Kontakttråden (del 2)

Allt om Aspergerträffar

 Moderatorer: atoms, Alien, marxisten

Kontakttråden (del 2)

Inläggav MoonMoth » 2019-06-12 22:07:01

Hej, 24 år gammal kille, bor i skåne och Vill träffa nya vänner. PM'a mig så kan vi prata mer!
MoonMoth
Ny medlem
 
Inlägg: 4
Anslöt: 2019-06-12

Kontakttråden (del 2)

Inläggav Pzycholix » 2019-06-19 20:37:51

Jag skulle vilja träffa lite fler tjejkompisar som är som mig själv, speciell och ser omvärlden på ett lite annorlunda sätt. Gärna att du bor i norra småland eller i närheten.
Pzycholix
Ny medlem
 
Inlägg: 2
Anslöt: 2019-06-19
Ort: Eksjö

Kontakttråden (del 2)

Inläggav kattson » 2019-06-30 14:34:20

Hej,

Jag har alltid känt mig lite "annorlunda", fick diagnos först sent i livet(2012) och "polletten föll ner".
Känner inte direkt att jag kan relatera till killar, utan skulle gärna vilja ha en/ett par tjej-kompisar i more or less samma situation som mig, umgås lite och förstå varandras situation.
Söker ej förhållande, utan tjej-kompis.

Mina intressen är teknik, jobbar med datorer, men vill väl helst av allt inte sitta och prata varken kvantfysik eller datorer.. Så otroligt trött på datorer :)
Jag gillar djur och natur, vill gärna spendera mer tid att gå omkring och bara finnas, men ganska tråkigt själv.

Jag är född 1975 (så, 40nånting?) men din ålder spelar ingen som helst roll. Du behöver inte heller ha diagnos, anhörig som vill veta mer går också bra.
Behöver inte vara asperger heller om du har diagnos.

Jag har katt. Om det inte framgick av namnet. :)
kattson
 
Inlägg: 27
Anslöt: 2019-06-30

Kontakttråden (del 2)

Inläggav truthseeker » 2019-07-03 2:05:08

37 år. Bor i skogen. Vill ha en tjej att krama
truthseeker
 
Inlägg: 533
Anslöt: 2016-07-02
Ort: Småland

Kontakttråden (del 2)

Inläggav ehmd93 » 2019-07-07 9:27:25

24 år gammal tjej. Bor tsm med min flickvän och söker ett nytt förhållande i denna sajt. Har asperger och är italienare. Gillar att festa, krog, poledance och tjacka. Haft trevligt bakgrund med dåligt uppväxtförhållande enligt mina syskon begått ett antal grovt brott.
ehmd93
 
Inlägg: 119
Anslöt: 2015-04-30

Kontakttråden (del 2)

Inläggav zerohero » 2019-07-13 0:37:32

Man 53. Levt ett brokigt liv mest pga min asperger som stökat för de som inte förstått. Är sportig och lever i mälardalen. Vore kul att träffa nån som jag av det motsatta könet.
zerohero
Ny medlem
 
Inlägg: 6
Anslöt: 2019-07-12

Kontakttråden (del 2)

Inläggav elle » 2019-07-13 7:00:36

Sökes vänner helst i Skåne med asperger diagnos. Ålder 30-65. Mitt enda krav är att du inte skriver omständliga monologer (läs: brev). Jag har asperger och ADD. Mina intressen litteratur, promenader, hälsa, balett m.m. Jag är vegan men det är inget krav att du är vegan.
elle
 
Inlägg: 7969
Anslöt: 2011-01-09
Ort: Supernova

Kontakttråden (del 2)

Inläggav Trollsvans » 2019-07-13 15:05:34

Hello,
jag är en 25 år gammal tjej som bor i Blekinge. Mina främsta intressen är djur och spel. Jag skulle uppskatta om någon med liknande intressen ville tjattra lite och eventuellt umgås lite längre fram i tiden.
Trollsvans
 
Inlägg: 22
Anslöt: 2019-07-13

Kontakttråden (del 2)

Inläggav AznQt314 » 2019-07-14 11:05:31

Hej allesammans är ny på detta forum.

