Kontakttråden (del 2)

Allt om Aspergerträffar

 Moderatorer: Alien, marxisten, atoms

Kontakttråden (del 2)

Inläggav Kicki91 » 2017-09-16 20:09:36

Hej!
Jag är en 26-årig tjej som söker vänner. Kön eller ålder på (eventuella framtida) vänner spelar ingen roll för mig.

Mina främsta intressen är litteratur (läsa och skriva), musik, konst och film.

Jag är blyg och har svårt för att prata med folk så jag är först och främst ute efter människor att skriva/chatta med.
Kicki91
 
Inlägg: 403
Anslöt: 2015-03-18

Kontakttråden (del 2)

Inläggav gråsparv » 2017-09-27 13:54:12

Hej
Jag är en kille på 25 år som söker en tjej för relation.

Jag är ganska introvert och blyg vilket gör att jag upplever vissa sociala situationer som ansträngande.

Om du bor i eller i närheten av Umeå och vill veta mer om mig skicka ett PM.
gråsparv
Ny medlem
 
Inlägg: 1
Anslöt: 2017-05-05

Träffa någon med Asperger,

Inläggav Skogstuva_80 » 2017-09-30 16:52:48

Hej, skulle vilja träffa någon som jag gillar

Träna vara i naturen mm...

Pm, till mig på meddelande
Skogstuva_80
Ny medlem
 
Inlägg: 3
Anslöt: 2017-09-30

Kontakttråden (del 2)

Inläggav Skogstuva_80 » 2017-09-30 18:07:18

Glömde ju skriva tjejer.. :)
Skogstuva_80
Ny medlem
 
Inlägg: 3
Anslöt: 2017-09-30

Kontakttråden (del 2)

Inläggav Sleuth123 » 2017-10-09 17:58:51

Hello,
Bor i Sthlm, man, 29 år. Asperger och ADD.
Gillar bland annat fotboll och film.
Vet inte vad jag vill här egentligen men skicka gärna PM om du vill prata. :-)Happy
Sleuth123
 
Inlägg: 11
Anslöt: 2017-08-13

Kontakttråden (del 2)

Inläggav Amanda89 » 2017-10-19 3:46:29

Hej.
Jag är en 28-årig tjej som söker tjej/kille som lirar wow (world of warcraft )med på horde,
gärna någon kring min ålder och som har udda sovrutiner :D samt mycket fritid.

skicka gärna ett pm.
Amanda89
Ny medlem
 
Inlägg: 7
Anslöt: 2017-10-04

Kontakttråden (del 2)

Inläggav IDUNS MAMMA » 2017-10-19 15:50:39

Hej. Jag är en trebarns mamma med två levande barn och en ängel. Bor i Göteborg. Hoppas på att hitta någon trevlig aspergare i Göteborg att umgås lite med. Hade varit spännande att träffa någon som jag.
IDUNS MAMMA
 
Inlägg: 38
Anslöt: 2017-09-01

Sen diagnos och ensamhet

Inläggav Linda9108 » 2017-11-03 22:43:48

Hej

Jag är en tjej på 26 år som sedan ett år levt med vetskapen om att jag har diagnosen Aspergers syndrom. Det är väldigt mycket med mig själv som jag först nu förstår och kan acceptera.

Jag skulle så gärna vilja komma i kontakt med personer som också lever med Asperger - då ensamheten börjar göra ont. Jag är inte ensam rent fysiskt men känslan av ensamhet kommer ändå varje dag. Jag vill bara hitta en ny vän som liksom jag inte riktigt passar in i mallen..
Linda9108
Ny medlem
 
Inlägg: 1
Anslöt: 2017-01-17

Kontakttråden (del 2)

