Kontakttråden (del 2)

Allt om Aspergerträffar

 Moderatorer: Alien, marxisten, atoms

Kontakttråden (del 2)

Inläggav lisa92 » 2021-08-02 0:21:00

Halloj!
Jag är en 29 årig tjej (kvinna?) bosatt i Göteborg.
Hade uppskattat att lära känna lite nytt folk, helst i Göteborgsområdet så vi kan träffas i verkligheten.
Gillar musik, böcker och film, tycker om att gå ut och dricka öl, fika, spela sällskapsspel, vara ute i naturen, älskar djur, speciellt katter och hundar.
Blev diagnosticerad med atypisk autism och adhd i tonåren, har även varit deprimerad till och från samt haft en del social ångest. I nuläget mår jag bra, har några få vänner, känner mig ändå rätt ensam, hade varit väldigt trevligt att få kontakt med andra med asd.
Spelar ingen roll om du är tjej eller kille, ser helst att du är i min ålder (25-35). Jag är singel och trivs med det, alltså jag söker inget förhållande.

Allt gott!
lisa92
Ny medlem
 
Inlägg: 1
Anslöt: 2021-08-01

Kontakttråden (del 2)

Inläggav Henry345 » 2021-08-10 18:26:32

Hej. Jag är en man på 46 år som har Autism och som bor i Stockholm. Vore kul att maila med nån/några här och sen kanske träffas och ta en kopp kaffe eller spela lite med.

Gillar att hålla på med datorer både att spela och uppgradera. Om ni har andra intressen kan ni förstås höra av er ändå :)
Henry345
Ny medlem
 
Inlägg: 2
Anslöt: 2018-09-12

Kontakttråden (del 2)

Inläggav Seiji » 2021-08-18 4:05:45

Man, 34 år, född och uppvuxen i Sverige men flyttade utomlands 2012, först London 3 år, sedan 2015-nu Tokyo, Japan. Talar (någotsånär) flytande japanska och kan ganska mycket om landet/kulturen.

Jag har masterexamen som arkitekt och arbetar internationellt med det. Tycker om resor (när världen öppnar igen), god mat, avslappnande musik, och kreativitet i allmänhet. Diagnosticerades Aspergers 2012.

Vill gärna hålla liv i mina rötter och är därför intresserad av hur era liv ser ut i Sverige just nu. Pratas vid via PM/mejl. Fritt fram för infodump, jag trivs ändå bättre med att lyssna på andra än mig själv. (Inget romantiskt, tack, är gift m. familj.)
Seiji
 
Inlägg: 103
Anslöt: 2020-11-22
Ort: Tokyo

Kontakttråden (del 2)

Inläggav Msmacke » 2021-10-13 22:18:25

35 årig man från Dalarna som söker nya bekantskaper. Intressen är film och psykologi bland annat.
Msmacke
Förhandsgranskad
 
Inlägg: 75
Anslöt: 2016-09-07

Kontakttråden (del 2)

Inläggav Lynx-66 » 2021-11-03 22:46:51

Kollar om det finns nån kvinna 45-55 år, som vill ha en träningspartner, promenad eller cykeltursällskap till att börja med.
Nån som inte har behov av att det ska pratas i ett kör, utan man kan trivas i varandras sällskap ändå.
Södra Stor-Stockholm är det som gäller, så det inte krävs så himla mycket planering för att ses.
En fika, en middag, en film eller utställning. Inget pretentiöst, jag är ganska prestigelös.
Nåt jag gärna undviker är att gå på Skansen och få armen avbiten av en krokodil, annars är jag öppen för mycket :lol:
Lynx-66
 
Inlägg: 1013
Anslöt: 2019-11-16
Ort: Stockholm

Uttråkad människa som vill göra något 18 år

Inläggav Emidem » 2021-11-15 21:23:29

Hej, är en tjej som är 18 har ett tråkigt liv nästan inga riktiga vänner träffar dem Max 2 g per år.

Vill gärna hitta någon som kanske liknar mig eller som också behöver hitta en vän.

Jag går i gymnasiet och bor i Stockholm ifall man skulle tänka sig träffa mig. Går inte alla dagar i gymasiet så har mycket tid över.


VILL BARA LÄRA KÄNNA NÅGON?……

Jag har inte mycket sociala kontakter så känner mig just för stunden ensam och uttråkad


Skriv bara om ni vill prata ( chatta, sms )
Emidem
Ny medlem
 
Inlägg: 1
Anslöt: 2021-04-27
Ort: Stockholm

Kontakttråden (del 2)

Inläggav existed » 2021-11-26 12:34:36

Hej, jag är en man på 30år.
Bor själv i knivsta (mellan uppsala och sthlm) med en son på 9år.

Har inte direkt några special intressen utan kan göra det mesta, men dator spel och filmer (mest åt skräck hållet) är väl nått. Vet inte riktigt vad mer jag ska skriva men hoppas att någon helst i närheten som också söker ny vänskap.
existed
Ny medlem
 
Inlägg: 1
Anslöt: 2020-03-11
Ort: Knivsta

Kontakttråden (del 2)

Inläggav Rhinestone » 2021-12-25 5:05:07

Hej, jag är en kille som söker efter en tjej att prata med. :) Föredrar runt 25-35 år men är inte så viktigt. Och ja, bara att prata med för kan ju inte avgöra vad jag tycker om någon förrän jag vet vem den är eller fått se hur den ser ut. Men jag kommer med största sannolikhet att utveckla känslor förr eller senare, för jag brukar få känslor för alla personer som jag gillar, och jag skulle ju inte vilja prata med någon som jag ogillade. Jag är heller inte ett dugg subtil utan brukar bara berätta att jag gillar någon så snart jag kommit fram till att jag gör det.

