VARNING! Alla kan läsa vad du skriver här

Alla frågor om Asperger i relation till barn och/eller föräldrarollen.

 Moderatorer: Alien, marxisten, atoms

VARNING! Alla kan läsa vad du skriver här

Inläggav Alien » 2009-05-14 0:13:47

* Innan du skriver: tänk på de REGLER du godkände när du registrerade dej på forumet!

* Former för tilltal till varandra finns specificerade HÄR!

* Kom ihåg att internetforum inte är någon demokrati. Det är per definition toppstyrt. Det är admin och ägaren (oftast samma person men inte nödvändigtvis) som tillsammans bestämmer regler och utformning av forumet. Detta gäller för ALLA forum på internet och är alltså inte alls begränsat bara till AspergerForum.
Naturligtvis blir det mer användarvänligt när användarna får vara lite delaktiga i en del beslut, men kom alltid ihåg att admin och/eller ägaren inte har någon skyldighet att följa användarnas önskemål!

* Att skriva på ett forum är inte ett enda dugg säkrare än när man har en egen blogg. Därför måste man ALLTID ALLTID ALLTID fråga och undersöka hur pass privat forumet är! Vi kan inte nog understryka vikten av att ALLTID ta det säkra före det osäkra när det gäller internet! Räkna ALLTID med att det du skriver om dig själv och om dina barn här kan snappas upp av obehörig, eftersom det är googlebart! Denna avdelning är inte och har heller aldrig varit sluten, dvs omöjlig att läsa för utomstående.

* Det som skrivs här står kvar i evighet (el iaf så länge forumet finns kvar). Det tas inte bort för att medlemmen vill lämna AF. Inga inlägg ändras heller i efterskott, så tänk efter innan du skriver. (Skulle någon skrivit ut ett namn kan det dock tas bort på begäran.)
Alien
Moderator
 
Inlägg: 38711
Anslöt: 2007-08-13
Ort: Mellansverige

Återgå till Barn och föräldraskapLogga in