Inläggav aalexanderr » 2017-11-09 3:04:37

tjena, en rolig och glad kille på 27 år som kommer från västerås men bor i stockholmstrakten och söker folk på båda ställerna. går bra på de mesta när de gäller jobb och så men roliga vänner har det varit dåligt med på senare år, då dom gamla typ har "gått in i väggen" o blivit som nästan alla andra* vilket e riktigt trist o gör att man tappar kontakten, speciellt när man fortfarande vill va seriös o göra saker. gillar folk som e lite Crazy och udda och lugna men fartiga på samma gång typ, lite onomrmala helt enkel. har ett väldigt stort intresse för lastbilar och bilar, främst japanska och 80 & 90 talet har jag stort intresse för, TV spel, främst retro, men gillar även film musik, vtenskap, A.i Filisofi, teorier om tids resor o annat roligt o udda och bara hänga typ, hoppas vi hörs! mvh Alex


är även öppen för fåhållande ifall man stöter på den rätte


*ser inte vitsen med att man hör av sig och slutar svara de allra första man gör, jag vill ha kontakt med mer seriöst folk än så och ber vänligt men bestämt att respektera detta.
aalexanderr
 
Inlägg: 45
Anslöt: 2010-04-16
Ort: Järna/södertälje

Kontakttråden (del 2)

Inläggav DarwinBulldog » 2017-11-11 5:26:16

Jag är 18 bast och en cyniker, ateist, som diggar intelligens - inte magrutor. Min gubb-crush nummer ett är Richard Dawkins, evolutionsbiologen som drabbas av blinkande irritation i möte med någon av verklighetsfrämmande världsbild. Jag gör lingon-muffins när jag är ledsen, tittar på en dålig serie när jag vill kritisera och recenserar film för att kunna somna. Därtill har jag förstås asperger! Trevligt att råkas :mrgreen:
DarwinBulldog
Ny medlem
 
Inlägg: 3
Anslöt: 2017-11-11
Ort: Stockholm

Kontakttråden (del 2)

Inläggav Dreym » 2017-11-12 12:11:11

Hej, är en kille på 150 år och bor på månen eller whatever, ifall ingen är intresserad av mej som person så har det ju ändå ingen betydelse egentligen.

En genomsnittlig dag så spenderar jag hela dagen vid datorn, och spelar dataspel, kollar på youtube eller filmer, dokumentärer, läser serier och nyheter och allt tänkbart, skriver, lyssnar på musik, och allt möjligt sånt. Antingen varierat eller så bara en av sakerna hela dagen.

Bryr mej däremot inte om något av det, utan jag är mest bara deprimerad och gör saker för att få tiden att gå, och finns ingenting som egentligen betyder något för mej. Jag har inga planer överhuvudtaget för framtiden, och känner enbart att allt kommer att bli sämre och sämre med tiden, och så har det känts större delen av livet.

Det brukar vara få personer som jag verkligen passar ihop med och gillar, och har rätt svårt att lita på andra. Jag brukar själv aldrig ta kontakt med någon längre, eftersom det känns som att ingen ändå skulle vara intresserad av att prata med eller lära känna mej, och även när någon annan tar kontakt med mej så har jag svårt att tro på att de verkligen är intresserade av mej. Dessutom så tar det oftast flera månader innan man ens kan börja fundera på att träffa någon eftersom det oftast går så segt att lära känna de flesta. Vill typ förstå hur andra tänker och fungerar innan jag träffar dem.

Vad jag söker och så beror helt på hur fint det fungerar att prata med den andra personen, så i början så är jag bara intresserad av att maila och prata om allt möjligt.

I övrigt så är jag tydligen omtänksam, kreativ och smart och ser dessutom väldigt bra ut, åtminstone enligt vad ett flertal andra personer har sagt att de tycker, men själv har jag ingen åsikt om det.
Dreym
Ny medlem
 
Inlägg: 1
Anslöt: 2017-11-11

Kontakttråden (del 2)

Inläggav anders83 » 2017-11-13 21:29:14

Hej, jag är en kille på 34 år som nyligen har fått diagnosen Asperger. Är uppväxt i Göteborg, men bor och jobbar numera i Örebro-området. Skulle gärna vilja träffa någon IRL, gärna tjej. Gillar att gå promenader, titta på TV/film, sitta vid datorn m.m. Skicka gärna ett pm.
anders83
Ny medlem
 
Inlägg: 6
Anslöt: 2017-08-11

Kontakttråden (del 2)

Inläggav Legacy » 2017-11-25 17:05:10

Om jag har ett tidigare inlägg så kan väl nån mod vara så bussig och ta bort den :)

Jag sitter bara inne och spelar hela dagarna, nån som vill hitta på nåt?

