Vill träffa andra aspies irl, Stockholm och Uppsala

Allt om Aspergerträffar

 Moderatorer: Alien, marxisten, atoms

Vill träffa andra aspies irl, Stockholm och Uppsala

Inläggav OsynligtBarn » 2017-04-28 8:33:20

Jag har försökt vara med på någon träff typ 3-4 gånger nu men har aldrig lyckats åka iväg ännu. Delvis beror det nog på att det känns som en för stor utmaning att träffa flera nya människor på en gång. Så jag undrar om det vore möjligt att träffa någon enskild person först, lära känna varandra och ev. bli vänner, kanske gå tillsammans på någon träff sen? Vänner har jag men inga irl-vänner som är aspies, och tror att det kunde vara bra och kul att träffa andra NPF-människor.

Kan vara värt att nämna att jag är kvinna 30+, relativt nydiagnostiserad, bor i Stockholms län i Uppland (så det kunde vara en idé att träffa folk även från Uppsalatrakten). Av någon anledning brukar jag har lättast att bli vän med folk som är något äldre mig, runt 40 och uppåt men är egentligen öppen för att få vänner oavsett ålder, kön eller sådant. För säkerhets skull vill jag ändå klarlägga att jag är inte efter någon relation för tillfället, livet är lite för rörigt att skulle orka satsa på sådant just nu så flörtiga meddelanden osv. undanbes. :-)Happy
OsynligtBarn
 
Inlägg: 75
Anslöt: 2015-04-04

Vill träffa andra aspies irl, Stockholm och Uppsala

Inläggav metabryce » 2017-04-28 21:19:32

Hej!

Såg din annons och tänkte ta chansen att svara. Jag heter ***Borttaget*** och är en kille på 48 år. Jag är allmänt glad och positiv med många intressen. Ute efter att träffa nya vänner och bekanta att lära känna. Jag bor utanför uppsala i trakterna kring knivsta. Jobbar i stockholm så jag pendlar om dagarna. Hör gärna av dig så berättar jag mer.Moderator atoms - tog bort en uppgift.
metabryce
Ny medlem
 
Inlägg: 4
Anslöt: 2013-05-19
Ort: Uppsala

Vill träffa andra aspies irl, Stockholm och Uppsala

Inläggav metabryce » 2017-04-28 22:10:47

Hej igen!

Jag hade nog inte svarat på din tråd såg jag :-)Happy Det var jag som svarade på din efterlysning om att bo på landet. Det kanske du gör nu? Hursomhelst jag söker även nya vänner och bekanta att lära känna så det vore skoj om hörde av dig. Jag är äldre än dig, 48 år men hoppas inte det gör något. Jag gillar att lyssna på musik, mest 70 - 80 tals rock, hårdrock, koppla av med en bra bok eller måla/teckna. Jag tycker också om att resa både inom sverige och utomlands. Fiska, en del sport och motion. Katter, vara ute i naturen, filosofi och psykologi. Gå ut en pub någon gång ibland. Är enl andra en lugn, snäll kille med båda fötterna på jorden. ***Borttaget***Moderator atoms - tog bort några uppgifter.
metabryce
Ny medlem
 
Inlägg: 4
Anslöt: 2013-05-19
Ort: Uppsala

Återgå till TräffarLogga in