Kontakttråden (del 2)

Allt om Aspergerträffar

 Moderatorer: atoms, Alien, marxisten

Kontakttråden (del 2)

Inläggav montesquieu » 2017-02-13 19:06:51

Söker tjej på 18 till 28 år för snabb romans alternativt fast relation om vi skulle passa!

Kille på 23 vårar som bor i småland nära Jönköping.

Blev diagnotiserad med högfungerande aspergers och ADHD tidigare i år.
Har alltid varit någorlunda social av mig men minskat kraftigt efter att jag kom på att jag kunde ha aspergers och började min utredning. Känner att jag behöver hitta någon någorlunda likasinnad med förståelse över situationen och hur vardagen fungerar som aspies.

På vardagarna jobbar jag som svetsare och pluggar komvux vid sidan av för att försöka ta mig in på en högskola. På fritiden ägnar jag min tid åt att spela spel eller så glor jag på någon anime.

Vill du få reda på mer så är det bara att skicka ett pm!
montesquieu
Ny medlem
 
Inlägg: 4
Anslöt: 2017-02-09
Ort: Jönköping kommun

Kontakttråden (del 2)

Inläggav Elefantmannen » 2017-02-14 8:56:24

Hej!
Har fått diagnosen "Sail" det vill säga ADD symtomer med autistiska drag.
Visst jag är fyrtiosex, föredrar yngre kvinnor av flera orsaker.
Orkar inte och tycker inte om stress.
Är medveten om att jag är envis men också att jag inte behöver ha rätt.
Orädd och äventyrlig utan att vara blådåre och vårdslös.
Sex och samhörighet men också att respektera och se behovet av att vistas i fred.
Har många intressen matlagning, skriva och uttrycka mig, schack och lyfta vikter på tomten, promenad och enduro osv
Skulle vilja träffa en likasinnad som har tålamod med sig själv och behöver någon som mig med mycket tolerans och kärlek.
Hör av dig, du förlorar ingenting, om du är lite som vad jag försökt förklarat så är ett möte en kaffe eller chatt samtal bara vad det är.
Jag drömmer inte stort, tvärt om accepterar jag ödet om jag så skulle vara helt ensam i universum.
För så känns det många gånger, jag och mina hundar eller space dogs bland massa fyrkantiga plåtlådor, tack adjö för fisken ;).... Citat från liftarens guide i galaxen.
Elefantmannen
Ny medlem
 
Inlägg: 2
Anslöt: 2017-02-07

Kontakttråden (del 2)

Inläggav Eleden » 2017-02-26 3:59:02

Hej! Är en kille på ca 30 år med asperger och söker en tjej. För kärlek! :-)154 För om jag inte redan har någon annan jag gillar så är det omöjligt att prata med och lära känna en tjej utan att bli attraherad etc.

Ställer inga krav på hur eller vem du ska vara, extrovert/introvert, glad eller deprimerad, ung eller gammal, miljonär eller hemlös, spelar ingen roll, jag gillar dej oavsett så länge du gillar mej.

Men jag vill i grunden ha någon som det är lätt att prata med, både kunna ta det lugnt och titta på film och sånt en hel dag och även typ kunna vara ute i naturen etc en hel dag och uppleva saker med. Jag tycker även det är roligt att hjälpa andra så oavsett vad du har för intressen eller om det är nått du tycker är jobbigt så kan du räkna med att jag alltid skulle vilja hjälpa till om det fanns något jag kunde göra. Och den andra personen blir även lite mitt specialintresse.

Däremot så har jag lite krav för att prata med någon. Nämligen att jag är inte intresserad av att prata med någon som inte är singel, vill inte prata med någon som inte vill träffas inom högst ett par månader oavsett avståndet, vill inte prata med någon som jag någonsin nån gång har pratat med tidigare nånstans eftersom personen då uppenbarligen har slutat svara och därför inte förtjänar en ny chans, vidare så ingen som har barn för då blir det för krångligt, och heller ingen som absolut aldrig vill ha barn för då finns det ingen framtid eftersom jag tänker långsiktigt och ogillar att byta ut personer.

Sen så tycker jag även det är viktigt med åtminstone hyfsad hälsa, så stort plus för att inte röka eller vara extremt överviktig eller nått sånt. Däremot så gillar jag folk lika mycket ändå så det är inget problem på så sätt, är bara att jag bryr mej väldigt mycket och vill att den andra personen ska få ett så långt liv som möjligt.

