Kontakt önskas (del 1)

Allt om Aspergerträffar

 Moderatorer: Alien, marxisten, atoms

Kontakttråden (del 2)

Inläggav Erika » 2014-02-03 22:18:49

Hej, jag är en tjej som söker vänner / (eventuellt pojkvän) med aspberger samt adhd diagnos.

Jag kommer ifrån skåne och är 19 år.

Har nyligen fått båda dessa diagnoserna så är ganska ny på allting kan man säga.
Och har aldrig träffat någon med dessa diagnoserna!

Skulle varit kul att höras om någon har tid och lust!
Kram Erika
Erika
 
Inlägg: 57
Anslöt: 2014-02-01
Ort: Skåne

Kontakttråden (del 2)

Inläggav Flatline » 2014-02-05 1:32:38

Gör väl ett försök till här och ser om det blir något resultat denna gången.
Söker folk att umgås med eller bara för att snacka över nätet när lusten faller på, är med viss fördel om umgänge kommer på tal om du befinner dig i västra götalands regionen och helst trestadsområdet.

Så vem är jag då, 28 år gammal karlslok med vilt varierande intressen, speciellt intresserad av historia, datorer och mekanik och skytte.
Lider också av ett långt skridet ljudboksberoende där mitt guilty pleasure är militär science fiction (catering to the lowest common denominator .etc .etc)
Äldre engelska komedi-serer ligger mig också nära hjärtat samt böcker av tex Tom Sharpe eller Alexander McCall Smith.

Jobbar som säljare hos en radiohandlare så jag kan om inte annat alltid prestera en strid ström av klagåmål vad gäller kunder och deras uppförande om andra samtalsämnen tryter :)
Flatline
 
Inlägg: 1195
Anslöt: 2013-03-26

Kontakt

Inläggav AseA87 » 2014-02-08 6:00:39

Hej!
Söker kontakt med likasinnade
främst inom samma län
att umgås & hitta på saker
Mer info finns på profilen.
AseA87
 
Inlägg: 24
Anslöt: 2014-01-15

Kontakttråden (del 2)

Inläggav Zyiee » 2014-02-09 22:45:52

Tja!

Mitt namn är Erik, fyller 28 om ett par dagar.
Fick i höstas diagnosen AS, är ganska ny som medlem här men har lurkat lite från och till i kanske ett halvår eller så.

Har alltid gillat att lära mig nya saker, och har väl därför lite kunskap om mycket, mycket kunskap om de ämnen som intresserar mig mest.
Mina "specialintressen" är mest inom teknik, fysik, medicin och astronomi.

När jag isolerar mig så sysslar jag mest med att spela tv/datorspel, rita, skriva, läsa och kolla på film/serier.
När jag umgås med familj/vänner så har det oftast inte så stor betydelse vad vi gör, sällskapet känns oftast viktigast (men spela kort/brädspel, se på en film eller bara prata om något intressant slår aldrig fel!).

Jag skulle nog beskriva mig som trevlig, oftast glad, hyfsat smart och ganska kreativt lagd.

Vad jag söker just nu är nog mest att lära känna fler personer med AS, oavsett kön eller ålder.
Fritt fram för den som känner för det att höra av sig, jag är inte så bra på att ta "första steget", så om du vill/vågar så vore jag glad för det ^^


Just ja, då jag själv bor i närheten av Östersund så är jag extra intresserad av att lära känna folk från häromkring, oavsett om det endast är online eller IRL. =)
Zyiee
Ny medlem
 
Inlägg: 7
Anslöt: 2014-02-03

Kontakttråden (del 2)

Inläggav Apollo » 2014-02-17 11:55:15

Jag får väl testa denna tråden, även om den antagligen inte kommer att fungera. Jag har ingen aning om hur man skriver presentationer eller liknande, men jag måste bara prova. Det kan hända att detta inlägg blir lite långt, vilket kan vara dåligt då jag tror att folk inte kommer att orka läsa det :P

Jag letar efter lite nya vänner, vänner som delar mina intressen samt kan förstå och acceptera mina problem. Vad har jag då för intressen? Det är en ovanligt svår fråga för mig, jag antar att mina intressen är att läsa böcker (mest fantasy), samt kolla på film och tv-serier. Jag gillar verkligen att ha djupa konversationer om i stort sett vad som helst, men har inte direkt någon att konversera med.

Jag är en 19 årig kille/man, hur man nu väljer att se på det, som bor någonstans i Skåne. Jag söker främst jämnåriga människor att chatta med, kille eller tjej spelar ingen roll, men jag brukar oftast söka mig till tjejer då de oftast är mognare.

Vet inte riktigt vad jag ska skriva mer, om du undrar något så är det bara att skicka ett pm. Jag hoppas verkligen att detta fungerar :)
Apollo
 
Inlägg: 59
Anslöt: 2013-01-05

Kontakttråden (del 2)

Inläggav notwoodstock » 2014-02-20 1:42:14

Hej!

Jag vill gärna spela Betapet på iPad med någon. Enbart.
(Jag har haft någon chat- och Skype-kontakt som blivit för intensiv, så inte sån't!)

