Riktigt konstiga historier (mysterier, etc.)

Berätta om dina specialintressen och lär dig om andras.

 Moderatorer: Alien, marxisten, atoms

Riktigt konstiga historier (mysterier, etc.)

Inläggav Kahlokatt » 2021-03-23 22:17:59

Volgagalningen
0_1655588.jpg

En av världens värsta seriemördare är fortfarande okänd, fastän han mördade 32 äldre kvinnor mellan 2011 och 2012. Denne ryske seriemördare, som kallas Volgagalningen, har slagit till i flera olika städer, som Kazan, Nisjnij Novgorod, Isjevsk, Perm, Ufa, Samara och Uljanovsk. I rysk media har mördaren beskrivits som smal, mellan 20 och 35 år och ungefär 175 cm lång. Övervakningsbilder från en av brottsplatserna visar någon som skulle kunna vara mördaren i mörk jacka, stickad mössa, tennisskor och mörka byxor. I en del rysk media har det också stått att han har ett icke-slaviskt utseende, vilket förmodligen betyder att han tros tillhöra något av Rysslands många minoritetsfolk från Kaukasus eller Centralasien.

Engelskspråkiga media har inte skrivit mycket om denna seriemördare. Hans offer var mellan 75 och 90 år gamla och nästan alla bodde i hyreslägenheter nära floden Volga. Mördaren tros vara hemmahörande i delrepubliken Tatarstan och det är troligt att han gick i skola i närheten av Kazan under tiden för morden.
Till mördarens modus operandi hörde att han låtsades vara tjänsteman inom den ryska regeringen, troligen socialtjänst.
Alla offer ströps och blev sedan rånade, men ryska utredare tror inte att pengar var mördarens främsta motiv.
Du har inte behörighet att öppna de filer som bifogats till detta inlägg.
Kahlokatt
 
Inlägg: 20392
Anslöt: 2008-10-08
Ort: Personal Prison

Riktigt konstiga historier (mysterier, etc.)

Inläggav Kahlokatt » 2021-03-30 20:52:07

Fler okända seriemördare. Från listan 10 More Serial Killers Who Were Never Identified, skriven av Robin Warder och publicerad på Listverse 13 juli 2013.

Honolulu Strangler
index.jpg

Hawaiis första kända seriemördare var The Honolulu Strangler (Stryparen i Honolulu), som tros ha mördat fem kvinnor under mitten av 1980-talet. På morgonen den 30 maj 1985 hittades kroppen av 27-åriga Vicky Gail Purdy i en vägbank. Hon hade våldtagits och strypts och var bakbunden. Mördaren tros ha slagit till igen den 14 januari 1986 efter att 17-åriga Regina Sakamoto missade bussen till skolan. Hennes kropp hittades nästa dag. Liksom det första offret hade hon också våldtagits, strypts och bakbundits.

Under de följande tre månaderna mördades ytterligare tre kvinnor - Denise Hughes, Louise Medeiros och Linda Pesce - på exakt samma sätt. Innan Linda Pesce upptäcktes, berättade en informant för för polisen att en synsk person hade berättat för honom exakt var Lindas kropp fanns, vilket inte visade sig stämma. När Pesce hittades strax i närheten, blev informanten emellertid misstänkt. Hans flickvän hävdade att han brukade lämna huset så fort de hade grälat och att försvinnandena verkade stämma tidsmässigt med mordnätterna. Den misstänkte förhördes och misslyckades i ett lögndetektortest, men släpptes till slut eftersom det saknades bevis. Många månander senare hävdade en kvinna att hon hade sett denne man tillsammans med Linda Pesce samma natt som denna blev mördad. Den misstänkte dog 2005 och ingen kunde bevisa att han hade varit Hololulu Strangler, men det är värt att notera att morden upphörde så snart han hade blivit misstänkt.
Du har inte behörighet att öppna de filer som bifogats till detta inlägg.
Kahlokatt
 
Inlägg: 20392
Anslöt: 2008-10-08
Ort: Personal Prison

Riktigt konstiga historier (mysterier, etc.)

