Bumpningar och sammanslagningar av trådar

Foruminformation postas här. Förslag och kritik är också välkommet.

 Moderatorer: atoms, Alien, marxisten

Bumpningar och sammanslagningar av trådar

Inläggav kullan » 2012-11-12 19:56:02

Det gör tyvärr inte alla. Vissa läser hela tråden och citerar ett 2 år gammalt inlägg.
kullan
 
Inlägg: 28365
Anslöt: 2011-04-15
Ort: Katastroflandet Jag

Bumpningar och sammanslagningar av trådar

Inläggav Moggy » 2012-11-12 22:34:07

kullan skrev:Jag anser att om en tråd varit " inaktiv" i ett år från det senast postade inlägget är tråden gammal och kan därmed låsas. Jag vill inte förklara något inlägg jag gjorde för 2 år sedan om tråden skulle bli väckt om två år. Då har jag lämnat diskussionen för länge sedan och jag har glömt vad jag hade för argument till att tycka som jag gjorde just detta tillfälle.

Ok vissa ämnestrådar blir inte inaktuella. Typ medecintrådar tex. Men om någon öppnar en tråd om ett val någonstans och det diskuteras hur resultatet påverkar så är inte den tråden aktuell om ett år anser jag. Kan därmed låsas.Så här känner jag med. Tycker iofs att låsa gamla trådar är lite väl drastiskt men diskussioner och argument blir snabbt inaktuella. Jag är inte intresserad att utveckla nåt jag skrev för 2 år och få några frågor på det. Jag är inte heller intresserad att att läsa och förhålla mig till nåt som nån annan skrev för så länge sen.

Det här gäller inte bara på det här forumet. Söker jag info om nåt på nätet och hittar forumposter om om detta så ratar jag det nästan alltid om det inte är skrivet 2011-2012.
Moggy
 
Inlägg: 12720
Anslöt: 2007-01-25

Återgå till Regler, nyheter och synpunkterLogga in