Kontakttråden (del 2)

Allt om Aspergerträffar

 Moderatorer: Alien, marxisten, atoms

Kontakttråden (del 2)

Inläggav MisoPretty » 2020-03-27 18:05:14

Hej

Linda heter jag, snart 39 år. Jag bor i Märsta (4 mil norr om Stockholm).

Jag är sjukpensionär pga en whiplashrelaterad nackskada. Jag har dock sysselsättng via socialpsykiatrin, som jag älskar.

Jag har ADD, ev asperger (väntar på utredning), lättare depression, social ångest (mest att ta kontakt och prata med människor).
Jag är även Introvert/INFJ och högkänslig.

Jag är snäll, generös, hjälpsam, händig, djur och barnkär, empatisk, omtänksam.
Jag är tatuerad och piercad (navel).

Jag gillar kreativt skapande, fotografering, odling, se på serier/filmer/bio, åka på utflykter, besöka loppisar, promenera, resa mm.
Jag gillar alternativmedicin, örter, tillverka egna hudvårdsprodukter.
Försöker leva ett så giftfritt liv som möjligt.
Jag är en hälsojunkie. Min kost består av 100% frukt.
Är lättare överviktig/kurvig för tillfället, en det är snart ett minne blott.

Jag söker både vänner och pojkvän. Ålder 34-46.
Boendes helst i Stockholms län.

I och med att jag har social ångest, så har jag smärre problem att prata med killar. Blir väldigt blyg och nervös.
Så mailkontakt ett tag innan vi lärt känna varandra är och kan träffas.

Vad gäller förhållande, så drömmer jag om barn och gemensamt boende.
Giftemål är inte viktigt för mig,

Tack för mig
MisoPretty
 
Inlägg: 39
Anslöt: 2015-10-20
Ort: Märsta, Norra Stockholm

Kontakttråden (del 2)

Inläggav Legacy » 2020-03-28 0:03:35

Bor i köping, 25 år gammal, tränar 6 dagar i veckan, 3 gånger styrke träning 3 gånger cardio
Söker nån som skulle vilja ställa upp på though viking eller maraton 2021/2022 passar mig bättre och intensiv träna för nåt och sen leva loppen efteråt =) hör av dig om du är intresserad =)

Min discord: felixketchup#8936
Facebook: https://www.facebook.com/adam.backstrom.549


Skapar även en discord server för vårat eventulla lag om jag lyckas rektyrera: https://discord.gg/amTzQ9
Legacy
 
Inlägg: 198
Anslöt: 2014-09-02

Kontakttråden (del 2)

Inläggav ehmd93 » 2020-04-03 21:15:58

söcker vän här.
ehmd93
 
Inlägg: 130
Anslöt: 2015-04-30

Kontakttråden (del 2)

Inläggav LordNelson » 2020-04-04 18:58:17

Hej!

Är gammal men blir äldre.

Söker likasinnade.

Är just nu inte intresserad av förhållande, eller kontakt.


(Är det nån vänlig själ som kan tala om vilken min tidigare signatur var. Har glömt.)
LordNelson
Förhandsgranskad
 
Inlägg: 4396
Anslöt: 2010-06-25

Kontakttråden (del 2)

Inläggav truthseeker » 2020-04-04 20:56:22

Nån tjej i småland? Hör av dig
truthseeker
 
Inlägg: 918
Anslöt: 2016-07-02

Kontakttråden (del 2)

Inläggav 420NoScope » 2020-05-06 21:12:34

Hej, jag är en man snart 30 år som söker sällskap i Linköping

Kille eller Tjej, gärna någon gamer eller musik intresserad då jag själv håller på lite med musik produktion.
Vill du ses IRL ska du veta att jag inte är bekväm med att bara träffa någon hux flux.
Vill först lära känna någon genom att prata på Discord eller annat vis, sen kan vi ses IRL om det är vad du vill.
420NoScope
 
Inlägg: 27
Anslöt: 2018-06-05
Ort: Linköping

Kontakttråden (del 2)

Inläggav Usagi » 2020-05-16 13:30:12

Nördig tjej i Göteborg söker nya vänner för Doctor Who maraton (helst Classic Who pga har sett pinsamt lite av det), utmaningar på The Sims, samtal om obegripliga sociala koder, kramar när Corona-krisen är över och promenader i skogen. Ålder och kön är oviktigt men du måste tycka om katter.
Usagi
 
Inlägg: 11
Anslöt: 2013-06-26
Ort: Gallifrey

Kontakttråden (del 2)

Inläggav Mirrorshade » 2020-05-23 3:01:43

Söker en tjej för eventuellt förhållande och är kille själv. Avståndet spelar ingen roll för tänker mej distansförhållande till en början och skriva och lära känna varandra, och att träffas mer och mer med tiden om allt går bra och förhoppningsvis flytta ihop senare och så. Är inte specifikt intresserad av något på distans men ser ingen anledning att begränsa det. Större chans att hitta rätt person på det sättet.