Dra till nåt spökhus? Tälta?
Legacy
 
Inlägg: 198
Anslöt: 2014-09-02

Kontakttråden (del 2)

Inläggav Apeiron » 2017-12-04 22:37:18

Detta är första gången jag skriver på denna hemsida: jag vet hur länge jag har känt till om hemsidan men nu är det första jag har ett behov att söka efter andra delar min diagnos, med att jag finner medmänsklighet med andra asperger för leva i en värld som är svår att med att det finns en massa social/kognitiva mönster, alltså godtyckliga normer och hur hela mänskligheten är en social pinsam varelse.
Jag är en motsägelse och jag hatar självbeskrivningar men de är ett måste i detta fall, jag kan vara tystare än stenar i vissa fall och i andra är jag en komplett pratkvarn när jag verkligen kommer igång med ett ämne. Men jag struntar i samtal som är ytliga och upprepande, för jag höra på att man nämner om saker i stället för att verkligen prata om något.

27 år gamla kille och har nu en massa fritid.

Jag vill prata, chatta och umgås med någon som har samma diagnos som mig, med att jag finner att vissa med asperger är mera intressant att vara med än någon neurotyp.

Jag har alltid haft diagnosen sedan jag var fem år gamla, inte något som man snubblade på under eller efter tonåren; hela mitt liv har jag varit medveten om min asperger, att jag vara annorlunda än den typiska människa. Vilket ledde till att jag hamnade aspergerklass och insåg att jag var också annorlunda ifrån alla andra med asperger, med att jag var mera ambivert än introvert, men att gå till skolan var svårt och jag hade inte lätt med att andra människor och det är så tömmande att vara med andra människor.

Jag är en polymath(men jag säger inte att jag är bra på att vara en polymath) och alltid haft skiftande intressen om kunskapsgenrer som filosofi, historia, litteratur, filologi, språk,psykologi och naturvetenskap: Nej, jag lider inte av den irriterade stereotypiska tron att ha asperger är lika medfödd geni, för jag har genom mitt liv varit med andra på spektrumet är smarta; det allra
smartaste jag känner har autism men de är undantaget än normen.
Chris-chan är ur-exempel att autism gör automatisk inte en på spektrumet till en introspektiv, introvert fundersam person – autism är bara social handikappad(men jag finner tröst i att alla neurotypisk är också usla å kommunikation - bara att det finns en större mängd av dom än oss). Jag har ju möt en person med brinnande intresse för att läsa Platon på ursprungliga grekisk(jag tror det är på attiska dialekt än allmänna koine) men det är många som asperger har galna för MLP: ibland tror jag är ensam den enda med asperger som har filologiska förkärlek för hellenismen.

Jag har mål i livet att bli historiker och faktaförfattare, att bli en jämlike med otroliga inhemska folkbildare som Herman Lindqvist och Alf Henrikson(vars böcker jag måste second hand, med att dom säljs knappt längre), men andra svenska historiker som håller på med idéhistoria.

Jag tror skrivit overkill här – inte riktigt gjort rättvisa om att helt beskriva mig själv, men jag tvivlar på man orkar läsa så mycket.

Om något av detta verkar intressant, skicka PM.

Och ursäkta den dåliga grammatiken.
Apeiron
Ny medlem
 
Inlägg: 2
Anslöt: 2015-02-16

Kontakttråden (del 2)

Inläggav pelle1900 » 2017-12-08 21:20:41

Hej,

Jag är man på 35 år och skulle vilja träffa en kvinna som vän som sedan kanske det kan leda till något mer!? Mina intressen är filmer, serier, läsa och träna. Jag har asperger och adhd. För närvarande bor jag i Halmstad.