Inläggav Kahlokatt » 2021-03-30 21:07:03

Mördaren på Colonial Parkway
x_dtl_colonialparkwaycrimecapsule_181025.jpg

Mellan 1986 och 1989 hemsöktes den 37 km långa Colonial Parkway i Virginia av en serie olösta mord. Den 12 oktober 1986 hittades kropparna av ett ungt lesbiskt par, Cathleen Thomas och Rebecca Ann Dowski, i deras bil, som hade knuffats ned för en vägbank. Båda kvinnorna hade strypts och fått halsen avskuren.
Ett år senare hittades ännu ett ungt par, David Knobling och Robin Edward, skjutna till döds i ett närbeläget vildmarksreservat.

Den 9 april 1988 försvann Cassandra Lee Hailey och Richard Keith Call när de körde hem från en fest och deras övergivna fordon hittades vid vägen nästa morgon. Deras kroppar hittades aldrig, men de tros ha blivit offer för mördaren. 1989 försvan nAnnamaria Phelps och Daniel Lauer efter att ha kört längs vägen och deras kroppar hittades på en avverkningssträcka en månad senare. Polisen tror att alla dessa brott begicks av samma person och har en teori om att han kan ha varit polis, eller utklädd till polis, för att lura offer att stanna.
2011 förhördes f.d. vicesheriffen Fred Atwell som en möjlig misstänkt efter att han ordnade en bilutlottning för att samla in pengar till offrens familjer, men i stället skall ha tagit pengarna själv. Det finns emellertid inga bevis som binder honom till morden, så mördaren på Colonial Parkway är fortfarande okänd.
Du har inte behörighet att öppna de filer som bifogats till detta inlägg.
Kahlokatt
 
Inlägg: 20392
Anslöt: 2008-10-08
Ort: Personal Prison

Riktigt konstiga historier (mysterier, etc.)

Inläggav Kahlokatt » 2021-03-30 21:21:39

Mördaren på I-70
636615884494804217-I-70-killer.jpg

Den ungefär 340 mil långa I-70 går från Baltimore, Maryland till Cove Fort, Urah och blev ett visitkort för en oidentifierad seriemördare 1992. Mördaren besökte på måfå olika inrättningar nära Interstate 70 och sköt kallblodigt ihjäl anställda.
Det första offret var Robin Fuldauer, en skohandlare i Indianapolis, som mördades den 8 april. Tre dagar senare gick samme mördare in i en bröllopsbutik i Wichita, Kansas och tvingade in två anställda, Patricia Magers och Patricia Smith, i ett bakre rum innan han sköt dem. En manlig kund råkade komma in i butiken precis när den beväpnade misstänkte sprang tillbaka in i butikslokalen, men av någon underlig anledning lät han vittnet gå.

I-70-mördaren slog snart till igen, i Terre Haute, Indiana och St. Louis, Missouri. Den 7 maj sköts Sarah Blessing, som arbetade i en presentbutik i en galleria i Raytown, Missouri, ihjäl i klart dagsljus. Den här gången fick flera andra personer i gallerian en glimt av mördaren när han försvann iväg mot motorvägen. Deras ögonvittnesskildringar matchade beskrivningen av den misstänkte som polisen hade fått av vittnet i Wichita, och ballistiska tester bekräftade att alla mord hade begåtts av samma man. Morden upphörde emellertid en kort tid senare och det har spekulerats i om mördaren kan ha arresterats för ett annat brott vid den tiden. Många personer har misstänkts för att vara I-70-mördaren, men ännu har man ingen säker gärningsman.
Du har inte behörighet att öppna de filer som bifogats till detta inlägg.
Kahlokatt
 
Inlägg: 20392
Anslöt: 2008-10-08
Ort: Personal Prison

Riktigt konstiga historier (mysterier, etc.)