Hursomhelst är 22 år gammal man och bor med mig själv i en liten hyresrätt i norra Stockholm, har heltidsjobb och arbetar inom bygg.

Har blivit diagnostiserad med någon form av högfungerade autism även om det kanske inte syns vid första intrycket framgår det över tid. Människor brukar antingen geni- eller idiotförklara mig vid första intryck. Har svårt att uttrycka ansiktsuttryck och avger oftast en pokerface oavsett hur glad eller ledsen jag är, istället säger jag oftast hur jag känner mig för stunden vilket kan ses som lite udda med tanke på min pokerface. Har lätt att bli missuppfattad som ironisk då jag kan säga en sak samtidigt som mitt kroppsspråk säger något annat, hursomhelst menar jag alltid det jag säger.

Anser mig sakna något specialintresse men är överlag intresserad av träning, personlig utveckling och ta långa promenader för mig själv och inte tänka på något alls.

Har aldrig haft några vänner eller någon flickvän tidigare och fortfarande oskuld, något som inte bekymrar mig även om andra oftast undrar vad det är för fel på mig, då jag inte tänker förklara att jag har autism. Tycker det är bättre att ha tålamod med att välja vänner och tjejer än att stressa fram skitresultat. Den enda fysiska kontakten med en riktig människa jag har är min mor, även om jag redan flyttat hemifrån.

Som person har jag en speciell livsstil . Jag prioriterar enkelhet före status. Har kläder från 2nd hand, avstår från att använda bilen i Stockholm, äter för det mesta hemma och matlåda på jobbet men kan lyxa till det med att käka ute någon gång i veckan vid speciella tillfällen, kanske det blir med dig :-)173
Jag har möjligheten att flasha med statuslivet men avstår. Målet är att en dag ha råda att flytta till ett mindre utvecklat land med mindre ekonomisk trygghet än Sverige.

Som krav på flickvän kräver jag att du lutar dig åt det 'normal'-fungerande sidan av spektrumet mellan 18-25 men mogen för din ålder och bor någonstans eller nära Stockholmstrakten. Du ska också till största del vara självständig och inte bli beroende av mig. Ett beroendeförhållande ser jag som en mycket oattraktiv egenskap. Helst skulle jag vilja ha någon jag kan vara ärlig och mig själv med liknande diagnos, då jag anser att jag inte har den möjligheten när jag är bland normala människor. Om du bara vill vara min vän har jag inte samma krav, utan kräver bara att du beter dig ute bland folk.

Kan utbyta mer info via PM. :-)Happy
AznQt314
 
Inlägg: 14
Anslöt: 2019-07-14

Kontakttråden (del 2)

Inläggav Manveru » 2019-07-14 21:15:56

Hallojsan! Några år sen jag skrev nåt här så värt ett försök igen kanske. Är en 30 år gammal kille/man som väl huvudsakligen söker en framtida female partner, men skulle man lära känna annat trevligt folk i processen är det ju bara en bonus. För tillfället bosatt i Åtvidaberg i Östergötland, men inga direkta band hit så inga problem att flytta vart som om det nu skulle bli aktuellt, ej heller nåt emot att resa en bra bit för att träffa någon om man nu klickar, sen så klart att närmre avstånd alltid är smidigare.

Intresserad av djur/natur/miljö (vore trevligt med nån att ge sig ut på äventyr med så, vare sig bara promenader i random riktning eller smått längre expeditioner). Gillar att baka/laga mat, iaf då man orkar göra det där lilla extra eller prova nåt nytt (samt äta vad det nu blir efteråt, men trevligast om man kan bjuda nån också så klart). Allätare av film och serier, sci-fi/fantasy/övernaturligt av olika slag går väl ofta hem lite extra dock. Allmänt nördig i övrigt också, läses inte så mycket som man ibland skulle önskat (främst att man läser om LotR etc och Harry Potter med jämna mellanrum). Datorspel av olika slag har väl alltid varit det största intresset dock, och är väl nåt som vore särskilt smidigt om man delade ifall det nu finns visst avstånd så man inte lätt kan umgås på annat vis till att börja med.

