Kontakttråden (del 2)

Allt om Aspergerträffar

 Moderatorer: Alien, marxisten, atoms

Kontakttråden (del 2)

Inläggav EXetoC » 2015-08-15 23:42:45

Hej. Jag är man på 26 år och bor i Botkyrka (ganska nära Stockholm stad) Jag söker flickvän och kompisar.

Som person så är jag omtänksam, envis och analytisk.

Jag har hållt på med programmering i några år, men jag är intresserad av allt som har med teknik att göra. De senaste åren så har jag fått upp intresset för allt som har med hälsa att göra och jag försöker nu att både äta rätt och motionera frekvent. Jag skulle kunna tänka mig att prova på andra saker också eftersom det blir så enformigt att göra samma saker hela tiden.

Jag lyssnar mest på elektronisk musik (drum and bass, ambient..), men ibland även på pop, rock osv (PJ Harvey, Sia..).

Jag misstänker att jag har asperger men jag har inte fått en diagnos ännu.
EXetoC
 
Inlägg: 56
Anslöt: 2015-08-15

Kontakttråden (del 2)

Inläggav EndoX » 2015-08-17 13:05:13

Hej jag är en man på 30 år.
Jag söker någon tjej att vara med, vem du är, vad du gör, vad du har gjort. Inget sådant spelar någon roll för mig, huvudsaken är att du är en snäll och trevlig människa (å nej inte jämt naturligtvis vi har alla våra upp och ner dagar sådant respekterar jag).

Jag är inte rik ekonomiskt, jag kommer förmodligen aldrig att bli det heller. Jag tränar och äter bra, dricker inte, röker inte, snusar inte, eller brukar några typer av mediciner, har dock inget emot om du använder mediciner. Just nu bor jag hemma men ska flytta till egen lägenhet snart. Jag är en snäll och trevlig, rolig, lättsam, människa gillar djur natur, har ett bra utseende inga konstigheter fungerar utmärkt fysiskt väldigt stark/uthållig inte tjock.

Jag är diagnostiserad med AS och ADHD men det spelar ingen roll om man har diagnoser eller inte för mig, går bra ihop med de flesta och kan acceptera det mesta. Är vanligen väldigt glad välmående och aktiv, däremot så har jag ju givetvis mina psykiska problem.

Gillar att vara aktiv tränar på gym springer och upprätthåller en aktiv livsstil. Gillar även att spela spel ibland och titta på film, är ingen sådan som inte kan njuta av en bra film eller ett bra spel. Älskar att mysa med någon jag gillar framför en bra film eller spel, liknande. Med det sagt så vill jag även säga att jag inte är så teknisk. Är absolut ingen expert på datorer eller spel, det är något jag kan göra ibland för att det är kul. Är mer en händig med andra saker.

Jag är inte orealistisk när det gäller mig själv eller andra, man kan träffas och se om man trivs ihop har inga förväntningar eller krav. Det är skoj att bara ses och göra något kul ihop sedan får man väl se om det leder någonstans.

Mvh EndoX
:)
EndoX
Ny medlem
 
Inlägg: 2
Anslöt: 2015-08-17

Kontakttråden (del 2)

Inläggav Kosmoskatten » 2015-08-17 17:09:44

Hej!

Jag är en kvinna på 31 år och jag fick diagnosen Asperger syndrom för snart ett år sedan. Jag har även fått diagnoserna ångest och depression. Har ett jobb som jag trivs med och bor ensam i lägenhet med min katt.

Mina intressen varierar lite men just nu läser jag en del böcker, spelar tv-spel och försöker komma igång att skriva noveller och dikter igen vilket är något jag brunnit för innan jag sjönk in i min depression. Språk, grammatik och skrivande har alltid varit mina största intressen.