Inläggav Kahlokatt » 2021-03-30 21:33:07

Mördaren i Connecticut River Valley
1 uLnzOGM0DeijOqjLHogq1A.jpeg

Den 25 oktober 1978 hittades kroppen av 27-åriga Cathy Millican i ett våtmarksområde i New London, New Hampshire. Hon hade blivit huggen 29 gånger. Under det följande decenniet tros hennes mördare ha gjort sig skyldig för mordet på åtminstone ytterligare sex kvinnor i Claremont, New Hampshire och i Connecticut River Valley. De flesta av offren hittades med multipla stickskador. Mördarens aktiviteter i området verkade emellertid upphöra efter att ett av offren överlevde hans attack.

På kvällen den 6 augusti 1988 parkerade en gravid kvinna vid namn Jane Boroski vid en livsmedelsbutik i West Swanzey. Hon attackerades och knivhöggs flera gånger av en oidentifierad manlig gärningsman, som lämnade henne att dö och körde sin väg. Boroski överlevde attacken och körde iväg för att hitta hjälp, men upptäckte snart till sin fasa att hon oavsiktligt hade kommit ikapp förövarense fordon och körde precis bakom honom! Lyckligtvis lyckades hon ta sig till en god väns hus och fick sedan läkarvård.
Boroski kom så småningom att misstänka att mannen som angrep henne var en Vietnamveteran som hette Michael Nicholaou och som blev misstänkt när hans hustru försvann 1988. 2006 mördade Nicholaou sin nya hustru och sin styvdotter innan han tog sitt liv. Polisen har emellertid inte lyckats bevisa att han verkligen var Connecticut River Valley Killer.
Du har inte behörighet att öppna de filer som bifogats till detta inlägg.
Kahlokatt
 
Inlägg: 20392
Anslöt: 2008-10-08
Ort: Personal Prison

Riktigt konstiga historier (mysterier, etc.)

Inläggav Kahlokatt » 2021-04-01 20:43:17

Charlie Chop-Off
(VARNING: BARNAMORD)
rooftop-e1373490892898.jpg

Den 9 mars 1972 hittades kroppen av en åttaårig afro-amerikansk pojke vid namn Douglas Owen uppe på ett tak i Manhattan.Han hade blivit knivhuggen 38 gånger och hans penis var förstörd. En månad senare blev en annan 10-årig svart pojke knivhuggen och fick sin penis avskuren, men han överlevde. Under de följande åren blev ytterligare två nioåriga pojkar, Wendell Hubbard och Luis Oritz, ihjälhuggna och fick sina penisar avskurna, vilket ledde till att mördaren kom att få öknamnet "Charlie Chop-Off" (ungf. Avhuggar-Charlie). Den 8 augusti 1973 mördades en åttaårig svart pojke vid namn Steven Cropper uppe på ett tak med en rakkniv, men han fick inte penis avskuren.

1974 arresterades en man vid namn Erno Soto efter att ha försökt röva bort en puertoricansk pojke, och han erkände så småningom mordet på Steven Cropper. Han hävdade emellertid aldrig att han var Charlie Chop-Off och det överlevande offret var inte helt säker på att det var Soto som hade attackerat honom. Soto hade varit intagen på mentalsjukhus flera gånger under åren och kan i själva verket ha varit inspärrad vid tiden för mordet på Cropper. Med tanke på Sotos historia av mental ohälsa, kunde ingen vara säker på att hans erkännande var äkta och det fanns inga andra bevis som knöt honom till något av morden, så han befanns till slut vara oskyldig p.g.a. mentalsjukdom och skickades till ett mentalsjukhus. Charlie Chop-Off-morden upphörde emellertid efter att Soto arresterades, så polisen har alltid haft honom som huvudmisstänkt.
Du har inte behörighet att öppna de filer som bifogats till detta inlägg.
Kahlokatt
 
Inlägg: 20392
Anslöt: 2008-10-08
Ort: Personal Prison

Riktigt konstiga historier (mysterier, etc.)