Vet väl inte helt vad man borde skriva med mer om något men är en öppen bok om man bara frågar, så feel free att skriva vad som om nånting verkar det minsta lilla intressant. Dömer typ aldrig och är rätt öppensinnad gällande det mesta så är nog ganska chill att skriva med på så sätt, även om jag inte alltid är jättebra på att hålla en konversation flytande. Oavsett vilket om du nu läst ända hit så hoppas jag du hittar vad du söker! @}--
Manveru
 
Inlägg: 133
Anslöt: 2013-01-11

Kontakttråden (del 2)

Inläggav Jagers » 2019-07-18 4:44:13

Jag heter Mikael, är 31 år gammal och bor i centrala Västerås.

Söker en flickvän runt 20-35 års ålder för seriöst förhållande.

Snäll, lugn kille som är totalt öppen och ärlig.
Väldigt bred humor och kan skratta åt allt.
Gillar att ha ordning och mår som bäst när det är rent och snyggt runtomkring mig.
Sommaren 2011 fick jag min Asperger diagnos(högfungerande).

Mycket ångest inför att träffa nya människor IRL dock.

Några av många saker som jag gillar är: Djur, bilar/mc, dataspel, friluftsliv, motion, film, musik, badminton, bowling, sällskapsspel/brädspel, långa/korta promenader.

Jag söker i första hand efter en tjej i Västerås eller i närheten av Västerås eftersom jag vill ha möjligheten att kunna träffas ofta.
Har dock bil och körkort. :-)Happy

Jag söker en ärlig tjej som gillar närhet, är rökfri och gärna öppen.
Någon att uppleva regn och solsken med, och mycket mer.

Hör gärna av dig :-)Happy

Bild på mig:
https://imgur.com/2K9vGkQ
Jagers
 
Inlägg: 1218
Anslöt: 2011-05-12
Ort: Västerås

Kontakttråden (del 2)

Inläggav chibibotto » 2019-07-18 16:20:14

Hej hej, genderfluid 35 åring, diagnostiserad med högfungerande autism för 4 år sen, så håller fortfarande på att acceptera min diagnos och allt vad den innebär.

Jag har precis (eller för ett år sen då, så inte precis men det känns som det) flyttat till Karlstad för att plugga och vill hitta männiksor som kan vara roliga att umgås med runt Karlstadtrakten. Eftersom jag inte gillar att supa mig redlöst full och inte tål stora folksamlingar är det lite svårt att hitta studiekamrater att bli vän med då de flesta antingen umgås i stora grupper eller bara tänker på akohol.


jag gillar analog fotografi, att dricka te, fika, läsa (mest sci-fi/fantasy), jonglera, spela pokemon go, naturen, filosofi, idehistoria och konst.
chibibotto
 
Inlägg: 208
Anslöt: 2011-01-25

Kontakttråden (del 2)

Inläggav Johan83 » 2019-07-26 11:55:12

Hej.
Man i 36års åldern, bor i västra Blekinge, söker en kvinna runt min ålder.
Har Asperger, så är lite socialt klumpig, förstår inte alls indirekt kommunikation och har begränsad social uthållighet. Kan däremot om jag behöver agera utan dessa begränsningar men bara under korta stunder.
Jag ser bra ut och träna en del på gym. Jobbar heltid, kör eget och har tre barn varannan vecka. Övrig så fixar jag med huset och har planer på att börja odla i min trädgård.
Skriv en rad om jag låter intressant.
Johan83
Ny medlem
 