Jag skulle gärna komma i kontakt med andra som har diagnosen Asperger syndrom för att kunna utbyta lite erfarenheter men är även öppen för kontakt med alla slags människor för att prata lite och kanske även träffa på riktigt.
Kosmoskatten
Ny medlem
 
Inlägg: 2
Anslöt: 2015-08-02

Kontakttråden (del 2)

Inläggav Freddy Dreadful » 2015-08-18 15:01:19

Hur undvika klichéer i sådana här sammanhang? Jag fattar mig kort. Farbror med hatt söker damsällskap. Skriv en rad så kanske vi gifter oss, eller tar en drink eller så!
Freddy Dreadful
 
Inlägg: 366
Anslöt: 2010-09-13
Ort: Tyresö

Kontakttråden (del 2)

Inläggav Blezza » 2015-08-20 2:03:02

Jag: 22 årig man med aspergers (diagnos 2013), född 1992. Bor i Småland, Kronobergs län.

Utseende (Egentligen helt irrelevant): 118KG (gått ner 24KG senaste året)- 183 CM lång, mellanblont hår, blåa ögon och glasögon. Just nu har jag kort frisyr och rakar mig regelbundet.

Min klädstil är t-shirts och mjukisbyxor.

Mina positiva egenskaper: Snäll, bra lyssnare, förstående. Bra på engelska. Konverserar bra när jag lärt känna någon.

Dåliga egenskaper: Dålig på att initiera saker.

Intressen: Film, serier och PC-spel. Men har tröttnat på det en hel del på sista åren.

Söker endast vän/vänner. Om nu en snygg tjej hör av sig så är jag inte blind, men jag har inte tagit initiativ i romantiska relationer hittills i livet och kommer antagligen inte börja nu heller. Så med andra ord borde det inte spela någon roll om du är man eller kvinna på så sätt. Vi kan chatta via nätet till att börja med men det är klart det hade varit att föredra att träffas någon gång i framtiden, att vara vän genom nätet håller aldrig i längden och blir oftast drygt riktigt fort.

Jag har inga större krav på dig som person och till skillnad från många här på forumet och i verkligheten så bryr jag mig inte mycket om dina politiska åsikter så länge det inte är super extremt (Att du t.ex vill bli nästa Hitler) eller att du begår brott mot andra människor (med undantag då, du får gärna vara nätpirat t.ex)

Om du läst min posthistorik så ta det med en nypa salt, jag är inte så dramatiskt i verkligheten.
Blezza
 
Inlägg: 91
Anslöt: 2014-02-08
Ort: mARS

Kontakttråden (del 2)

Inläggav snyft » 2015-08-31 23:30:29

Försöker igen, då jag känner mig så ensam.
Söker: Tjej för vänskap eller förhållande.

Jag:
28 årig kille med ADD, fungerar väldigt bra med min medicin.

Jag är en bra lyssnare, har lite svårt över internet kanske och kan uppfattas som konstig.
Intressen är teknik, datorer, tv/datorspel, film/serier, musik och min gosiga svartvita lilla bondakatt Bull.

Något mer du vill veta så hör gärna av dig. Jag bits inte ;)
snyft
 
Inlägg: 241
Anslöt: 2011-10-29

Kontakttråden (del 2)

Inläggav Latmask » 2015-09-03 21:46:50

Jag är 30årig deltidsarbetare.
Har blivit rätt ensam på sistone sen flera vänner flyttat från Stockholm.
Tänkte kolla runt lite efter nya människor att umgås med. Jag tror att det är bra att prova på nya sammanhang istället för att bara isolera sig och inte utvecklas som människa. Därför känner jag att jag måste bryta min nuvarande rutin.

Spelar PC och PS4spel lite sleantriamässigt. Intresserad av film och tvserier. Brukade recensera filmer en gång i tiden, men har lagt det på hyllan.
Jag är inte speciellt dömande mot folk så länge de har lite självdistans och självinsikt. Jag gillar att ha avslappnade relationer där man slipper massa grabbdunkande och bekräftelsebehov.