Ser fram emot just ditt PM eller mail! :)
pelle1900
Ny medlem
 
Inlägg: 4
Anslöt: 2016-05-20

Kontakttråden (del 2)

Inläggav MCDonald » 2017-12-16 1:36:24

Hej!

Jag är en 24-årig snubbe med Asperger och ADD. Skulle vilja lära känna fler Aspies.
Gillar tv-spel, Star Wars, humor mm. Bara börja skriva med mig om ni vill! :)
MCDonald
Ny medlem
 
Inlägg: 2
Anslöt: 2017-11-19

Kontakttråden (del 2)

Inläggav Arijon59 » 2017-12-16 16:44:50

Hej!!!! Jag söker en tjej som gillar harmoni och lugn. Hon ska leva fullt ut i ett förhållande. Finns mer information på min profil. Skicka gärna ett pm om du är intresserad!!!!!! :-)Happy :-)Happy :-)154
Arijon59
Ny medlem
 
Inlägg: 1
Anslöt: 2017-08-27
Ort: Harlösa

Kontakttråden (del 2)

Inläggav InfiniteDream » 2017-12-16 17:02:44

Hej!
Jag är en kille/man på 30år med asperger som söker någon att skriva lite med. Mina intressen är träning, naturvetenskap, film, musik osv. Hooppas någon skriver :wink: Skicka ett pm.
InfiniteDream
 
Inlägg: 53
Anslöt: 2015-01-03

Kontakttråden (del 2)

Inläggav Lyysa » 2017-12-23 0:14:56

Hej, jag är en tjej som för tillfället är 22 år gammal. I januari kommer jag flytta till Växjö och söker därför efter folk som bor där eller i närheten som delar mina intressen eller bara tycker att jag låter som en intressant person. Jag vill gärna lära känna folk därifrån eftersom jag endast känner min pojkvän och hans familj/vänner samt mina framtida kollegor (ganska ytligt). Men det hade varit trevligt att ha en vän som är min.

Jag bryr mig inte om ifall du är en tjej eller kille så länge du är ungefär lika gammal som jag. Spelar ingen roll om du är yngre eller äldre så länge skillnaden inte är så stor.

Mina intressen kretsar främst kring spel, ägnar större delen av tiden framför datorn men spelar även på tv:n från och till. Brädspel är även det något jag uppskattar mycket. Utöver detta är film och superhjältar något som intresserar mig (samlar bland annat på comics). Jag samlar på manga och anime med. Allt som är kreativt är också uppskattat, gillar att rita och skriva ihop historier ihop med andra.

Det ordet som beskriver mig bäst är nörd. Jag är medveten om att jag har väldigt nördiga intressen därför hade det vara trevligt att finna någon som delar något av mina intressen med mig. Men jag promenerar även mycket så om du bara vill ha en motionspartner så funkar det med.

Om ni inte bor i Växjö kan ni också höra av er ifall ni bara vill ha någon att chatta eller spela ihop med.
Lyysa
 
Inlägg: 1249
Anslöt: 2013-03-15
Ort: Arkham Asylum

Kontakttråden (del 2)

Inläggav ahavisst » 2017-12-25 2:46:55

Hej, jag är en kille på 23 år från Örebro. Känner mig rätt ensam fast jag inte är det fysiskt. Känner mig instängd i min värld som få verkar förstå sig på och hur det känns för mig. Söker kontakt med en tjej/kvinna som vill snacka och eventuellt träffas. Bor du i närheten av Örebro är det bra men inget krav. Skicka ett pm till mig om du känner för det.
ahavisst
Ny medlem
 
Inlägg: 3
Anslöt: 2016-07-02

Kontakttråden (del 2)

Inläggav PatrikE » 2017-12-26 21:20:21

Hej. jag är en Kille på 25 år som bor i Landskrona.
Är ganska nördig av mig spelar gärna brädspel och sitter vid datorn samt dammade av mitt Nintendo 64 och spelade lite Goldeneye nyligen.