Vänner skulle också kunna vara ok, men jag vill ha betydelsefulla relationer som betyder något och inget där man bara har nån att skriva neutralt med på nätet ibland.

Angående avståndet så har jag till exempel en gång åkt 50 mil för att spendera några dagar med att träffa och lära känna någon jag bara hade chattat med i två timmar innan. Men jag föredrar definitivt att prata lite längre än så innan jag träffar någon.

Ett av mina största intressen är att läsa serier, digitalt dvs för det enda jag äger fysiskt är några gamla kalle-anka tidningar, och sånt jag gillar att läsa brukar oftast vara rätt mörkt. Tja jag har skapat en tråd på ett annat underforum här där jag skrivit om vad jag gillar att läsa, så den som är intresserad kan ju kolla där för tror det kan säga mer om mej än vad allt det här gör.

Skulle kunna räkna upp en massa fler intressen men jag letar inte efter en person med exakt samma intressen, utan jag letar efter någon som jag kan tycka om och som är intresserad av mej. Huvudsaken är ju att man kan acceptera varandras intressen och intressera sej för dem litegrann åtminstone.

Så i övrigt om mej. Arbetar inte men är ekonomiskt självständig, och skulle kunna leva i minst 10-15 år enbart på mina tillgångar om det var så, även utan en krona i inkomst. Om du arbetar eller studerar eller är sjukskriven eller vad du än sysslar med spelar ingen roll alls för min del, mer än att det så klart vore intressant att få veta.

Vill dessutom ha barn, helst inom 1-2 år, så vill inte ha någon som absolut -inte- vill ha barn. Vilket sammanfattar det, så att inte ha nån särskild åsikt om sånt är helt ok för min del. Jag har inte så stora krav när det gäller sånt utan skulle till exempel lika gärna kunnat skaffa barn med en vän med, om jag bara haft nån lämplig vän.

Eftersom en del ogillar fysisk närhet och sånt så kan jag även tillägga att jag är raka motsatsen till det på alla sätt, men är bara intresserad av sånt med någon jag verkligen tycker om. Har heller inga problem att klara mej utan sånt i år eller månader i sträck för det är inte sånt som gör mej intresserad av en person.

Vidare så har jag normalvikt och bra hälsa i övrigt, har till exempel aldrig varit allvarligt sjuk och aldrig varit i behov av några mediciner. Äter även hyfsat nyttigt och gillar att laga mat och är rätt bra på det. Bedömer själv mitt utseende som typ 7/10. Ifall det är nått som kan göra någon mer intresserad. Men även om någon var typ underviktig och hade dålig hälsa etc så vore inte det i sej något som skulle hindra mej från att kunna tycka om den.

Tycker i övrigt det är rätt onödigt att räkna upp en massa krav innan man ens har pratat med en person och gett den en chans att visa vem den är, så vill helst inte exkludera någon i förväg.

När du hör av dej så berätta lite (eller mycket) om varför du inte redan är tillsammans med någon, för alla har alltid nån sorts anledning och jag känner att det vore ett bra sätt att kolla personkemin. Finns inga anledningar som är rätt eller fel utan är mest intresserad av hur du skulle beskriva det.
Mirrorshade
Ny medlem
 
Inlägg: 8
Anslöt: 2020-05-02

Kontakttråden (del 2)

Inläggav Klaraab91 » 2020-06-03 4:33:01

Hej. Jag är man, 29 och bor i Stockholmsområdet. Har nyligen fått diagnoserna autismspektrumtillstånd och ADHD. Söker vänner helst kvinnor med samma diagnoser för att lära känna varandra och prata om gemensamma intresse. det behöver inte vara live. i början kan vi chatta så om vi klickar då blir det trevligt att ta en kaffe på stan. skicka gärna ett pm . :-)Happy Jag söker enbart ärliga människor annars finns det gott om folk på facebook,instagram och m.m.
Klaraab91
Ny medlem
 
Inlägg: 4
Anslöt: 2020-06-03
Ort: Stockholm

Kontakttråden (del 2)

Inläggav Bleppe » 2020-06-22 12:03:58

Ensamvarg (Man 37), har ADD och Atypisk autism, relativt sett nyligen nedflyttad från Norrland till Stockholm.
Bodde i Umeå i tio år och i Övertorneå i två år.