Har väldigt hög sexdrift, så kollar ofta på porr eller skriver sexnoveller och sånt 1-2 timmar om dagen. Vissa dagar det dubbla. Det är ju bara naturligt och sånt som de flesta gör. Men inte så intresserad av det egentligen, utan tycker mest det är jobbigt att behöva tänka på sånt hela tiden. Känns dessutom mest bara meningslöst att ha sex med någon man inte har känslor för, för det går ju, och kan även leda till känslor, men enbart sånt i sej brukar inte ge mej så mycket motivation att vilja träffa någon.

För, det jag är mest intresserad av är kärlek. :-)154 Bara ren och överväldigande kärlek, som kommer både från hjärtat och sinnet. Helt villkorslös kärlek så att man älskar personen oavsett vad den gör eller säger, och utan att förvänta sej något tillbaka. Ingen svartsjuka men heller ingen vilja att vara med någon annan. Som att det känns som att hela ens liv kretsar runt den andra personen, och man vill göra allt med den, och älskar den mer än sitt eget liv, och tycker det är den mest fantastiska personen i världen.

Det är den enda kärlek jag kan känna, för kärlek bestäms inte av den som är älskad, utan av den som väljer att älska. Såna känslor kommer däremot för min del först efter att man känt varandra ett tag och även träffats, för ju längre man känner någon desto djupare och starkare brukar det bli med tiden. Åtminstone för mej, så när det tagit slut med någon (pga att vi inte passat tillräckligt bra ihop) så har jag mått dåligt över det i flera år efteråt.

Och jag är rent generellt ganska deprimerad pga sånt, så jag kommer väldigt bra överens med deppiga personer. Jag är däremot samtidigt även ganska bra på att låtsas vara glad och positiv, så jag kommer fint överens med andra med. :D

Jag brukar ge de flesta en chans, för vill inte riskera att sortera bort någon som jag kanske faktiskt skulle kunna trivas med. Så skriver gärna ett tag med vem som än hör av sej, för att se hur det känns. Med vissa kan det ju till exempel vara stelt i början men bli betydligt bättre efter ett tag. :)
Rhinestone
Ny medlem
 
Inlägg: 1
Anslöt: 2021-12-22

Kontakttråden (del 2)

Inläggav ntn ntn » 2021-12-31 18:05:50

Hej,

Förra nyårsafton hade jag flytt till samma trygga sommarstuga och satt själv på samma kalla veranda där jag skriver det här. Jag minns det tydligt. Teven visade Billy Wilders "I hetaste laget". Ensamhet kommer ihåg det som lycka glömmer.

Jag minns också att jag "lovat" att det inte skulle upprepas, att nästa nyår minsann inte skulle tillbringas utan sällskap.

Nu, på nyårsafton, känns alltså som ett bra tillfälle att anmäla min närvaro, registrera mig och söka kontakt, vilket jag vanligtvis tyvärr aldrig gör eftersom jag vet inte riktigt hur man gör. Istället gör jag mest sånt som jag någorlunda tror mig veta hur man gör. Det betyder att jag för det mesta jobbar, alldeles för långa dagar. Sen går jag hem, lagar mat och går och lägger mig innan allt börjar om. Till alla intressen och privatliv finns inte mycket energi och ork kvar.

2022 är det hög tid för nåt mer meningsfullt. Så nu sitter jag alltså här med min asperger och funderar på det paradoxala i att å ena sidan ha ett stort behov av rutiner och trygghet, men att å andra sidan behöva en förändring eftersom rutinerna och tryggheten tenderar att gå ut över annat eller bli rent av destruktiva.

Jag tänker att det kanske finns någon annan på forumet som lyckats bryta ett negativt levnadsmönster, tagit sig ur ensamhet eller åstadkommit någon annan positiv levnadsförändring? Hör gärna av dig, eller skriv, i så fall (eller alldeles oavsett om du känner igen dig)! Tack!
ntn ntn
Ny medlem
 
Inlägg: 1
Anslöt: 2021-12-31

Vill få tjej och killkompisar att skriva till

Inläggav Annaclara_96 » 2022-01-05 19:53:01

Hej!
Jag är en 25-årig tjej från Eskilstuna. Söker en brevvän att skriva eller chatta med. Jag fick min autism diagnos när jag var 15 år. Då var jag väldigt negativ till den. Jag kände mig inte bekväm med att kallas för funktionshindrad. Det jag lärt mig nu i efterhand är att det går att skilja mellan handikapp och funktionsnedsättning. Det handlar bara om att man tänker annorlunda och inte ser till helhetsperspektivet. Jag har diagnosen högfungerande autism. Mina intressen är att skriva, måla, läsa, fotografera, sjunga och allt om hundar. Hoppas hitta en kompis med liknande intressen. En person som har inspirerat mig är miljöaktivisten Greta Thunberg som blivit en Världskändis trots den unga åldern. Hon har asperger och ibland kan jag känna igen mig i henne och hur hon tänker. Vore kul om det fanns någon som vill skriva till mig. Kram Clara
Annaclara_96
Ny medlem
 
Inlägg: 1
Anslöt: 2021-08-26

Kontakttråden (del 2)

Inläggav Egalite1848 » 2022-01-07 14:48:48

Hej! Jag är en 25årig kille med ADHD och autism som bor i Lund och gärna skulle vilja ha en vän. Jag är intresserad av historia och politik och skulle tycka det vore roligt att diskutera sådant med någon.
Egalite1848
 
Inlägg: 23
Anslöt: 2021-12-11
Ort: Lund

Återgå till TräffarLogga in