Kan även lägga till att om vi börjar prata så är det exklusivt direkt från början, eller tja efter en vecka åtminstone, så det är inte ok att gå på nån dejt eller nått sånt med nån annan kille även om vi inte har träffats än, för sånt uppfattar jag som att den andra personen är ointresserad och inte gillar mej. Men jag gör undantag ibland om någon ber om det, inklusive för allting ovan. Jag ser inte saker helt i svartvitt.

Tror det är allt, och så länge inget av det där är något problem så kommer jag med 100% säkerhet att gilla dej och vilja prata och träffas och så vidare. Jag är inte så krånglig på det sättet utan har extremt lätt för att gilla andra. Fast bara en person i taget, och förutsatt att den andra personen verkar gilla mej, för blir typ kär i själva kärleken litegrann.

Är inte alltid så bra på att ge komplimanger men det betyder inte att jag är ointresserad eller inte gillar någon, för om jag överhuvudtaget pratar med dej och vill träffa dej så är det bara att utgå från att jag gillar dej och kommer att fortsätta gilla dej, oavsett vad jag har sagt eller inte sagt.

Brukar heller aldrig någonsin sluta svara någon jag börjat prata med, och brukar aldrig tappa intresset eller börja ogilla någon. Slutar någon annan svara (dvs inte hört av sej på ca 2 veckor) tappar jag däremot för det mesta snabbt allt intresse och blir sårad och slutar bry mej om personen även om det var någon jag gillade väldigt mycket. Det gäller däremot enbart personer som jag inte har träffat än, för personer jag träffat åtminstone en gång brukar jag bry mej mer om.

Så nu har jag berättat helt bokstavligt hur jag tänker och fungerar, för att testa hur det går. Så om du skriver så kommer det alltså leda antingen till en massa kärlek eller att du helt slutar svara. Är du som bestämmer den saken. Så vad har du att förlora? Kanske blir just DU som blir den första som skriver, och tänk allt det skulle kunna leda till? Och har någon annan redan svarat så kan vi säkert bli vänner åtminstone. Berättar mer om mej själv då - bara fråga på.

Och om du undrar varför jag inte hittat någon än så de flesta brukar gilla mej mer eller mindre, är bara att ingen gillat mej tillräckligt mycket.

Men såhära känner jag inför detta: https://www.youtube.com/watch?v=HTcfMv2owQc
Eleden
Ny medlem
 
Inlägg: 1
Anslöt: 2017-02-25

Kontakttråden (del 2)

Inläggav LXUtopia » 2017-03-12 19:46:44

Hej, jag är en trans tjej på snart 31 år som bor på Öland.
Jag söker vänner, kompisar, sex, men främst söker jag ett förhållande.

Förra våren fick jag atypisk autism som diagnos efter en utredningen som jag var tvungen att göra för att börja min trans-utredning (vilket jag nu har fått börja).

Dock känner jag inte speciellt igen mig i den diagnosen, men andra kanske märker det mer.

Jag har varit väldigt osocial den större delen av mitt liv, men dom senaste 3.5 åren så har jag verkligen satsat på att vara social och upplevt mycket nytt.

Känner att jag vill ha en flickvän, men är även öppen för nån relation med nån icke-binär eller en kille.

Jag har nu för tiden inte nåt speciellt intresse förutom att försöka vara social, men jag spelar en del tv-spel.
Har dock varit ganska intresserad av programmering (vilket jag också studerar), elektronik och teknik och vetenskapsprogram.


Jag är poly och har en relation med en annan person.
Efter några olika korta relationer så känner jag nu att det är dags för nåt mer seriöst, främst vill jag ha nån som bor nära så stressen blir mindre på att åka långt för att träffas.