Tycker om djur (främst katter och tysta hundar), samhällsfrågor, teknik, vetenskap, historia, långpromenader, utflykter och vardagsäventyr. Söker en öppensinnig kvinna att vidga vyerna med, Kanske börja jogga, simma eller prova på andra motionsformer. Gärna resa.

Din ålder är inte viktig. Däremot är det ett stort plus om du också är någonstans på autismspektrumet.

Tycker det är viktigt att man har det roligt tillsammans. Har ett sinne för humor, dock mer åt situationskomik-hållet än vitsar.

Tycker om skämtteckningar, typ Jan-Stenmark, klassisk Monty Python, Galenskaparna och Aftershave. Modern Brittisk och Amerikansk stand-up mm.

Saker som fascinerar mig är off-brand kopior, saker som låter för likt, insändarsidor, inringare i pratradio, reviderade ordspråk och felciteringar mm.

Är händig, har jobbat med IT, är hobbymusiker, 3D grafiker, fotograf mm.
Skulle vilja lära mig mer om litteratur, kultur och filosofi.

Låter det intressant? Skicka gärna ett pm så kan vi chatta eller varför inte ses över en fika någonstans där ingen av oss har varit förut.
Bleppe
Ny medlem
 
Inlägg: 7
Anslöt: 2020-06-22

Kontakttråden (del 2)

Inläggav Somewhere » 2020-07-26 3:26:50

Hallå, jag är en kille som börjar närma mej 40 om ett par år. Vill ha nån singeltjej att skriva med för att se om det leder till vänner eller mer.

För att nämna lite krav så är övervikt ett minus, intelligens ett plus, religiositet ett minus, ljus röst ett plus, rökning ett minus, gott om fritid ett plus, oförmåga att lita på andra ett minus, många intressen ett plus. Och så vidare med ett par hundra saker till jag skulle kunna räkna upp om jag velat. Men jag räknar inte ihop plus och minus utan menar att jag bara känner av åt vilket håll det lutar tyngst så det är bara ett fåtal saker i sej som vore totala dealbreakers.

Jag är bra på konversera och hålla en dialog flytande i evighet men det är svårare att hitta personer som känns intressanta och stimulerande att prata med, så söker i grunden någon som skulle kännas värd min uppmärksamhet och som jag skulle vilja ge massor av kärlek. :) Med intressant/stimulerande så syftar jag främst på personligheten/personkemin och vad som rör sej i huvudet, inte på vad personen sysselsätter sej med om dagarna.

Bryr mej inte särskilt mycket om åldern förutom att du bör vara yngre än mej, och bryr mej ännu mindre om vart du bor för vi bor ändå knappast på samma ställe. Men bor du i mitten av landet typ Stockholm så vore det betydligt enklare att kunna träffas oftare än om du bodde i Luleå/Malmö.
Somewhere
Ny medlem
 
Inlägg: 1
Anslöt: 2020-07-26

Kontakttråden (del 2)

Inläggav LazyOne » 2020-07-28 11:57:50

Hej!

Mitt namn är Christian, 30 år i Göteborg, och jag fick min diagnos nu i februari efter många år av "spekulationer" och känslor av utanförskap.

Jag skulle gärna vilja ha något sorts mentorskap, eller egentligen bara någon att dela mina erfarenheter med. Jag gillar att ha strukturerade och givande diskussioner. Det har hänt att folk tackat mig för ett trevliga samtal. Jag är rätt duktig på att hitta kärnan i samtalet (hjälper andra att fokusera på vad de vill komma fram till) så det blir stimulerande för båda parter.

Om någon är intresserad hör gärna av er.
Vi kan ta en promenad, en fika eller en öl någonstans.
Jag är heterosexuell och singel, ifall någon tjej undrar. Så släng iväg ett meddelande och länka gärna till Facebook eller något liknande så jag kan verifiera mer tydligt vem du är. Jag gör det också, självklart.

