Kontakttråden (del 2)

Allt om Aspergerträffar

 Moderatorer: marxisten, atoms, Sjuckert, Alien, Puzzle

Kontakttråden (del 2)

Inläggav cybele » 2018-05-30 6:54:06

Gör ett nytt försök här.

Jag är en eremit-tjej på 23 år som söker gemenskap och någon att prata med, helst över Discord, Skype, kik. Skulle vilja prata med någon i liknande situation som jag, byta erfarenheter eller bara prata om vad som helst. Det vore kul om vi hade några gemensamma intressen också.

Jag har AS, ADD, depression och ångest. Har varit helt isolerad sen 11-12-årsåldern och aldrig klarat av att möta folk i verkligheten. Jag har skrivit mer om det i mina inlägg. Jag vill gärna komma i kontakt med någon annan som känner igen sig.

Är intresserad av litteratur, film (skulle gärna pluggat det på högre nivå) och spel, främst RPGs.

Vill du prova att chatta så skicka bara ett PM. Söker endast vänskap.
cybele
 
Inlägg: 49
Anslöt: 2014-07-26

Kontakttråden (del 2)

Inläggav 420NoScope » 2018-06-05 18:41:27

Hej, jag är en 27 årig kille från Linköping.
Jag har varit relativt isolerad i hela mitt liv och ägnat mycket tid åt spel.
Jag söker vänner, kön spelar ingen roll men gärna runt min ålder som antingen vill snacka över TS/Discord(gärna då gamers som jag också kan spela med.) eller ses IRL.
420NoScope
Ny medlem
 
Inlägg: 1
Anslöt: 2018-06-05
Ort: Linköping

Kontakttråden (del 2)

Inläggav Msmacke » 2018-06-06 0:46:21

Någon som söker efter nya vänner i Stockholm?

Man på 32 som gillar tv spel, filmer, psykologi, och att åka ut och se saker m.m.
Msmacke
Förhandsgranskad
 
Inlägg: 59
Anslöt: 2016-09-07

Kontakttråden (del 2)

Inläggav andreasalm » 2018-06-13 10:00:26

Hej!

Mitt namn är Andreas och jag är nitton år gammal. Anledningen till att jag skriver här är för att finna vänner alternativt/och personer som bara vill prata på psykologiska och/eller intellektuella plan. Dela erfarenheter. Hursomhelst, jag har både ADHD och högfungerande autism, diagnoser jag har fått kämpa med en hel del under mitt liv men som jag inte längre har stora bekymmer med. Självklart har jag saker som jag hade önskat vore mer som hos normalstörda.

Jag har ännu inte funnit min mening med livet men finner det i nuläget relativt tillfredställande att försöka leva i nuet. Till hösten (om jag kommer in) tänker jag testa på att läsa till Civilingenjör i Datateknik, och är det inget för mig så läser jag möjligtvis mot hortonom. Jag har alltid gillat naturen. Men man vet aldrig vad som kommer att dyka upp.

Nu under sommaren är planen att sysselsätta sig själv med träning och lite mer träning (teoretiskt och praktiskt, främst styrketräning - och få ingen fördom att jag är muskulös, men det är visionen) samt aktier möjligtvis kombinerat med lite Elder Scrolls V. Jag har problem att släppa det spelet, det finns säkert någon som kan känna igen sig? Jag har spelat en del Hearthstone men fann det ekonomiskt ohållbart i längden, så jag spelar inte längre det. Andra subintressen (möjligtvis ett självuppfunnet ord, ursäktar för min autism) är psykologi, filosofi, i viss mån politik (begränsat, men diskuterar gärna - för tillfället försöker jag bestämma mig för varför jag inte borde rösta på SD i det komamnde valet), naturen - vi får inte glömma av mitt intresse av att läsa skönlitteratur, främst fantasy - tv-serier et cetera. Utöver mina intressen kommer jag att arbeta inom äldrevård och som diskare nu under sommaren. Jag är osäker på varför jag tycket att just det var relevant att skriva. Hursomhelst.

Om du av någon anledning blivit intresserad, skicka då ett sms till 0707540397 (OM DU ÄR UNDER 25 ÅR GAMMAL). Och just det. Jag är ifrån Halland.
andreasalm
Ny medlem
 
Inlägg: 4
Anslöt: 2016-12-29

Återgå till TräffarLogga in