Spelar ingen större roll om folk vill mötas i verkligheten eller bara chatta. Jag är öppen för vilket som :)
Latmask
 
Inlägg: 65
Anslöt: 2012-09-26
Ort: Thedas

Kontakttråden (del 2)

Inläggav asp123 » 2015-09-06 19:48:21

Jag är en 20 år gammel norsk tjei. Jag gillar att laga mat, baka, vetenskap, natur, djur och datorspel bland annat.
Jag vil gärna komma i kontakt med andra rundt min älder på facebook :)
asp123
 
Inlägg: 25
Anslöt: 2014-11-25

Kontakttråden (del 2)

Inläggav SuperPatrick » 2015-09-17 21:03:53

Hej!

Jag är 27 år och har asperger/adhd. Bor i stockholm och har ett väldigt starkt intresse för Japan. Andra intressen är dator/tv-spel, film, tv-serier, promenader och bowling.

Har sen 3 år tillbaks levt i social isolation och som jag nu vill få en ändring på. Vore därför kul att lära känna andra med asperger. Föredrar att kommunicera via facebook eller skype.

Ha det bäst!
SuperPatrick
Ny medlem
 
Inlägg: 1
Anslöt: 2015-09-17

Kontakttråden (del 2)

Inläggav Dafwid » 2015-09-23 12:17:41

Hejsan, jag är en man på 23 år som tröttnat på att känna mig socialt isolerad. Jag fick diagnosen AS nyligen och håller på att processa detta fortfarande samt hitta mig själv.

Söker vänskap med både killar samt tjejer.

Är även intresserad av att träffa kärleken, föredrar tjejer.

Jag gillar att skriva berättelser då detta är en form för mig att uttrycka mig, i övrigt spelar jag Xbox 360 och tar hand om min katt.

När det gäller musik är jag något av en allätare, även om jag lutar mot rock eller klassisk musik och mindre åt modern musik.

Är bosatt i Valdemarsvik.
Dafwid
Ny medlem
 
Inlägg: 6
Anslöt: 2015-08-24

Kontakttråden (del 2)

Inläggav caracara » 2015-09-23 15:58:32

Om det finns nån vuxen kvinna i gbg som vill ta en kopp kaffe med en äldre herre så finns ju jag
caracara
 
Inlägg: 357
Anslöt: 2015-08-18

Kontakttråden (del 2)

Inläggav Goran_81 » 2015-10-09 20:54:30

Nå´n tjej runt 30-års åldern i Stockholm som vill skriva med mejje? :-)Happy :-)Happy :-)Happy
Goran_81
 
Inlägg: 56
Anslöt: 2011-10-03

Kontakttråden (del 2)

Inläggav Kassoren » 2015-10-10 0:34:05

Söker vänner

Hallå.

Jag är en 20-årig kille som bor i Stockholmsområdet, söker någon annan aspergare som vill samexistera under ordnade former. Vi skulle kunna diskutera den ständiga inre kampen och känslan av att aldrig känna sig riktigt bekväm, avnjuta pinsamma tystnader tillsammans och missförstå varandra till den graden att vi slutligen tar avstånd från varandra och förkastar att vi ens åtog oss uppdraget från början.

Jag gillar att spela Nintendo 64, dyrka hänglås, skjuta luftpistol och prata politik. Är en enformig person som mitt bättre vetande till trots aldrig tycks kunna tygla min drifter. Allt är totalt kaos just nu och jag tycker att det vore intressant att hitta någon likasinnad som jag förhoppningsvis kan relatera till, och finna tröst i.

Musiksmak: dubstep för det mesta, annars rock men också lite annat som Cornelis Vreeswijk etc. Blandat alltså.

Kollar väldigt mycket på TV-serier, ser i princip all fritid som inte används för att samla information som bortslösad tid och har därför oftast en TV-serie som jag inte nödvändigtvis tycker är särskilt bra på i bakgrunden. Har därför sett en jävla massa serier, har dock fortfarande ångest för att jag inte har sett alla som är värda att se. Det är ett livslångt uppdrag, vettefan om jag någonsin kommer att känna mig riktigt nöjd.