Inläggav Kahlokatt » 2021-04-01 20:59:17

The Frankford Slasher
the-frankford-slasher.jpg

Mellan 1985 och 1990 skakades området Frankford i Philadelphia av en serie olösta mord. Det första offret upptäcktes den 8 augusti 1985 när kroppen av 52-åriga Helen Patent upptäcktes på en bangård. Hon hade huggits 19 gånger och våldtagits. Hon var naken från midjan och nedåt och hennes blus hade öppnats så att man såg hennes bara bröst. Fem månader senare hittades 68-åriga Anna Carroll ihjälhuggen i sin lägenhet. Liksom det första offret var hon naken från midjan och nedåt och hade öppen blus. Mördaren kom så småningom att kallas "The Frankford Slasher" och under de följande fyra åren tros han ha legat bakom morden på ytterligare sju kvinnor. Vissa av dessa offer sågs tillsammans med en oidentifierad, medelålders, vit man strax innan de dog.

När 46-åriga Carol Dowd hittades mördad bakom en fiskmarknad 1990, förhörde polisen en av de anställda, Leonard Christopger, som misstänkt. Så småningom fick han en livstidsdom för mordet på Dowd och anklagades även för att vara Frankford Slasher, men eftersom Christopher var svart, matchade han inte beskrivningen av den vite man som hade setts tillsammans med de andra offren. I själva verket mördade Frankford Slasher det förmodat sista offret - Michelle Denner - efter att Christopher redan satt i fängelse. Många tror fortfarande att Leonard Christopher inte mördade Carol Dowd och att han inte var Frankford Sharsher. I sådana fall går mördaren ännu fri.
Du har inte behörighet att öppna de filer som bifogats till detta inlägg.
Kahlokatt
 
Inlägg: 20392
Anslöt: 2008-10-08
Ort: Personal Prison

Riktigt konstiga historier (mysterier, etc.)

Inläggav slackern » 2021-04-05 17:18:26

The Marfa Lights är ju lite mystiska sådär eller legendariska där folk vallfärdas till en liten håla i Texas för att titta.

Ranchers, Native Americans, high school sweethearts and famous meteorologists alike have reported seeing seemingly sourceless lights dance on the horizon southeast of town, an area that is nearly uninhabited and extremely difficult to traverse. The mystery lights are sometimes red, sometimes blue, sometimes white, and usually appear randomly throughout the night, no matter the season or the weather.


https://visitmarfa.com/marfa-lights/
slackern
 
Inlägg: 37529
Anslöt: 2010-10-26
Ort: Stockholm

Riktigt konstiga historier (mysterier, etc.)

Inläggav Kahlokatt » 2021-04-06 20:45:22

10 Famous Cold Cases That Could Be Solved In 2021 skriven av Cheish Merrywether och publicerad på Listverse 16 mars 2021.

I slutet av 1970-talet inledde Golden State Killer en skräckturné som gjorde invånarna i Kalifornien livrädda. Denne seriemördare utförde åtminstone 12 mord och 120 bostadsinbrott - sedan försvann han utan ett spår. Fram till 2018 när Joseph James DeAngelo arresterades och identifierades som Golden State Killer.
DeAngelo åkte fast när hans fyrmänning laddade upp sin genetiska profil på 23andMe och polisen med hjälp av släktens DNA kunde stryka varenda släkting från listan över potentiella gärningsmän tills de kom fram till DeAngelo.
Nu när det är lagligt att söka igenom genetiska databaser för att få fast potentiella mördare, kan uppnådd rättvisa vara i sikte i flera olika fall.
Här är några fall som, med hjälp av amatörspanare och nya rön, skulle kunna lösas under 2021:

Zodiakmördaren
Zodiac-Killer.jpg

I december 2020 lyckades ett internationellt team bestående av tre kodknäckare äntligen dechiffrera ett budskap från Zodiakmördaren, som har gäckat FBI:s professionella krypteringsexperter i många decennier. Den oidentifierade seriemördaren tros ha dödat åtminstone fem personer i San Francisco Bay-området 1968 och 1969.