Jag tror jag är snäll, någorlunda omtänksam.
Har dock lite udda tankar och ibland känner jag att jag behöver nån att få tröst hos.
LXUtopia
Ny medlem
 
Inlägg: 2
Anslöt: 2017-03-12
Ort: Kalmar

Kontakttråden (del 2)

Inläggav nikkii » 2017-03-14 22:58:30

Hej. Är en tjej som är 20 år gammal och söker nya likasinnade vänner, förslagsvis nånstans i min egna ålder. Kan prata om vad som helst egentligen, kanske specialintressen. Själv tycker jag om geologi, kemi, biologi och har andra mer specifika intressen. Bor i stockholm, om vi kommer bra överens och inte är för nervös inför varann så kanske vi kan ses. Bara att skicka ett pm om ni vill prata
nikkii
Ny medlem
 
Inlägg: 1
Anslöt: 2016-08-21

Kontakttråden (del 2)

Inläggav NeeKee » 2017-03-16 19:21:45

Hej hopp!
Jag är en glad kille på 27 år från Svedala strax utanför Malmö. Jag har Asperger Syndrom, vilket inte märks speciellt mycket när jag är med de jag känner. Mina intressen är bland annat hundar, umgås, nätsurfa, shoppa, fotografera, film och tv-serier, men jag är alltid öppen för nya grejer.

Jag vill lära känna nytt folk!. Skriv ett PM vet ja! :)

Mvh
NeeKee
NeeKee
Ny medlem
 
Inlägg: 16
Anslöt: 2010-12-04
Ort: Malmö

Kontakttråden (del 2)

Inläggav ehmd93 » 2017-04-06 20:33:28

Hejsan!

söker vänner på distans eller socialt. Spelar ingen roll om du är man eller kvinna sålänge du är dig själv på personlig. Trots läste andras inlägg med krav och villkor kan jag tyda på att vi har verkligen svårt att finna problem om man inte acceptera en sådan läge.


Detta inlägg ska inte ta bort och inser att detta är en aspergerforum. Inte en sajt för intimt sökare.
ehmd93
 
Inlägg: 119
Anslöt: 2015-04-30

Kontakttråden (del 2)

Inläggav Linnea123 » 2017-04-10 17:03:19

Hallå hallå. ♡

Jag är en snart 17 årig tjej♀bosatt i Skåne.
Min diagnos, autismspektrumstörning, fick jag när jag nyss var fylld 15 år. En väldigt mild form, som "egentligen inte skulle ha upptäckts".
En av mina intressen är beteende. Annars gillar jag även att lösa sudoku, lyssna på musik och i perioder läsa böcker av olika slag.
Jag söker någon att ha kontakt med, gärna i ålder 17-20.

Tveka inte inför att skriva ett pm! Det välkomnas. ツ Vill ni spela lite wordfeud med mig så heter jag linneabrbe där.
(Ignorera mitt användarnamn här på aspergerforum. Jag ville ändra det igen, men det gick inte, haha.)
Linnea123
 
Inlägg: 13
Anslöt: 2017-01-12

Kontakttråden (del 2)

Inläggav svinto » 2017-04-30 12:46:55

Hej
Tjej med AS o ADHD som gärna snackar om allt möjligt. Skulle vara trevligt att lära känna folk här.
Tycker mycket om djur o natur, sociologi och närliggande ämnen. :-)005
svinto
Ny medlem
 
Inlägg: 6
Anslöt: 2017-04-30

Kontakttråden (del 2)

Inläggav Debbido » 2017-05-03 20:38:45

Hej!
Jag är en fossilliknande 66-årig multisjuk aspergare som bara söker kontakt med en MEDMÄNNISKA. Tänker mig då närmast telefonsamtal, eftersom du nog inte bor i norra Bohuslän.

Vad kan vi då prata om? Egentligen allt mänskligt, utbyte av glädje och sorg. Har förstås sett och varit med om det mesta i denna visa ålder.

Politik är ju känsligt i dessa dagar så då måste jag erkänna att jag är nationalist (alltså inte nazist!). Lagom invandring helt enkelt.

Du får gärna ha fysiska sjukdomar. Har själv en hel del av den varan, som isolerar mig.

Mina intressen har varit att göra musik, måla och att träffa vänner, samt att hjälpa min son så mycket jag kan. (Autism är ärftligt). Andlighet, det övergripande intresset, men inte religiös i den konventionella meningen av ordet. Så jag dömer alltså inte ut homosexuella eller andra. Dömande är inte min grej.

Numera är jag för sjuk för allting utom att prata med den som har tid. Dessvärre bara kommunal hjälp. Har ingen vän kvar. Det är inte bara autism utan också mycket svåra fysiska sjukdomstillstånd som har gjort att jag tappat kontakten med samhället. Har nog alltid varit medberoende, men den taktiken fungerar inte längre när det gäller att få "vänner", utan det måste bli ömsesidigt utbyte, eller ingenting.