Ett problem jag har är att mina intressen inte intresserar mig, om det nu ens är möjligt. :-)063

En anonym facebookprofil som jag kollar på lite då och då, skicka ett meddelande om du är intresserad av någon form av samspel: https://www.facebook.com/fyrkantet
Kassoren
Ny medlem
 
Inlägg: 5
Anslöt: 2015-10-10

Kontakttråden (del 2)

Inläggav Hemmy » 2015-10-12 19:02:33

Ja tänkte prova skriva här och se hur det går.

29 Årig kille med asperger från Uppsala , söker ett möjligt förhållande med en tjej.

Så vad ska man säga om mig, är väldigt osocial av mig, sitter mäst tyst i min ensamhet även fast många gånger önskar jag att jag var mer frammåt,men vågar knappt ta för mig för 5 öre.

Tycker faktis om kroppslig kontakt extremt mycket,älskar att mysa och vara nära den jag tycker om.

Så om du inte tycker om mycket närhet är jag nog tyvär inget för dig, just nu får jag nöja mig med katten hemma :p.

Tycker om anime,filmer,tv serier, dator, gå ut och gå, när jag känner för det,skulle vilja börja träna också om det blir av nån gång.

Finns en hel del annat att lägga till, men du får hela enkelt fråga mig om du vill veta mer :).

Och jag vet att jag är helt rutten på att göra en presentation, när jag är så värdelös på grammatik så det finns inte.Men orkar fan inte bry mig om det nu :p
Hemmy
 
Inlägg: 49
Anslöt: 2012-10-01
Ort: Uppsala

Kontakttråden (del 2)

Inläggav Tommybombe » 2015-10-12 22:49:31

Hej är en kille född -71 är vältränad och ser bra ut enligt andra .
Mina intressen är träna på gym , boxning , och sience fiction , bland annat .
Söker en trevlig tjej som vill inleda ett seriöst förhållande .
Jag är djup i mina känslor och älskar film och konversationer.
Jag är diagnostiserad med Adhd, Aspergers och Asocial personlighets störning .
Har varit i förhållande i 20 år innan och gift , men hon har gått bort efter sjukdom.
Livet blir inte alltid som man tänkt sig .
Känner mig ensam och söker min själsfrände.
Hoppas på svar
Tommy .
Tommybombe
Ny medlem
 
Inlägg: 6
Anslöt: 2015-10-12
Ort: Sverige Jönköping / Göteborg

Kontakttråden (del 2)

Inläggav MisoPretty » 2015-10-23 4:48:41

Hej

Jag söker nya vänner i norra Stockholm (helst Märsta/Väsby), ålder 27-45.

Jag söker även en kille, ålder 30-45, du får gärna bo någon annanstans än i Stockholm

Du: får gärna vara tatuerad/piercad, gilla hundar, ha en empatisk förmåga, generös, kunna förstå min situation, du MÅSTE respekterar mig och mina begränsningar, EJ ha katt, EJ ha nån skum sexuell läggning, EJ RELIGIÖS, EJ hårig, EJ ha tandglugg i framtänderna, rökfri, ej vara tuggummituggare (tycker det är otroligt äckligt med tuggummi), EJ utländsk, ej kontrollerande, ej kort stubin,lugn som en filbunke, vill barn......

Jag: rökfri/dricker ej , har ej körkort,kurvig (viktminskning pågår), vill ha barn, är sjukskriven....
För mer info, kolla min profil.
MisoPretty
 
Inlägg: 39
Anslöt: 2015-10-20
Ort: Märsta, Norra Stockholm

Kontakttråden (del 2)

Inläggav h88nv » 2015-10-23 16:13:58

Jag e kille 36 år gammal. En bohem.
Söker vänner, med ngt gemensamt -- hojar, syntmusik, elektronik, klardrömmar.

