Nästa Huddingeträff - söndag 1 mars

Allt om Aspergerträffar

 Moderatorer: Alien, marxisten, atoms

Nästa Huddingeträff - söndag 1 mars

Inläggav Pemer » 2020-02-24 1:31:48

Samarrangemang mellan OA Stockholm, Attention Huddinge-Botkyrka-Salem och Studieförbundet Vuxenskolan.

Alla med ställd eller misstänkt NPF-diagnos i allmänhet, och inom autismspektrumet i synnerhet, är välkomna på löst och lättsamt samkväm i Rådsalen vid Fullerstatorget i Huddinge Centrum, egen ingång mellan portarna nr 4 och 6, söndag 1 mars. Respektive är välkommen med eller utan egen diagnos. Räknar man med att trivas i NPF-sällskap utan egen diagnos, brukar den trivseln vara ömsesidig. :)

Den här nya formen blir även ett evenemang för Attentions medlemmar, men det finns gott om utrymmen för många olika träffar i träffen, om det skulle finnas behov av det. Vi har bokat hela lokalen och förfogar över två mindre mötesrum, Attentionföreningens kontor och den stora Rådsalen.

Kom så lång eller kort stund under dagen/kvällen du vill, så dags som passar dig. Jag "slår upp portarna" och välkomnar besökare fr o m 14.00 och till ca 21/22-tiden som längst.

Mat ordnar var och en själv. Micro finns. Alternativt handla i Huddinge Centrum, eller äta på eller köpa med tillbaka från ett otal matställen i närheten. Precis intill vid samma torg finns indiska Tandooriköket och Grekiska Kolgrillbaren, 100 meter bort finns Milano Grill och Pizzeria, och även Restaurang Fatburen intill. Går man vidare bort till huvuddelen av Huddinge Centrum finns bortåt ett 20-tal ytterligare matställen, om än kanske inte alla öppna framåt söndag kväll.

Fika och fikabröd till eftermiddagen och lite dricka och snacks till kvällen står Attention HuBoSa för, i och med att träffen också är bidragsgrundande och bidrag utgår från Vuxenskolan. Fortsätt gärna också traditionen från förr att alla som vill tar med egen dryck och gott att mumsa på! Rutinerna har utvecklats under många år till lite mix av knytis och "bring your own", och nu har finansieringsmöjligheterna utvecklats vidare.

Aktivitet i övrigt: allmänt samkväm. En del brädspel finns på plats. Visning av någon film kan vara möjligt på stor duk vid intresse.

Vill man gärna träffa nya aspisar men inte är så mycket pratkvarn är det helt okej att bara sitta i ett hörn och lyssna. Eller om så bara sitta i ett hörn och läsa en bok.

Lite mer info, karta hur man hittar hit och anmälningsformulär finns här.

Välkomna!

Schema över vårens/sommarens huddingeträffar: Söndag 26 januari, 1 mars, 29 mars, 26 april, 24 maj, 28 juni
Grödingeträff lördag 22 februari, 25 juli
Fredag hos Pemer fredag 17 januari, 14 februari, 13 mars, 17 april, 15 maj, 12 juni
Pemer
 
Inlägg: 13583
Anslöt: 2007-02-08
Ort: Grödinge

Återgå till TräffarLogga in