Är relativt ålderslös, som andra aspies. Ha de bra! :-)Happy

(Mina tidigare 1000 inlägg på detta forum säger dig vem jag är.)
Debbido
 
Inlägg: 5686
Anslöt: 2007-09-24
Ort: Vid Västerhavet

Kontakttråden (del 2)

Inläggav Ad Astra » 2017-05-09 20:42:17

Hej.

Man på 38 år med diagnos Asperger/ADD. Gift med barn. Högfungerande men med mycket begränsat (obefintligt) socialt liv. Jobbar som grävmaskinist sedan 16 år. Skulle vilja träffa eller bara skriva till andra med liknande diagnoser som min. Uttrycker mig lättast i skrift. Har svårt med socialt samspel då jag kan uppfattas som på eller av. Många kan tolka "av" som ointresse men då kan det bara vara så att jag inte riktigt funkar den dagen. Många har svårt med den delen tyvärr. Också "på" kan vara jobbigt för omgivningen i synnerhet om det rör sig något specialintresse i huvudet.... Kan väl säga att jag saknar mellanläget....lika intensivt som jag tycker om något lika intensivt tycker jag illa om något så det finns bara två lägen.

Har väl inga specialintressen just nu men det kan skifta på en dag.... :) Försöker att hålla mina intressen på så låg nivå som möjligt då dom tenderar att gå ut över min familj eller ekonomi. Jag har bland annat försökt att bygga en kanot hemma i köket så den nivån ligger intresset på när det väl kommer igång :)

Men som sagt försöker svara så gott det går och det går bra att bara skriva hej.
Ad Astra
Ny medlem
 
Inlägg: 1
Anslöt: 2017-05-06

Kontakttråden (del 2)

Inläggav Momo Roe » 2017-05-15 22:30:42

Hej

Jag undrar om det finns någon här som bor i eller i närheten av Nora?
Är nydiagnosticerad kvinna med AS. Skulle vilja skriva eller träffa någon som kanske delar några av mina erfarenheter i livet. Jag har aldrig träffat någon som fungerar på liknande sätt som mig själv.

:-)Happy
Momo Roe
Ny medlem
 
Inlägg: 6
Anslöt: 2017-05-02

Träffa nya vänner

Inläggav Yogamannen94 » 2017-05-23 19:19:52

Hejsan! <3 <3

Jag skulle vilja träffa nya vänner, bor i Göteborg, spelar ingen roll för jag kan ta mig varsomhelst

22 år och har Autism, tics och en språkstörning <3 <3


:-)Hug :-)Hug :-)Hug :-)Hug
Yogamannen94
Ny medlem
 
Inlägg: 4
Anslöt: 2017-05-09

Kontakttråden (del 2)

Inläggav ingen » 2017-05-29 1:32:40

Hej!

Är en kille kring 20 år som gärna skulle haft någon att prata eller göra saker med. Jag gillar träning, matte, CS och att fundera över meningen med livet.

Har ingen diagnos men känner igen mig mycket i aspergerdiagnosen. Har t.ex väldigt svårt för att prata med NT-människor. Trivs bättre med lite "udda" typer.

Bor i Jämtland.

Vi kanske hörs? :D
ingen
Ny medlem
 
Inlägg: 1
Anslöt: 2017-05-27

Kontakttråden (del 2)

Inläggav truthseeker » 2017-06-02 18:45:40

truthseeker skrev:Hej!

Tomas heter jag. Är 34 år och bor i Småland. Trivs att vara hemma och greja. Har inga vänner men skulle vilja ha en livskamrat. Tänker flytta ut på landet och bli självförsörjande och så fri som det går att vara som människa. Ser väl typ normal ut.

Söker en lagom snygg, lagom blyg snäll och pålitlig(har svårt med tillit) tjej i min ålder som vill detsamma.

Så enkelt är det..

Tack för mig!


Döfött men provar att bumpa inlägget ändå :-)004
truthseeker
 
Inlägg: 532
Anslöt: 2016-07-02
Ort: Småland

Kontakttråden (del 2)

Inläggav Appollo30 » 2017-06-04 20:27:17

Hej!

Jag är en högutbildad man med asperger som är närmare 30. Anledningen till att jag skriver här är för att jag söker efter andra högutbildade aspergare i Stockholm som vill utbyta erfarenheter och eventuellt ses. Kön spelar ingen roll. Dock skulle jag uppskatta om vederbörande är mellan 25-35 år. Mina intressen kan betecknas som intellektuella då jag har ett intresse för världslitteratur och historia. Annars så håller jag mina LP-skivor och mina Spotify-spellistor högt. Jag är för övrigt mycket intresserad av musik.