Till tjejer -- du ska vara bra initiativtagare med mig; Och du respekterar att ibland jag försvinner helt i mina hobbysysselsättningar. :)
Jag vill djup vänskap -- bokstavligt! Sex kan vara möjlig också.
h88nv
 
Inlägg: 145
Anslöt: 2015-05-17

Kontakttråden (del 2)

Inläggav LadyE » 2015-11-03 1:59:53

Hej :)

Söker tjejkompisar i Norrköping.
Då jag nyss flyttat in till centrala Norrköping och inte riktigt känner mig hemma som stadsbo (bodde så landet,..) tänkte jag att det skulle vara kul att binda nya bekantskaper att promenera med. Nätkontakter går såklart också bra, har skype.

Så är det någon som finner detta intressant, skicka PM
LadyE
Inaktiv
 
Inlägg: 14
Anslöt: 2015-10-28
Ort: Norrköping

Kontakttråden (del 2)

Inläggav LilyFlower » 2015-11-03 5:20:26

Jag är en tjej på snart 22 år som bor i södra Dalarna... söker vänner som bor i närheten... Tjejer som killar i alla åldrar. Är enbart intresserad av vänskap inget annat! Även folk som inte bor i närheten eller som bara vill ha kontakt via nätet är välkomna att höra av sig.

Jag är mest bara hemma om dagarna, jag har inte så många vänner där jag bor, jag har inte direkt några större intressen... känner mig ganska tråkig så... men man blir väl ganska tråkig om ens tillvaro är sådan också tror jag. Jag gillar att diskutera olika saker... allt mellan himmel och jord och de som har andra åsikter än vad jag har tycker jag bara är roligare att diskutera saker med.

Jag är en ganska oorganiserad person. Det där med rutiner är väl något jag inte förstått ska vara viktigt för mig. Ibland är jag uppe hela nätterna, ibland kan jag sova både dag och natt. Jag äter når jag är hungrig och orkar laga mat typ. Jag städar alldeles för ofta men blir ändå aldrig riktigt klar. Jag ligger efter med alla måsten jämt (känns det som iaf)

Jag är ganska kreativ... Ritar, virkar, stickar, syr, gör smycken, målar osv... Jag är ganska intresserad av inredning och flera har sagt till mig att jag inrett väldigt fint hemma där jag bor. Jag bor själv i lägenhet med min katt. Jobbar inte eller pluggar inte och har aktivitetsersättning. Jag tycker om att sjunga, skriva dikter, skriva berättelser. Jag läste mycket böcker förut men nu var det länge sen.

Just nu för tillfället lever jag ett ganska lugnt liv, men har tidigare levt den totala motsatsen till ett "lugnt liv" Jag anser mig vara ganska öppen och inte ha några fördomar.. eller några fördomar har jag troligen... de flesta människor har det även om de kallar sig själva fördomsfria.. men jag tror jag har mindre fördomar än de allra flesta och jag dömer aldrig människor utan att jag personligen verkligen fått en anledning att göra det ( typ människor som behandlat mig illa och så... )
LilyFlower
 
Inlägg: 36
Anslöt: 2015-10-30

Kontakttråden (del 2)

Inläggav Kendra » 2015-11-14 2:17:43

Hallå!

Jag är en 21 årig skåning bosatt i Halmstad som tänkte se om här finns några andra i området (eller utanför) som eventuellt skulle vilja träffas/chatta endast för vänskap. Jag blev diagnosticerad med Autismspektrumstörning år 2014, och misstänker även att jag har OCD (tvångssyndrom) men har inte känt för att påbörja en utredning till.

De senaste åren som jag har bott här har mest varit innesittande framför datorn, spelandes på The Sims med en serie i bakgrunden. I somras fick jag dock möjligheten att omhänderta kaniner, vilket ökade intresset för denna fina art och fick mig att vara ute mer i naturen som jag vanligtvis uppskattar.