Inlägg: 2
Anslöt: 2019-05-11

Kontakttråden (del 2)

Inläggav Skalden Brage » 2019-08-17 8:31:41

Hej, jag söker någon i min egen ålder (20-åren) i Göteborgstrakten som är intresserad av historia och vetenskap och som skulle vilja göra utflykter till olika saker. Till exempelvis besöka medeltidsmarknader eller gå på museum eller kolla på gamla kyrkor. Hör gärna av dig om det låter intressant, så kan man ju prata ihop sig om något.
Skalden Brage
Ny medlem
 
Inlägg: 5
Anslöt: 2019-08-17

Kontakttråden (del 2)

Inläggav Batte » 2019-09-01 19:05:37

Japp, jeg har skrevet en kontaktannonse i profilen min. Mulig jeg fjerner eller endrer den senere. Hva kan jeg si? Jeg er en merkelig skrue av et kvinnfolk og veldig spesifik i hva jeg søker og kan kjenne meg igjen i. Muligens er jeg såpass kravstor at ingen passer, men da får det vel være som det er. :-)018
Batte
 
Inlägg: 5559
Anslöt: 2016-08-04
Ort: Smaalenenes amt

Kontakttråden (del 2)

Inläggav f7y1n » 2019-09-08 22:24:46

18årig tjej i Stockholm
Vill ha någon att umgås med. Jag gillar friluftsliv, resor och lite politik.
Skicka gärna PM:)
f7y1n
Ny medlem
 
Inlägg: 1
Anslöt: 2019-08-07
Ort: Stockholm

Kontakttråden (del 2)

Inläggav aalexanderr » 2019-09-15 0:03:18

tjena, en rolig och glad kille på 29 år som kommer från västerås men bor och jobbar i Sotckholms trakten en ganska många år tillbaks, men har tröttnat en hel del på Stockholm på senare tid då det inte finns så mycket kvar här, kanske dags för förändring? Jag har med jobbat i Norge och lite runt Dalarna och känner att det skulle vara roligt att få kontakt med folk från andra delar av landet och Norge med då man är sugen på att flytta nån annanstans eller hem till Västerås, om det inte dyker upp nya anledningar att vara kvar i stockholms trakten. Har ett aldelles för stort bilintresse, tycker om det allra mesta från 70 talet men är extra insnöad på Japanska bilar och samlat på mig en hel del såna nu.. Är en seriös och amibtiös person med mål och vet vart man vill komma här i livet. Har blvit glad och social på senare år, men dock svårt att komma ikontakt med folk i ungefär min egen ålder då man kör lastbil och de flesta är mycket äldre och man kanske inte har lika mycket gemensamt. Har med ett väldigt stort intresse för TV och Dator spel, Film och musik och även vetenskap och universum är intresanta ämnen! Skulle uppskatta att komma i kontakt med seriösa och målinriktade personer i Cirka 23-32 års åldern men får gärna ha kvar lite barna sinne, och får gärna vara jordnära och får gärna komma ifrån landet, och kan vara en bra bit bort från stockholm då man ev kanske vill flytta!


är även öppen för fårhållande ifall man stöter på den rätte


*ser inte vitsen med att man hör av sig och slutar svara de allra första man gör, jag vill ha kontakt med mer seriöst folk än så och ber vänligt men bestämt att respektera detta.
aalexanderr
 
Inlägg: 45
Anslöt: 2010-04-16
Ort: Järna/södertälje

Kontakttråden (del 2)

Inläggav ehmd93 » 2019-09-29 8:55:44

Söker vänner via skype men kanske snapchat runtom i landet. kön spelar ingen roll sålänge vi kan prata om himmel o jorden.
ehmd93
 
Inlägg: 119
Anslöt: 2015-04-30

Kontakttråden (del 2)

Inläggav Svanen95 » 2019-10-03 23:30:27

Tjena! Jag är 24 år och kommer från Stockholm. Hade gärna träffat lite nya vänner här i stan om någon är intresserad :)
Svanen95
Ny medlem
 