Om vederbörande kan identifiera sig med något som jag har skrivit ovan så föreslår jag att denne skickar ett PM till mig.
Appollo30
Frivilligt inaktiverad
 
Inlägg: 123
Anslöt: 2017-02-07

Kontakttråden (del 2)

Inläggav kristenman » 2017-06-19 1:15:35

hej jag är en man på 26 år som har AS! mina intressen är att backpacking,resa,fiska,droger,festa,psykedelisk musik,naturen,tv-serier,böcker,konspirationsteorier. söker kvinna för kk,förhållande eller som vän. söker män för vänskap och endast vänskap . din ålder har ingen betydelse sålänge du är minst 18 år!

jag bor i mellansverige i ett hus ensam . om någon känner sig träffad så hör av er HEJDÅ!
kristenman
 
Inlägg: 17
Anslöt: 2017-05-21

Kontakttråden (del 2)

Inläggav MinxJB83 » 2017-06-24 16:35:51

Jag är en kille på 33 år och är väldigt snäll men väldigt blyg i början med
nya människor har ett obefintligt socialt nätverk.Har AS-diagnos
har egen lägenhet lever på aktivitetsersättning.skulle vilja lära känna
Andra med AS.I verkligheten och på nätet.Mina intressen är dator spel,
Tv serier,böcker och djur.Har svårt att ta kontakt saknar erfarenhet av
Kompisar och relationer.Söker en tjej 18-36 för förhållande eller vänskap.
Bor i Eksjö skicka ett PM eller bättre skick ett mail till RoxyJB83@gmail.com
MinxJB83
Ny medlem
 
Inlägg: 1
Anslöt: 2017-06-24

Kontakttråden (del 2)

Inläggav Barfota » 2017-07-10 23:42:45

Söker tjej/kvinna för relation, men även vänner av båda könen fungerar!

Jag är 42år kille/man men ser ut som 30 har jag hört. Bor i Eskilstuna. autism 1 och adhd.

Gillar Natur,Musik,Naturmedicin,Motorcykel,Snickra,Foto

Dricker inte, så krogliv är inget för mig.
Barfota
 
Inlägg: 21
Anslöt: 2017-07-10

Kontakttråden (del 2)

Inläggav kainstrom » 2017-07-23 2:40:59

Hej jag är en kille på 22 vintrar, är en elektriker utan behörighet (lärlingstimmarna går så segt),
Jag söker ett förhållande, söker även vänskap då jag kommer bäst överens med andra som har asperger.
Jag har många intressen, och dem kommer du att få reda på i sinom tid
kainstrom
Ny medlem
 
Inlägg: 5
Anslöt: 2017-07-21

Kontakttråden (del 2)

Inläggav matgar » 2017-07-26 9:59:21

Det var ju några år sedan jag skrev nått här. Dags för ett nytt inlägg kanske.

Kille/man på 39år.
Bor själv i Solna och är väldigt ensam av mig. Lever väldigt isolerat, då jag inte kommer ut särskilt mycket.
Fick min diagnos 2011, jag hade ju haft problem från barndomen, men det var först när jag bodde ensam och blev av med mitt jobb ~2010 som det gick utför ordentligt. Och har varit sjukskriven sen 2012.
Utan någon som jag bor med som kan få igång mig och utan rutinen från jobbet samt rätt dålig ekonomi så har jag väldigt stora problem med att hålla igång, jag har lite bättre perioder men sjunker lätt tillbaka i apati/orkeslöshet när jag inte lyckas få livet på fötter.
Jag kan bli glad för dom minsta saker, men sen är det lätt hänt att det vänder och jag blir deppig istället.

Jag skulle jättegärna träffa en tjej/partner, men just nu behöver jag verkligen någon som bara vill träffas, gå promenader eller nån annan aktivitet. Så jag kommer ut ur lägenheten lite.
Jag chattar gärna också, men av erfarenhet så tycks jag vara rätt dålig på det, då konversationer bara rinner ut i sanden. Eller så hamnar jag i en period där jag bara mår dåligt och inte orkar kommunicera, alternativt så slutar motparten att skriva bara sådär.

