All sorts kött och där räknar jag självklart in kött, fisk och skaldjur. Förstår inte hur man kan kalla sig vegetarian om man äter dom sakerna, för mig är alla levande djur lika mycket värda.
Saker med fel konsistens, är jätte känslig för det, kan gå runt i fem affärer för att hitta rätt men ändå komma hem tomhänt. T.ex. äpplen eller päron, det där är ett jäkla problem. Det måste kännas helt, helt rätt med storlek, färg, konsistens, hårdhet, utseende, märke (jag äter bara vissa märken av både äpplen och päron), meloner älskar jag men där är det också jätte svårt, fick tips av min franska lärare från Kongo där meloner växer hur man hittar den perfekta vattenmelonen och sen dess har det blivit bättre. Mamma och pappa kan ibland om vi handlar tillsammans åka runt till flera butiker för att hitta rätt äpplen men jag brukar försöka dölja det. Min mormor och morfar åkte bokstavligen runt HELA stadens butiker, tror vi letade i en och en halv timme för att hitta min yoghurt.
Pratade med en kompis om hur svårt det är att hitta rätt frukt och då sa hon att hon visste mycket väl för att det tog mig evigheter att bara välja ut ett äpple och ändå gick vi därifrån utan ett enda äpple
Lös gröt går inte , den ska vara så kokt att den liksom är hård, man ska nästan kunna hålla skålen upp och ner utan att den lossnar från skålen.
Kall mat går inte, jag lagar maten/gröten på spisen men sen värmen jag ALLTID allt i micron direkt efter och precis innan jag ska äta så att det är så varmt att det knappt går att äta. Samma med te, jag värmer den i vattenkokaren den, dricker ur muggen tills jag tycker det blir för kallt och sen värmer jag upp den igen så det kan bli flera omgångar med turer till micron för att värma en kopp te.
Vanlig yoghurt är för lös och rinnig. Jag kan inte äta flingor eller mysli som är saggig, får ha det i en skål bredvid eller lägga i en hög i kanten av skålen och ta lite i taget. Har en massa saker för mig men det var lite av det.