Ha en fin dag!
/Christian
LazyOne
 
Inlägg: 27
Anslöt: 2020-04-17
Ort: Göteborg

Kontakttråden (del 2)

Inläggav Kentarou » 2020-07-29 20:24:05

Vill någon hitta på något i Göteborg? PM:a mig tack.
Kentarou
 
Inlägg: 763
Anslöt: 2019-05-17

Kontakttråden (del 2)

Inläggav Gräddfil » 2020-08-10 0:19:45

Hallå! 30-åring från Karlstad här. Letar vänner överallt då jag inte känner en människa i denna stad. Tjejer som killar i alla åldrar det spelar ingen roll.
Vänner över nätet är såklart inte fel det heller:) Spelar en del call of duty-modern warfare och hittar gärna någon eller några att spela med:)

Är ganska ”normal” och har inga stora sociala problem alls.
Gillar att gå i skogen och tränar en del annars, ser lite film och serier också.

Hör gärna av dig!
Gräddfil
 
Inlägg: 45
Anslöt: 2020-08-10

Kontakttråden (del 2)

Inläggav jox182 » 2020-08-14 19:28:55

Hejsan! Är en 29 åring kille från sommarstaden Västervik i Småland.
Fick min asperger diagnos för 8 år sen och har lärt mig att leva med den men nu söker jag efter någon att dela min vardag med.
Jag gillar spela spel eller titta på tv serie.
Jag söker en liksidig person att bara prata med eller förhoppningsvis inleda en relation med.
Jag är Heterosexuell och söker en kvinnlig companion

Mvh Joakim
jox182
Ny medlem
 
Inlägg: 1
Anslöt: 2015-07-01
Ort: Västervik

Kontakttråden (del 2)

Inläggav d00mer » 2020-09-15 0:23:01

Jag är en 19-årig kille som letar efter någon att ha kontakt med. Har precis flyttat till Uppsala för att plugga till ingenjör och har svårt att lära känna nya personer pga asperger som jag blev diagnostiserad med vid 7 års ålder.

Ett av mina intressen är musik. Har spelat gitarr i cirka 5 år och brukar ägna tid åt att spela in musik själv. Gillar lite olika sorters musik, men lyssnar främst på olika former av rock (några band jag gillar är t.ex. Nine Inch Nails, Pink Floyd, My Bloody Valentine, Slowdive och Arcade Fire).

Jag gillar även att spela datorspel och brädspel, surfa på nätet och kolla på roliga tv-serier.

Söker någon som delar intressen att skriva med. Skicka PM om du är intresserad av att ha kontakt.

Mvh
//Vilmer
d00mer
Ny medlem
 
Inlägg: 2
Anslöt: 2020-09-14

Kontakttråden (del 2)

Inläggav Uropia » 2020-09-25 17:31:34

Hej, är väl ingen större chans att nån svarar här men jag är en kille och vill ha nån tjej (eller några?) att först och främst prata/maila/chatta och spela dataspel ihop med. :) Inte så noga vad vi spelar och hade hellre umgåtts i verkligheten. Men huvudsaken är att kunna umgås regelbundet på nått sätt åtminstone. Chansen att hitta nån som bor i samma stad vore ju försvinnande liten.

Och så får man se hur det utvecklar sej och vem som svarar men siktar på att bara bli vänner till en början iaf. Är inte intresserad av något mer än så annat än om allt känns helt rätt. I övrigt så fråga om det du vill veta, jag svarar alltid på alla frågor.
Uropia
Ny medlem
 
Inlägg: 1
Anslöt: 2020-09-22

Kontakttråden (del 2)

Inläggav Odal_ » 2020-09-28 0:41:01

Hen söker likasinnade.
+ om du eftersträvar att härska över vintergatan tillsammans med mig i framtiden.
Gillar katter, kvällspromenader och auktoritärt styre.
Odal_
Förhandsgranskad
 
Inlägg: 1323
Anslöt: 2019-12-29

Kontakttråden (del 2)

Inläggav Msmacke » 2020-10-05 21:56:52

Någon i Stockholm eller Dalarna som vill träffas? 34 årig man här.
Msmacke
Förhandsgranskad
 
Inlägg: 75
Anslöt: 2016-09-07

Kontakttråden (del 2)

Inläggav Tulson74 » 2020-10-19 9:04:43

Jag är 46 årig akademiker som söker lever i en dysfunktionell relation i Göteborgsområdet. Intresserad av historia, astronomi psykologi och släktforskning. Söker en älskarinna för promenader, biobesök och resor, gärna mycket sexuellt aktiv. Jag har inget fungerande sexliv i nuläget och längtar verkligen efter det.
Tulson74
 
Inlägg: 383
Anslöt: 2020-03-04

Kontakttråden (del 2)

Inläggav MatthiasM » 2020-11-03 23:32:25

Vill gärna diskutera och dela med mig av mina intressen (musik, film med mera.) Ni kan se dem i min presentation tillsammans med en väldigt Lunarstorm-aktig (åldersmarkör!) uppräkning av mina favoriter. Kan tycka det är en bra ingång för att hitta gemensamma referensramar. :-)Happy

Jag är kille, snart 30 år gammal. Bor i Södertälje, men fråga mig var jag kommer ifrån och jag kommer säga "Dalarna" på ett väldigt "dalskt" sätt.