Det extremt komplexa chiffret postades på Youtube och lyder: "Jag hoppas att ni har jätteroligt när ni försöker få fast mig. Jag är inte rädd för gaskammaren, för jag kommer hamna i paradicet (sic) än fortare, för nu har jag tillräckligt med slavar som kan arbeta för mig."

Nu, med hjälp av samma metod som hjälpte till att få fast Golden State Killer, kan släkt-DNA komma till hjälp i identifieringen av Zodiakmördaren. För 50 år sedan skickade Zodiakmördaren ett brev till en advokat i San Francisco och lär ha slickat på frimärket, vilket innebär att uppdaterad DNA-teknik kan fungera som en vägbeskrivning direkt till mördaren. Man tror att han nu är i 85-årsåldern.
Du har inte behörighet att öppna de filer som bifogats till detta inlägg.
Kahlokatt
 
Inlägg: 20392
Anslöt: 2008-10-08
Ort: Personal Prison

Riktigt konstiga historier (mysterier, etc.)

Inläggav Kahlokatt » 2021-04-06 20:54:16

Pojken i lådan
BoyInBoxPoster.jpg

Det tragiska mysteriet med Pojken i Lådan, också känd som "Amerikas okända barn," är fortfarande olöst, trots att det har gått mer än 60 år. Kroppen av en ung pojke (som tros ha varit mellan 3 och 7 år gammal) hittades i en park i området Fox Chase i Philadelphia, Pennsylvania, den 25 februari 1957.
Pojkens blåslagna, nakna kropp hade lindats in i en filt och slängts i en kartong som hade innehållit en babykorg. Hans oerhört magra kropp var täckt med operationsärr på hakan, i skrevet och på handlederna. Nästan en halv miljon flygblad med "Information önskas" skickades ut till hem i och runt Philadelphia. Polisen skapade också en ansiktsrekonstruktion utifrån pojkens lik, men fortfarande kunde ingen identifiera pojken.

Förhoppningsvis kan svaren på denna hjärtskärande gåta snart gå att lösa med hjälp av DNA-teknik. Pojken vilar nu på Ivy Hill Cemetery i Cedarbrook, Philadelphia.
Du har inte behörighet att öppna de filer som bifogats till detta inlägg.
Kahlokatt
 
Inlägg: 20392
Anslöt: 2008-10-08
Ort: Personal Prison

Riktigt konstiga historier (mysterier, etc.)

Inläggav Kahlokatt » 2021-04-06 21:06:50

Delhpimorden
12579784-0-image-a-61_1555951816191.jpg

Den 13 februari 2017 var bästa vännerna Abigail Williams, 13, och Liberty German, 14, på en eftermiddagspromenad på Delphi Historic Trails i delstaten Indiana. När de sedan inte dök upp på platsen varifrån de skulle få skjuts hem, lät man efterlysa dem.
Tragiskt nog upptäcktes deras kroppar nästa dag vid Monon High Bridge. I Libertys mobil fann man en grynig video och man kunde även höra en mansröst som sade: "Killar...nedför kullen."

FBI avslöjade att den misstänkte mördaren tros vara en vit man som väger mellan 90 och 100 kilo och som är ungefär 170 cm lång. Han skall ha burit blå jeans, blå jacka eller rock, samt en huvtröja. Ingen har någonsin arresterats för morden.

