Nästa Grödingeträff - 17 oktober

Allt om Aspergerträffar

 Moderatorer: atoms, Alien, marxisten

Nästa Grödingeträff - 17 oktober

Inläggav Pemer » 2015-10-08 19:52:27

Pga förhinder för egen del den lördag som det logiskt sett skulle ha ägt rum, så blir oktobers grödingeträff en vecka tidigare.

Alla med ställd eller misstänkt NPF-diagnos (företrädesvis inom autismspektrumet, men jag utannonserar inte träffen aktivt annat än via OA:s kanaler, här på forumet och som Facebook-evenemang på OA:s och andra aspergersidor på Facebook) är således välkomna på löst och lättsamt samkväm i mitt enkla tjäll på Sandavägen 1J i Grödinge (Vårsta) lördagen den 17 oktober. Respektive är välkommen med eller utan egen diagnos. Räknar man med att trivas i NPF-sällskap utan egen diagnos, så räknar jag med att trivseln är ömsesidig. :)

Kom så lång eller kort stund under dagen/kvällen du vill, så dags som passar dig. Jag "slår upp portarna" och välkomnar besökare från 14.00 och till ca 22/23-tiden som längst.

Medlemsmöte i OA Stockholm står formellt på programmet och avhålls om det känns påkallat, t ex om en medlem vill ta upp en fråga. (Det här har inte hänt sedan någon gång i Tullinge 2009 eller så.)

Mat ordnar var och en själv t ex vid det nya stamstället tvärs över gatan, handlar på ICA bredvid detsamma, eller annan egen önskad variant. Micro för att värma medhavt käk finns, och jag har grill på uteplatsen. Middagsdags brukar vara kring 18-tiden (då rätt många brukar gå till restaurangen).

Fika och lite tilltugg till det till eftermiddagen och lite dricka och snacks till kvällen brukar jag ha lite hemma själv, och ta gärna med egen dryck och gott du vill mumsa på också!

Det är både välkommet att ta med något, och att om man kan och vill donera en slant för att stödja verksamheten. Jag kommer att försöka efterfråga donationer mer framöver, då jag har en tanke att vid tillräckliga medel försöka börja turnera runt och arrangera träffar på orter där det inte finns någon lokal arrangör. Långt gångna planer finns på att starta Stiftelsen Pemers Aspie-träffar.

Allt som står i eller vid bokhyllan i köket är för att bortskänkas/säljas, som man i så fall kan välja att köpa valfria mängder av, så behöver man inte se det som en ren donation utan ett köp. De prylarna vill jag verkligen bli av med i vilket fall som helst! ;-)

Aktivitet i övrigt: allmänt samkväm. Vid vackert väder kan även en promenad i omgivningarna i skarven förort/landsbygd tänkas.

Vill man gärna träffa nya aspisar men inte är så mycket pratkvarn är det helt okej att bara sitta i ett hörn och lyssna. Eller om så bara sitta i ett hörn och läsa en bok.

Lite mer info, karta hur man hittar hit och anmälningsformulär finns här.

Välkomna!
Pemer
 
Inlägg: 13583
Anslöt: 2007-02-08
Ort: Grödinge

Nästa Grödingeträff - 17 oktober

Inläggav Kostymhippie » 2015-10-10 21:37:57

Troligen är jag inte i landet då, så det får bli en annan gång tyvärr.
Kostymhippie
Frivilligt inaktiverad
 
Inlägg: 2573
Anslöt: 2011-10-12

Nästa Grödingeträff - 17 oktober

Inläggav Agnet_a » 2015-10-13 7:08:22

16 oktober ska jag sjunga på begravning och äta smörgåstårta och tårta i Tyresö, 18 oktober är jag bjuden på ettårskalas med kaffe och tårta i Segeltorp. Får se om jag orkar Grödingeträff samma helg. Tvivlar på det.
Agnet_a
 
Inlägg: 103
Anslöt: 2009-08-30
Ort: Vårby gård

Nästa Grödingeträff - 17 oktober

Inläggav Matte » 2015-10-17 8:02:45

Men jag tänker komma, så jag får väl äta för två istället... :D

/Matte 8)
Matte
 
Inlägg: 279
Anslöt: 2007-03-08

Återgå till TräffarLogga in