Om det inte framgått så söker jag vänner (killar och tjejer). Eller, ja... Jag söker Kärleken också, i mitt fall en tjej, men som sagt: har inget emot en tjejkompis.

Till vardags skriver jag till yrket och stöttar och blir stöttad av människor som vill tillbaka till samhället.

Har haft den här diagnosen i snart ett år. Den yttrar sig så att jag har svårt vid sociala sammanhang, svårt att formulera det jag vill ha sagt och folk har ibland svårt att förstå vad jag menar. Jag tänker väldigt mycket på vad andra har för uppfattning om mig, vilket är väldigt energikrävande. Är väldigt bunden av struktur och ogillar när saker förändras, särskilt stora livsförändringar.

Men den här diagnosen är ganska ny för mig. Vill gärna tala med andra som har den och få mer kännedom om vår diagnos.

Vid skrivande stund får vi väl lov att ta allt det här digitalt. Men det är en början.

Ha det gott!
MatthiasM
 
Inlägg: 66
Anslöt: 2020-11-03
Ort: Södertälje

Kontakttråden (del 2)

Inläggav Keffria » 2020-12-05 0:28:06

Hej.
Är en kvinna på 36 år som är under pågående utredning för bl.a asperger.
Jag är gift så jag letar inte efter någon romans här. Alls!

Jag är dock rätt ensam och söker människor som kanske har lite förståelse för att vi alla är inte stöpta i samma form och har div egenheter.
Är inte bra alls på det stora sociala spelet, men är snäll och omtänksam mot folk som är värda det.

Jag är en gamer och skulle vilja komma i kontakt med någon/några att spela lite med online då det är rätt tråkigt att spela sj i längden.
Spelar bl.a star trek online, empyrion, ark, worms armageddon, terraria och liknande och är öppen för andra spel bara de verkar underhållande!
Jag brukar säga jag inte tycker om människor, men jag är egentligen en social och skämtsam människa bland folk som accepterar mig som jag är född.

Förutom datorspel så gillar jag musik (synth, metal, industri), böcker. Ljudböcker är det som tar mig igenom vardagarna.

Kön och ålder har egentligen ingen betydelse, men då jag inte är politiskt korrekt alla gånger så bör lättkränkta hålla sig undan!

Skicka gärna ett pm om någon känner vi kan ha nått gemensamt att prata om eller vill spela massa spel!
Keffria
Ny medlem
 
Inlägg: 1
Anslöt: 2020-12-03

Kontakttråden (del 2)

Inläggav Alexen » 2020-12-09 8:54:03

Hej !! 30M. Söker vänner att spela med! Kör oftast WoW, ibland Stellaris, Minecraft.
Känner mig väldigt ensam så det är också okej med att bara chatta/dela memes! :D

Discord: ÒAÓ#2776

Blizzard Battletag: Atc#2495
Alexen
Ny medlem
 
Inlägg: 8
Anslöt: 2015-08-08
Ort: Stockholm

Kontakttråden (del 2)

Inläggav LightStrike » 2020-12-18 0:59:13

Promenad i Göteborg!

[M41] Volontärarbetande digital nomad som på grund av Corona sitter fast i ett svinkallt Göteborg söker en kvinna i min ålder eller yngre som vill gå en smittsäker promenad! Har bott i den här staden i ett par månader och är i desperat behov av att lära känna nya personer!

Är bra på att konversera med nya människor så du behöver inte vara orolig för att det ska bli awkward! Har en idé om vart man skulle kunna gå promenaden men jag är öppen för förslag.

Jag förväntar mig svar på denna! Nu kör vi, kom igen!

Nyckelord: berest, kreativ, analytisk, charmig, confident, rolig, rastlös
LightStrike
Ny medlem
 
Inlägg: 1
Anslöt: 2020-12-18

Återgå till TräffarLogga in