Kontakttråden (del 2)

Allt om Aspergerträffar

 Moderatorer: atoms, Alien, marxisten

Kontakttråden (del 2)

Inläggav Fabela » 2019-12-30 9:31:01

Ska försöka bli lite mindre asocial, har jag tänkt.
Så kollar, ifall nån vill ses?


Stående förslag är att gå ut och gå.
Eftersom jag har en förkärlek till sena kvällspromenader vore det extra trevligt med sällskap, man ska ju inte gå ensam överallt, påstår såna där förnuftiga människor.
Gillar att gå rätt långt, och gärna kolla på nåt kul/fint/intressant på vägen.
Vill du också röra på dig är det bara att skicka en rad, så pratar vi ihop oss om var, när och hur.

Finns i sydvästra Sthlm. Kvinna, 50+.
Själv har jag inga direkta preferenser gällande ålder eller kön, utan tänker att det visar sig väl när man ses, om man trivs ihop eller inte. Så tar man det därifrån.


Eller om du har andra förslag så låt mig höra.
Snävar inte in det där, eftersom jag kan vara öppen för lite allt möjligt.
Sport och datorer är väl inte riktigt min grej iofs. Men att t.ex. se en hockeymatch kan kanske vara okej i studiesyfte.
Ska helst inte vara nåt mer fancy än att man kan gå i typ gympadojor och parkas. Och jag är en fattiglapp också, så generellt inga inträden för flera hundra spänn.


(Just det: har ADD också, och brukar få höra att det inte märks på mig att jag har AS. Alltså skrämmande nära NT :wink:, åtminstone första intrycket.
Ifall det spelar roll.)
Fabela
 
Inlägg: 5461
Anslöt: 2013-12-08

Kontakttråden (del 2)

Inläggav Zia1985 » 2020-01-05 22:37:43

Hej,

Tänkte slänga ut en krok och se om någon nappar..

Söker vänner och nya bekantskaper. Vi kan gå ut och gå, lösa korsord, laga mat ihop, se film, måla.
Söker även sällskap för konsertbesök, nu under vintern och våren så ges en rad intressanta konserter i Stockholms Konserthus, 30 januari tänkte jag gå och höra framförandet av Rachmaninovs 3:a och konserten inleds med Allan Petterssons sjunde symfoni (en för mig ny kompositör). Under hela våren kommer det gå att höra samtliga av Beethovens symfonier samt flera mindre verk av densamme kompositören.
Låter det intressant? Let’s talk!
Zia1985
 
Inlägg: 279
Anslöt: 2019-10-20
Ort: Stockholm

Kontakttråden (del 2)

Inläggav Alyana » 2020-01-15 22:25:44

Hej :)
Jag letar efter en snäll man och/eller en vän/vänner som också har autismdiagnos eller misstänker det.
Är kristen och det är rätt viktigt för mig, men jag accepterar alla och vänner vill man ha.
Bli inte rädd för mina inlägg jag blev väl lite engagerad... men är världens lugnaste, snällaste och blygaste kvinna.
Hoppas du skriver! :-)Happy
Alyana
 
Inlägg: 1989
Anslöt: 2009-08-01

Kontakttråden (del 2)

Inläggav Traceq » 2020-01-23 0:05:43

Hejsan. Kille med asperger här och söker nya vänner att chatta och maila med, helst tjejer. Förhoppningsvis även träffas i framtiden. Söker förhållande med men det är isåfall om nån känns helt rätt så det märker man. Tycker om att prata rätt mycket och att intressera mej för andra och lära känna dem på djupet, och andra brukar beskriva mej som en trevlig, omtänksam, öppen och ärlig person. :)

Jag gillar även att prata om och diskutera det mesta eftersom jag tycker om att lära mej nya saker och kan lite om rätt mycket och har många tankar. Är däremot en ganska lugn person och mest av en nörd så ingen skydiving och sånt om dagarna för mej lol. xp

Åldern spelar ingen roll men runt 20-40 år så blir det lagom. Avståndet har ingen betydelse heller. Tycker det enda viktiga är att man trivs med att prata med varandra. :)

