support.v7.widget.AppCompatEditText{41bb6dd8 VFED..CL .F...... 5,377-763,412 #7f0d0067 app:id/file_name} ic=com.android.internal.widget.EditableInputConnection@41c25af8 tba=android.view.inputmethod.EditorInfo@41c25ab0 controlFlags=#0
11-15 13:17:29.442 V/InputMethodManager(19345): Starting input: Bind result=InputBindResult{com.android.internal.view.IInputMethodSession$Stub$Proxy@41c26798 com.google.android.inputmethod.latin/com.android.inputmethod.latin.LatinIME #198}
11-15 13:17:29.479 D/dalvikvm(19345): create interp thread : stack size=32KB
11-15 13:17:29.479 D/dalvikvm(19345): create new thread
11-15 13:17:29.479 D/dalvikvm(19345): new thread created
11-15 13:17:29.479 D/dalvikvm(19345): update thread list
11-15 13:17:29.479 D/dalvikvm(19345): threadid=18: interp stack at 0x543e2000
11-15 13:17:29.479 D/dalvikvm(19345): threadid=18: created from interp
11-15 13:17:29.479 D/dalvikvm(19345): start new thread
11-15 13:17:29.480 I/dalvikvm(19345): Could not find method android.content.Context.getColorStateList, referenced from method com.afollestad.materialdialogs.util.DialogUtils.getActionTextColorStateList
11-15 13:17:29.480 W/dalvikvm(19345): VFY: unable to resolve virtual method 296: Landroid/content/Context;.getColorStateList (I)Landroid/content/res/ColorStateList;
11-15 13:17:29.480 D/dalvikvm(19345): VFY: replacing opcode 0x6e at 0x002f
11-15 13:17:29.480 I/dalvikvm(19345): Could not find method android.content.Context.getColor, referenced from method com.afollestad.materialdialogs.util.DialogUtils.getColor
11-15 13:17:29.480 W/dalvikvm(19345): VFY: unable to resolve virtual method 295: Landroid/content/Context;.getColor (I)I
11-15 13:17:29.480 D/dalvikvm(19345): VFY: replacing opcode 0x6e at 0x000f
11-15 13:17:29.481 D/dalvikvm(19345): threadid=18: notify debugger
11-15 13:17:29.481 D/dalvikvm(19345): threadid=18 (Thread-1073): calling run()
11-15 13:17:29.491 I/dalvikvm(19345): Could not find method android.view.ViewGroup.<init>, referenced from method com.afollestad.materialdialogs.internal.MDRootLayout.<init>
11-15 13:17:29.491 W/dalvikvm(19345): VFY: unable to resolve direct method 17043: Landroid/view/ViewGroup;.<init> (Landroid/content/Context;Landroid/util/AttributeSet;II)V
11-15 13:17:29.491 D/dalvikvm(19345): VFY: replacing opcode 0x70 at 0x0001
11-15 13:17:29.506 V/SysLog (19345): Path: /storage/emulated/0/SysLog/2016-11-15_13.17/
11-15 13:17:29.541 D/dalvikvm(19345): create interp thread : stack size=32KB
11-15 13:17:29.541 D/dalvikvm(19345): create new thread
11-15 13:17:29.541 D/dalvikvm(19345): new thread created
11-15 13:17:29.541 D/dalvikvm(19345): update thread list
11-15 13:17:29.542 D/dalvikvm(19345): threadid=19: interp stack at 0x543ea000
11-15 13:17:29.542 D/dalvikvm(19345): threadid=19: created from interp
11-15 13:17:29.542 D/dalvikvm(19345): start new thread
11-15 13:17:29.542 D/dalvikvm(19345): create interp thread : stack size=32KB
11-15 13:17:29.543 D/dalvikvm(19345): create new thread
11-15 13:17:29.543 D/dalvikvm(19345): new thread created
11-15 13:17:29.543 D/dalvikvm(19345): update thread list
11-15 13:17:29.543 D/dalvikvm(19345): threadid=19: notify debugger
11-15 13:17:29.543 D/dalvikvm(19345): threadid=19 (Thread-1074): calling run()
11-15 13:17:29.545 D/dalvikvm(19345): threadid=20: interp stack at 0x543f2000
11-15 13:17:29.545 D/dalvikvm(19345): threadid=20: created from interp
11-15 13:17:29.546 D/dalvikvm(19345): start new thread
11-15 13:17:29.550 D/dalvikvm(19345): threadid=20: notify debugger
11-15 13:17:29.550 D/dalvikvm(19345): threadid=20 (Thread-1075): calling run()
11-15 13:17:29.552 V/SysLog (19345): Done grabbing logs
11-15 13:17:29.552 D/dalvikvm(19345): threadid=18: exiting
11-15 13:17:29.552 D/dalvikvm(19345): threadid=18: bye!
11-15 13:17:29.553 I/dalvikvm(19345): Could not find method android.widget.TextView.<init>, referenced from method com.afollestad.materialdialogs.internal.MDButton.<init>
11-15 13:17:29.554 W/dalvikvm(19345): VFY: unable to resolve direct method 17986: Landroid/widget/TextView;.<init> (Landroid/content/Context;Landroid/util/AttributeSet;II)V
11-15 13:17:29.554 D/dalvikvm(19345): VFY: replacing opcode 0x70 at 0x0000
Lilla Gumman
 
Inlägg: 5389
Anslöt: 2007-08-01
Ort: Ludvika

Gigaset surfplatta tappar wifi och startar om

Inläggav Lilla Gumman » 2016-11-15 14:42:44

Finns ju olika appar för att göra detta. MyDroid System info ger en lång och klar logg, som visar grönt, grått, vitt, gulorange eller rött beroende på vilker fel det är eller hur allvarligt det är, gissar jag. Försöker göra skärmdumpar och sen spara dem på Google Drive och bifoga dem här. Skärmdump tar man ju med volym ner plus on/off, lätt att råka stänga av istället ...

Återkommer om detta ...
Lilla Gumman
 
Inlägg: 5389
Anslöt: 2007-08-01
Ort: Ludvika

Gigaset surfplatta tappar wifi och startar om

Inläggav Lilla Gumman » 2016-11-15 15:03:15

Screenshot_2016-11-15-13-53-43.png
Screenshot_2016-11-15-13-53-50.png
Screenshot_2016-11-15-13-54-04.png
Du har inte behörighet att öppna de filer som bifogats till detta inlägg.
Lilla Gumman
 
Inlägg: 5389
Anslöt: 2007-08-01
Ort: Ludvika

Återgå till IT-forum



Logga in