Jag är väldigt intresserad av datorer och datornätverk, och jobbade med det tidigare.
Brukade spela en hel del på PC, men det blir inte av så ofta längre.
Fantasy & SciFi är något jag verkligen gillar, och jag läser mycket sådana böcker, samt ser filmer/serier etc.
Jag gillar verkligen naturen, det är så fint att gå i en skog eller vara ute på sjön. Dock blir det sällan av nuförtiden då jag har så svårt att aktivera mig ensam.
Jag gillar att gå på gymmet och rent allmänt aktivera min kropp, men åter igen, det blir inte av så ofta.

Angående tjejer så har jag väldigt lite erfarenhet av relationer, jag har umgåtts en hel del med det motsatta könet men har alltid varit för osäker för att försöka ta steget till nått mer.

Sådär, ett långt och tyvärr rätt trist presentation. Men jag ser ingen mening med att försöka skönmåla min nuvarande existens.
matgar
 
Inlägg: 816
Anslöt: 2011-07-15

Kontakttråden (del 2)

Inläggav Mountain_lion » 2017-07-27 8:47:25

Jag har varit här en tid.
Bl a hoppades och fortfarande hoppas jag på att hitta
personer som jag kan få en relation med irl i närheten av Halmstad.
Nu har jag hoppas naturligtvis även på kontakter fr övriga delar av landet. :-)Happy
Mountain_lion
 
Inlägg: 1231
Anslöt: 2013-07-18
Ort: Halland

Kontakttråden (del 2)

Inläggav lakebelle » 2017-08-04 23:09:05

Hej!

Vore fint om man kunde finna en vän här.
Bor i en förort till Stockholm så jag skulle gärna skriva med någon från Stockholmsområdet så att chansen finns att man träffas irl sen.
Jag gillar att promenera, helst i naturen eller nära vattnet. Jag tycker om att ta bilturer runt om i Stockholmsområdet till trädgårdar, naturreservat, slott exempelvis.
Köper helst ekologiskt och produkter med så lite ingredienser som möjligt, stör mig på när det är listor av tillsatser.
Jag gillar att se på dokumentärer, just nu blir det en del mordrelaterat, utredningar.
Jag är nykterist.

Tycker om att titta och spara på bilder på instagram och tumblr. Tar lite bilder själv, men har ingen speciell talang för det tycker bara det är kul.
Jag yogar dagligen, men är inget proffs eller supervig eller nåt.
Har löjligt bra koll på amerikanska kändisar, tycker det är lite pinsamt när jag kan komma ihåg namnen på deras barn men kan knappt komma ihåg vad jag gjorde igår.

Tycker det är intressant med psykologi (ovanligt jag vet.)
Jag ifrågasätter normer och det mesta i vårt samhälle, är en stolt feminist och identifierar mig som asexuell.
Drömmer om att äga en Tesla.
Jag är strikt med min kost då jag har svåra magproblem.
Jag gillar sneakers.
Grön är min favoritfärg. Just nu i alla fall.

Vore kul att träffa nån som man kan göra lite dagliga utflykter med eller promenera och snacka om livet. Eller ja, det blir väl vad det blir antar jag. Jag tar livet och mig själv på alldeles för stort allvar, skulle behöva bli lite mer oseriös, skratta mer framförallt. Kan knappt komma ihåg när jag gjorde det senast....

Söker inget romantiskt förhållande. Är bara intresserad av platoniska relationer fyi.

Jag har asperger, add, social fobi (en del andra fobier också som vi inte behöver ta upp här,) massa ångest, depressioner i perioder. Ja livet är skit ofta. Att leva livet "fullt ut" som folk brukar säga, verkar vara en konstform i sig som jag inte behärskar. Jag fattar ingenting.
lakebelle
Ny medlem
 
Inlägg: 4
Anslöt: 2015-03-21
Ort: Stockholm

Kontakttråden (del 2)

Inläggav Huvudshot » 2017-08-05 22:48:50

Kille på 30år har AS och ADHD bor i ensam i en etta på 44kvm i en liten håla i Västra Götaland som heter Tidaholm.
Mina intressen är Airsoft. konsol och PC spel. Filmer, hockey och MMA. Söker personer mellan 25-35 med liknande interssen ni som är intresserade av att kontkata mig gör det via Skype: huvudshot Steam: huvudshot1337 Xbox live:HUVUDSHOT
Huvudshot
Ny medlem
 
Inlägg: 9
Anslöt: 2014-09-05

Återgå till TräffarLogga in