Så ta och hör av dej om det låter intressant för annars vet du aldrig vad du missar! :D
Traceq
Ny medlem
 
Inlägg: 1
Anslöt: 2020-01-22

Kontakttråden (del 2)

Inläggav CityOfTheSun » 2020-01-24 19:15:48

hejsan gott folk.
jag är en 44-årig kille/karl/man som precis fått min autismdiagnos. fick även dystymi nu och har social fobi/ångest och GAD sedan tidigare. (flest diagnoser när den dör vinner va?)

har ju länge märkt att jag inte är som alla andra och skulle gärna prata med någon som är mer som mig. kön kvittar (jag är dock hetero), jag funkar bäst ihop med kvinnor. men snubbar med bra musiksmak/fotbollintresse får gärna oxå skriva.

jag söker främst efter vänner att skriva med, messenger, mail, you name it. skulle någon form av tycke uppstå så är jag inte främmande för att träffas. :)

intressen: fotboll, musik, filosofi, internet, psykologi, resa, vetenskap, politik, världen, djur.

100% växtbaserad. (och är 100% redo att hjälpa alla som vill bli det)
försöker komma igång med mitt skrivande igen.

är heltidssjukskriven sedan några år så tillbringar dagarna med film&serier. kollar på det mesta, men föredrar mörkret. dokumentärer. true crime o.s.v.

har väldigt bred musiksmak, har för tillfället snöat in på melodiös techno. annars blir det mycket postrock. indiepop/rock. hiphop.
CityOfTheSun
 
Inlägg: 42
Anslöt: 2020-01-15

Kontakttråden (del 2)

Inläggav 4800rpm » 2020-02-09 20:16:31

Hejsan är 24 år gammal kille assburger vid Stockholm. Diagnosticerad sedan jag var en meter hög.

Har haft många kompisar och kollegor men aldrig haft några vänner eller någon partner. Försöker leva ett självständigt liv och så oberoende av andra som möjligt men skulle inte skada att få träffa andra assburgers i liknande situation gärna en romantisk partner jag får lära känna på djupet än meninglöst småprat. Är också öppen med att skaffa mig min första vän :-)Happy

Jobbar på heltid tillsvidare som installatör/tekniker, jobbar gärna extra och natt om möjligheten finns. Tillbringar mycket tid ensam eller med ständigt nya kollegor jag aldrig lär känna. Mina intressen kommer och går men pengar och arbete verkar stanna Inser att mitt pengarintressen har orsakat att jag gått miste kompisar och tjejer, väljer därmed att omprioritera från och med detta inlägg.

Är flexibel när det kommer till tilltänkta aktiviteter. Har ensambesökt allt från dieselslukande EPA-träffar till miljömässa. Har även erfarenhet av friterad skorpion i Beijing till tråkig kebabpizza i Sverige. Kreativiteten är främsta hindret att hitta på något roligt tillsammans om man säger så 8)

Är hetro så jättegärna inget bögsex från killar tack men vi kan alltid vara vänner. :-)Happy
Gärna runt min ålder för tjejer. Bostadsort är irrelevant, distansförhållande fungerar minst lika bra som ett vanligt förhållande.
4800rpm
Ny medlem
 
Inlägg: 4
Anslöt: 2019-12-22
Ort: Kanske utanför Stockholm

Kontakttråden (del 2)

Inläggav antor » 2020-02-11 19:57:46

Hej

Du är inte fet
Du knarkar inte speciellt mycket
Du kan skippa det här med barn

Välkommen :-)154
antor
 
Inlägg: 107
Anslöt: 2018-04-17

Kontakttråden (del 2)

Inläggav Megamack » 2020-02-21 22:48:10

Tjenare! Jag är en kille på 21 år och bosatt i Göteborg. Jag är intresserad av friluftsaktiviteter. Nuförtiden cyklar jag Mountainbike och spelar frisbeegolf. Paddlar även SUP under de varma månaderna på året. Vill gärna umgås med likasinnade runt min ålder som är bosatta i och omkring Göteborg. Skicka gärna ett pm om intresse finns.
Megamack
Ny medlem
 
Inlägg: 3
Anslöt: 2018-09-28
Ort: Göteborg

Återgå till TräffarLogga in