Inlägg: 1
Anslöt: 2019-10-03

Kontakttråden (del 2)

Inläggav Msmacke » 2019-11-02 18:47:53

Någon som är intresserad av att lära känna en 33 årig man boendes i Stockholm? Jag undanber mig dock dig som brukar komma med intima frågor. Du vet vem du är. Ge fan i att kontakta mig. Resten är välkommna.
Msmacke
Förhandsgranskad
 
Inlägg: 66
Anslöt: 2016-09-07

Kontakttråden (del 2)

Inläggav Zia1985 » 2019-11-02 22:01:05

Jag söker vänner i Stockholm med omnejd. Skulle kunna tänka mig att ses några styckna över en spelkväll?
Zia1985
 
Inlägg: 241
Anslöt: 2019-10-20
Ort: Stockholm

Kontakttråden (del 2)

Inläggav Rainforest » 2019-12-03 17:03:07

Hejhej, jag är en kille och söker nån tjej runt typ 30 att prata med till och börja med. Jag är oftast deprimerad och ensam, så söker nån som också är deprimerad och ensam eftersom det känns svårt att kunna fungera bra med någon som inte är eller varit det, för känns inte som andra kan förstå en då. Vidare så sätter jag rätt högt värde på intelligens och kreativitet och att man förhoppningsvis har ungefär samma smak för typ film och musik och sånt. De senaste åren har jag mest bara spelat World of Warcraft om dagarna med typ min flickvän som också hade asperger och hennes vänner, och typ spenderat flera timmar om dagen med att prata eller chatta eller maila och umgås med henne och träffats ibland, och hon gjorde att jag oftast kände mej gladare. Men var ofta många problem med och hon var också deprimerad med mera så tog slut med henne och jag spelar inte längre WoW. Känns oftast som att jag gör saker mest för att få tiden att gå och inte tänka på att jag mår dåligt istället för att det verkligen är roligt. Typ jag tycker saker känns roliga mest om jag gör dem tillsammans med nån jag tycker om. Men jag har svårt att vara social, för jag har rätt lågt med energi, så jag kan oftast bara fokusera på en person i taget, eftersom jag inte har tillräckligt med energi och ork att kunna intressera mej tillräckligt för särskilt många. Men dvs om jag verkligen gillar någon så kan jag lägga rätt mycket energi på den.

Det är även viktigt för mej att verkligen kunna lita på andra och känna att andra litar på mej, men jag har rätt dålig självkänsla och oroar mej ofta över att andra ska ogilla mej av en eller annan anledning, men att kunna prata om allt jag tänker och känner och att den andra personen också ska kunna det är viktigt och har alltid det som mål. Tidigare så brukade jag ofta tänka att jag måste vara överförsiktig med vad jag pratar om, att andra kommer att ogilla och tycka sämre om en för olika saker man säger, och hade generellt en massa ångest över att prata och så, men har förstått att man inte får oroa sej för mycket för sånt eftersom det bara gör det svårare att lita på andra, och svårare för andra att lita på en själv.
Rainforest
Ny medlem
 
Inlägg: 1
Anslöt: 2019-12-03

Kontakttråden (del 2)

Inläggav Simpan27 » 2019-12-19 22:43:34

Kille 29 år bor i Norrköping skulle vilja hitta tjejkompisar att hitta på saker med som bio/fika/krog/bowling/konserter etc.
Simpan27
Förhandsgranskad
 
Inlägg: 90
Anslöt: 2017-08-03

Kontakttråden (del 2)

Inläggav ehmd93 » 2019-12-22 13:13:05

söker vänner på distans eller socialt. Spelar ingen roll om du är man eller kvinna sålänge du är dig själv personligt. kan berätta mer vid annat tillfälle
ehmd93
 
Inlägg: 119
Anslöt: 2015-04-30

Återgå till TräffarLogga in