Filosofiska funderingar om sex.

Här postar du övriga inlägg relaterade till Asperger.

 Moderatorer: Alien, marxisten, atoms

Filosofiska funderingar om sex.

Inläggav Mammaspojke » 2020-10-24 22:39:26

Spaceman81 skrev:Som folk har skrivit här i tråden (även om det var ett tag sedan) så är ett bra sexliv viktigt för de allra flesta människor. Hur ett bra sexliv ser ut är ju däremot väldigt varierande och individuellt...

Som aspig man är det ju ofta väldigt svårt att ens träffa tjejer, givetvis saknar jag det, men samtidigt så har jag insett att det inte är allt här i livet.

Ragga på krogen, tinder och dejtingappar har inte gett mig nånting alls tyvärr...

Undrar hur många det är som aldrig har sex? Jag trodde att det bara var några få procent, men vad jag har kunnat läsa mig till så är den siffran minst 10 %. Och då räknar jag lågt, siffran ligger nog snarare på en 30 - 40 % lite beroende på hur sällan man räknar som "aldrig".

De funderingar jag har kring ofrivilligt celibat är hurvida det påverkar hälsan, kan det jämföras med något annat "sjukdomstillstånd"?


Själv har jag gett upp både relationer (aldrig haft) och sex (aldrig haft).

Livet är som det är liksom, que sera sera. Känner ett inre lugn nuförtiden. Det finns liksom inget jag känner att jag måste göra eller nå upp till. Känner ingen ångest för sådant, att jag liksom missar något i livet. Väldigt befriande. Kanske en insikt som kommer med åldern. Det mesta är en balans.
Mammaspojke
 
Inlägg: 78
Anslöt: 2017-11-09

Återgå till Övriga AspergerfrågorLogga in