Sida 1 av 1

Privata Avdelningen

InläggPostat: 2008-08-10 14:22:48
av Liebert
Privata avdelningen (PA) är en avdelning som hyser diskussioner av mer privat eller känslig natur. Observera att forumets allmänna regler gäller även här men de tillämpas hårdare. Det betyder att påhopp, aggressivt beteende, överdrivet negativa inlägg och så vidare i väsentligt större utsträckning kommer bli föremål för moderation än i övriga avdelningar. Debatter i respektfull ton är däremot välkomna.

Det är heller inte tillåtet att sprida information från PA - varken till det övriga forumet eller någon annanstans. Omvänt är det inte heller tillåtet att i PA skriva om forumister som inte är medlemmar i avdelningen.

Grundkraven för att ansöka om medlemskap i PA är att man varit forummedlem i minst 3 månader och att man under den tiden skrivit minst 32 inlägg. Alla som ansöker godkänns inte, och bryter man mot reglerna löper man stor risk att snabbt uteslutas igen. Detta påverkar inte rättigheterna i de övriga avdelningarna. Dock kan olämpligt uppträdande i andra delar av forumet påverka möjligheten att bli medlem liksom möjligheten att få vara kvar i avdelningen.

Du ansöker om medlemskap i Privata Avdelningen i kontrollpanelen - användargrupper. Var noga med att först kontrollera att du uppfyller de formella kraven för medlemskap.

Om du inte skriver något i PA på tre månader kan du stängas av från avdelningen och får då på nytt ansöka om medlemskap där.