Jag lever en vegansk livsstil och är därmed även miljöinriktad, samt någorlunda kulinariskt och politiskt inriktad. Utöver det är jag intresserad av att lära mig mer inom olika aktiviteter, bland annat för nöjets skull så som dans, skridskor, instrumentinlärning - men även för att lära mig mer om självförsörjning med hjälp av aktiviteter likt syslöjd, träslöjd, odling osv. Detta kan man få hjälp med på bland annat NollTreFem i Halmstad - men jag är lite skeptisk över att gå dit själv.

Känner du också att det hade varit givande att testa på att utvecklas och träffa på någon annan i området, så kontakta mig via pm så länge. :-)Happy
Kendra
Ny medlem
 
Inlägg: 5
Anslöt: 2015-05-30

Kontakttråden (del 2)

Inläggav Blyggotland » 2015-11-24 14:54:14

Tror inte det fins någon från Gotland här men testar man inte så vet man inte.
Om mig: Jag är en lite blyg kille på 26år bor på Gotland, har Asperger sen flera år tillbaka.

Intressen:
Mina intressen är hundar, djur och styrketräning men tycker även om att sitta vid datorn och spela.

Söker en tjej 20-28år för förhållande eller bara vänskap

Hör gärna av dig om du är nyfiken!
Blyggotland
Ny medlem
 
Inlägg: 1
Anslöt: 2015-08-27

Kontakttråden (del 2)

Inläggav syntax » 2015-11-28 19:57:28

Provar igen här och lägger ut en krok. ;)

Är en man/kille 30 år gammal, bor i värmland, söker nya vänner

Intressen:
3d skrivare, 3d scanners, cnc-fräsar, virtual reality,

Gillar även att lära mig att spela på olika instrument, dessa kan jag:
Gitarr, elgitarr, piano, bas, keyboard, theremin, just nu är det elorgel och banjo jag försöker mig på att lära mig.

Är även intresserad av kemi, fysik, biologi, astronomi. Har precis införskaffat mig ett jätte teleskop som är ensamt att titta i själv :(
Historia är intressant med, jag följer mycket dokumentärer med.

Söker folk/personer i alla åldrar både killar/män och tjejer/kvinnor för att få nya bekantskaper :)
syntax
 
Inlägg: 66
Anslöt: 2015-04-28
Ort: i skogen

Kontakttråden (del 2)

Inläggav Mike88 » 2015-12-07 15:38:02

Hej,

Jag är en kille på 27 år som är bosatt i vackra Eriksberg i Göteborg vid kajpromenaden. Där tar jag gärna en promenad med dig. Hålla sig i form och träning är viktigt för mig. Jag söker en tjej (gärna en sambo) som gillar promenader och träning. Vidare har jag högfungerade asperger och fungerar normalt även om jag såklart har svårt att läsa sociala signaler och allt det som hör asperger till. Jag ser inte min asperger som ett problem utan det är en del av mig. Min personlighet är ganska tillbakadragen men ändå social med mina få vänner jag har. Kopplar gärna av framför tv:en, en tv-serie eller tv-spel och/eller bara njuter över livet. Skicka gärna ett PM så kan vi prata lite..
Mike88
 
Inlägg: 23
Anslöt: 2015-11-22
Ort: Göteborg

Kontakttråden (del 2)

Inläggav Gotland91 » 2016-01-19 15:20:05

Hej!
Söker nya vänner.

24-årig kille nyinflyttad till Gotland. Du bor med fördel i närheten av Nyköping eller på Gotland men inget krav. Två barn med vardagen därtill. Bilintresserad, intresserad av foto.

Kommer gärna i kontakt med andra föräldrar som har barn med/ eller själva har diagnoser.

Skicka gärna ett PM.
MVH
Gotland91
Ny medlem
 
Inlägg: 2
Anslöt: 2015-12-31

Återgå till TräffarLogga in