Nyligen sattes två kriminalpoliser från Carrol County, två kriminalare från Indiana State, samt flera andra brottsbekämpare på att lösa fallet. Det finns förhoppningar om att flickornas sörjande familjer äntligen skall få de svar de har väntat på.
Du har inte behörighet att öppna de filer som bifogats till detta inlägg.
Kahlokatt
 
Inlägg: 20392
Anslöt: 2008-10-08
Ort: Personal Prison

Riktigt konstiga historier (mysterier, etc.)

Inläggav Kahlokatt » 2021-04-06 21:21:46

Susan Powells försvinnande
(TRIGGERVARNING: DÖDA BARN)
ht_susanjoshboys_le_201103_1604421409589_hpEmbed_3x2_992.jpg

I december 2009 försvann tvåbarnsmamman Susan Powell under misstänkta omständigheter. Hennes make, Josh Powell, påstod att han hade bestämt sig för att åka och campa mitt i natten (det var även snöstorm, ö.a.) tillsammans med de unga sönerna Charlie och Braden men att Susan hade bestämt sig för att stanna hemma, då hon inte mådde bra.
Hon sågs aldrig till igen.
Senare upptäckte utredarna i West Valley City, Utah, att Susan hade lämnat ett handskrivet brev i ett kassaskåp på den bank där hon arbetade. I detaljer berättade hon hur Josh hade tagit ut en livförsäkring på henne i 1 miljon dollar. I brevet stod också: "Om jag dör, är det kanske ingen olycka."

Trots alla misstankar (bl.a. hade sonen Charlie sagt "mamma stannade kvar på platsen med kristallen," ö.a.), ställdes Josh aldrig inför rätta för sin hustrus försvinnande, eftersom det saknades fysiska bevis. 2012 begick han självmord och dödade även sina två söner i en explosion efter att ha hällt bensin i hela huset och tänt på. Enligt obduktionsrapporten skall Josh även ha attackerat 5-årige Braden och 7-årige Charlie med en yxa innan han kvävdes av gaserna.

Om du vill veta mer om detta otäcka och gripande fall, lyssna på podden Spöktimmen, där ett av avsnitten om ouppklarade mord tar upp fallet Susan Powell i detalj. Ö.a.
Du har inte behörighet att öppna de filer som bifogats till detta inlägg.
Kahlokatt
 
Inlägg: 20392
Anslöt: 2008-10-08
Ort: Personal Prison

Riktigt konstiga historier (mysterier, etc.)

Inläggav Kahlokatt » 2021-04-06 21:31:38

Asha Degrees försvinnande
index.jpg

Den 14 februari 2000 försvann 9-åriga Asha Degree från sitt sovrum i Shelby, North Carolina, runt 02:30. I huset fanns hennes mor Iquilla, hennes far Harold och hennes äldre bror.
Man hittade inga tecken på att någon hade försökt bryta sig in och polisens hundar hittade inga spår att följa. Två separata ögonvittnen berättade att de hade sett Asha vandra längs Highway 18 (i motsatt riktning från hennes hem), men när de vände sig om för att se om hon var okej, hade hon redan försvunnit in i skogen. Andra tipsare sade sig ha sett Asha sätta sig i en grön Ford Thunderbird eiller Lincoln Mark IV i 70-talemodel under natten för försvinnandet.

I augusti 2001 hittade byggarbetare, 45 km norr om den plats där Asha senast sågs, en ryggsäck som tillhört Asha. Hennes mor sade: "Trots att det har gått 20 år, tror jag fortfarande att min dotter lever. Jag tror inte att hon är död. Och jag vet att någon vet något. Jag är inte så dum att jag tror att en 9-åring kan försvinna i tomma intet utan att någon vet något om det."

Nu letar FBI efter nya ledtrådar med hjälp av sitt Child Abduction Rapid Deployment Team, för att få fram fler ledtrådar och förhöra misstänkta.
Du har inte behörighet att öppna de filer som bifogats till detta inlägg.
Kahlokatt
 
Inlägg: 20392
Anslöt: 2008-10-08
Ort: Personal Prison

Riktigt konstiga historier (mysterier, etc.)