Söker kompisar i närheten men liknande intressen i ungefär samma ålder tjej/kille spelar mindre roll. Är även intresserad av ett förhållande med en tjej.
Skicka ett PM om du är intresserad.
PatrikE
Ny medlem
 
Inlägg: 1
Anslöt: 2015-05-27

Kontakttråden (del 2)

Inläggav refrakt » 2017-12-28 14:58:43

Kille i 25-årsåldern, söker såväl partner som vänner.

Jag har ingen diagnos men jag upplever att jag har drag av AST. Jag har alltid känt mig annorlunda på olika sätt, främst intellektuellt och socialt, och har inte lyckats komma i kontakt med någon som är "som jag".

Rutiner, tydlighet, förutsägbarhet samt ordning och reda får mig att må bra. Jag försöker att skala av så mycket onödigt som möjligt, såväl materiella ting som aktiviteter, och istället fokusera på det viktigaste. Min dröm är att leva ett enkelt familjeliv med en likasinnad tjej.

Jag är en högpresterande person som gillar kognitiva utmaningar, och personer i min närhet brukar kalla mig "smart" osv. Jag är en perfektionist som vill uppnå bra resultat i det jag gör och kan därför ägna mycket tid åt vissa saker.

På det sociala planet är jag ganska duktig på att "smälta in" i skolan eller på jobbet, och när det gäller arbete brukar det oftast gå bra att samtala med andra, men det blir genast mycket jobbigare när det gäller kallprat och särskilt när någon ställer frågor till mig. Jag känner inte att jag kan vara mig själv i de situationerna utan måste spela en "roll". När jag väl känner mig bekväm tycker jag dock om att ha långa och djupa diskussioner om allt möjligt, men problemet är att hitta personer som jag känner mig bekväm med.

Skicka gärna ett PM om det lät intressant :-)Happy
refrakt
Ny medlem
 
Inlägg: 1
Anslöt: 2017-12-28

Kontakttråden (del 2)

Inläggav Krillo » 2018-01-09 18:16:55

Man i mitten av 40-års åldern söker tjej för vänskap eller mer. Jag bor ett tiotal mil norr om Stockholm. Jag är lång och normalt byggd. Jag har en diagnos, men tycker idag att den pekar rätt så fel. Mina intressen är bland annat psykologi, musik och elektronik. Jag är lite av en ensamvarg, så det kanske är bra om du inte föredrar stadsvimmel osv, men vem vet. Jag har jobbat länge med mig själv, så det är bra om du har liknande erfarenheter.

För mig är lyhördhet, tillit, empati och kommunikation viktiga i en relation.

Svar i PM.

Feminister göre sig icke besvär.
Krillo
 
Inlägg: 1117
Anslöt: 2011-02-12
Ort: Leråker

Kontakttråden (del 2)

Inläggav Ananas » 2018-01-11 0:17:16

Jag är en 29-årig tjej som letar efter nya tjejkompisar att hitta på saker och kunna prata om allt möjligt med, så länge jag slipper prata om vädret ;)

Mina största intressen är språk och lingvistik, skriva, psykologi/psykiatri, arkitektur, konst och se filmer/serier (Twin Peaks är favoriten). Jag gillar att se nya platser, spela sällskapsspel och äta vego och raw food-fika. Har svårt för att hantera sinnesintryck och alla tankar och känslor som skapar kaos, men ibland kreativitet. Jag kämpar med ångest i olika former och vill ha kontakt med likasinnade för att kunna stötta och förstå varandra. Ytliga bekantskaper går helt bort :-)Happy
Ananas
 
Inlägg: 341
Anslöt: 2013-08-04
Ort: Stockholm

Återgå till TräffarLogga in