Inläggav Kahlokatt » 2021-04-08 21:07:31

Angående Delphimorden (som jag råkade stava fel i rubriken), så sade mannen "Guys...down the hill", vilket väl i det här fallet snarast skall översättas med "kom igen, tjejer...ned för kullen. Efter detta skall man kunna höra ett skott avlossas. Flickorna kom ifrån en stad med bara ungefär 3000 invånare - alla känner alla. Uppenbarligen finns det en mördare bland dem.

Även detta fall tas upp i podden Spöktimmen.
Kahlokatt
 
Inlägg: 20392
Anslöt: 2008-10-08
Ort: Personal Prison

Riktigt konstiga historier (mysterier, etc.)

Inläggav Kahlokatt » 2021-04-08 21:19:32

Somertonmannen
8226566_f520.jpg

Trots att det har gått över 70 år, är det fortfarande inte känt vem den välklädde mannen, som man hittade på Somerton Park beach i Adelaide i South Australia, var.

I december 1948, efter att man hade upptäckt hans kropp, visade en obduktion ingen säker dödsorsak, men man trodde att han sannolikt hade blivit förgiftad. Alla märken och liknande lappar i hans kläder hade avlägsnats. Senare hittade man på Adelaide centralstation en resväska som troddes ha tillhört den mystiske mannen, då den innehöll märkliga föremål, t.ex. en hammare och en sliten kökskniv.

En annan mystisk ledtråd är att polisen hittade en bit papper insydd i Somertonmannens byxor. På pappret stod tryckt: TAMAM SHUD. Detta är persiska, betyder ungefär "Det är avslutat" och är de sista orden i en samling persiska dikter som kallas Omar Khayyams Rubaiyat. Pg.a. denna översättning, trodde man att han hade begått självmord, men onlinedetektiver har avvisat denna teori.

Genom åren har över 200 personer hört av sig med potentiella ledtrådar i fallet, men inget har visat sig vara särskilt användbart.
(Jag har läst en del om det här fallet och man tror i dag att mannen var spion. Ö.a.)
Du har inte behörighet att öppna de filer som bifogats till detta inlägg.
Kahlokatt
 
Inlägg: 20392
Anslöt: 2008-10-08
Ort: Personal Prison

Riktigt konstiga historier (mysterier, etc.)

Inläggav Kahlokatt » 2021-04-08 21:35:14

Mordet på Missy Bevers
2CL26XKO3VDYC7MLCJWHKGTZEU.jpg

Den 18 april 2016 började 45-åriga trebarnsmamman Terri 'Missy' Bevers, från Red Oak i Texas, att förbereda sig för en tidig fitnesslektion 04:00. När hennes elever anlände till
Midlothian’s Creekside Church of Christ en timme senare, hittade de Missy svårt skadad, med en allvarlig huvudskada och flera sticksår i bröstet.
Missy dog strax efter att ambulanssjukvårdarna hade anlänt och en mordutredning tog genast vid. På övervakningsfilm såg man en oidentifierad gärningsperson promenera in genom byggnadens fotocellstyrda dörrar. Hen bar hjälm, handskar och knäskydd och hade en hammare i handen.

Missys make Brandon Bevers sade till polisen att han var lyckligt gift, men polisen lyckades få fram sms på Missys mobil som visade på att paret hade problem med både pengar och otrohet. Maken hade dock alibi, avskrevs från fallet och är inte längre misstänkt.

Polisen arbetar fortfarande med fallet och har utlovat en belöning på 10 000 dollar för alla former av information om fallet. Missys mördare är mellan 157 och 172 cm lång och haltar. Man vet inte vilket kön personen har.
Du har inte behörighet att öppna de filer som bifogats till detta inlägg.
Kahlokatt
 
Inlägg: 20392
Anslöt: 2008-10-08
Ort: Personal Prison

Återgå till Intressanta intressenLogga in