Jag vill nämligen inte spela Betapet med okända människor i App'en. En Aspie vore kul. Även fast jag är rätt så medioker spelare.

Ingen av mina FaceBookvänner vill, heller. :-(

/notwoodstock
notwoodstock
 
Inlägg: 3078
Anslöt: 2013-12-22
Ort: Stockholm

Kontakttråden (del 2)

Inläggav Wulfhart » 2014-02-23 3:48:51

Tjo!

Gitarrspelande gamerkille på 25 år som tycker att det vore skoj att träffa lite nytt folk!
Jag söker nog i första hand efter någon trevlig tjej att kunna spendera tid med, men vänner av alla dess slag vore kul!

Om någon är intresserad av att veta mer eller för att prata så är det bara att skicka ett pm. Jag vet att jag inte skrivit jättemycket just här, men det är ju rologare att lära känna någon genom att prata :)

... Hoppas jag!
Wulfhart
Ny medlem
 
Inlägg: 2
Anslöt: 2014-02-23

Kontakttråden (del 2)

Inläggav Greyspeak » 2014-02-23 18:20:57

Hej! (Mitt första inlägg överhuvudtaget här och hoppas jag gör rätt nu. :-)063 )

Jag är en 40-årig kille med diagnostiserad Asperger och önskar få kontakt med tjejer med en förhoppning om vänskap. Åldersmässigt bör du vara mellan 25 och 40 (på ett ungefär). Det är väl den kortkorta versionen men nedan följer lite mer information om mig själv och vad jag söker.

Blev diagnostiserad med Asperger för lite mer än två år sedan och för min del var det inte något som gjorde mig något. Det blev lättare att förstå varför jag har problem med att ta kontakt med folk på det personliga planet. Jag är dessutom högfungerande eftersom jag kan läsa ansiktsuttryck, röstläge och kroppsspråk tillräckligt bra för att oftast kunna tolka dessa mer rätt än fel. Förstår även ironi och sarkasm så min Asperger är inte lika jobbig att hantera som den kan vara för andra. Men när det gäller just den här biten med att ta kontakt med tjejer så känner jag mig mest bortkommen och handlingsförlamad.

Ska väl skriva lite om mina intressen också. Jag har ett stort allmänintresse men historia, film, tv-serier, roll- och brädspel är mina huvudintressen. Gillar även att träna men min motivation är inte den bästa och om du skulle gilla träning kanske du kunde motivera mig att komma igång mer. Leker även lite med fotografering men skulle definitivt inte påstå att jag är särskilt duktig på det.

Söker kontakt med tjejer eftersom jag känner mig ensam och saknar möjligheten att ha lite mer kvinnligt socialt umgänge. Skulle även vara kul att få träffas, om det är möjligt, för att få möjligheten att komma ut mer istället för att sitta inne större delen av dagarna. Utifall en träff blir möjlig så underlättar det om du bor i Nyköping, Stockholm, eller någonstans däremellan.

Om någon finner mig intressant är du välkommen att höra av dig.
Greyspeak
Ny medlem
 
Inlägg: 1
Anslöt: 2014-02-22

Kontakttråden (del 2)

Inläggav Daju91 » 2014-02-24 6:30:03

Hej jag heter Daniel och är en kille på 22 år diagnostiserad med atypisk autism nyligen efter en utredning som startades av mig eftersom jag ville få en diagnos på papper då jag visste att jag hade någon slags social störning. Kan lägga lite vikt på att jag också har ett fysiskt handikapp som kallas reumatisk artrit.

Är därför inte mycket för att gå ut och är här i ärlighetens namn mycket för att träffa en tjej i 18-22 kanske äldre som känner att hon också hellre stannar hemma och kollar på tv/film eller kanske t.o.m. håller på med datorspel och annat roligt än att dra ut på stan eller liknande.

Kan ju tillägga att jag är högfunktionell psykiskt sett, smart, snäll, lever mycket för humor.
Spenderar just nu mina dagar framför datorn där jag spelar, gör elektronisk musik, kollar youtube och annat på nätet. Skypar i stort sätt dagligen med en kompis så det är inte heller ett större problem att prata med folk, så länge det inte är för många samtidigt.

Bor själv i Borås i en etta. Vill gärna flytta ihop så fort man känner att en relation skulle funka eftersom jag inte är mycket för "dejt-aktiviteter" eller att träffas då och då. Vill ha en seriös relation som varar och som man är bekväm med liksom.

Utseendemässigt är jag själv smal och söker någon med smal/normalstor kroppsform. Om någon skulle känna sig intresserad av att veta mer/lära känna mig så kan ju denne lägga till mig på skype där mitt användarnamn är "carldalama". Om du inte har skype så kan du ju lägga till Daniel Jungver på facebook (Borås, sweden), eller svara här så man kan komma på något kanske.

Ser fram emot det!
Daju91
 
Inlägg: 29
Anslöt: 2014-02-24
Ort: Borås, Sverige

Kontakttråden (del 2)

Inläggav Mattias93 » 2014-02-27 14:05:32

Hej! Finns det några medlemmar som bor i Norrbotten? Hade varit kul att chatta och kanske träffas och hitta på något om det känns bra!

Är 20årig kille med AS. Jobbar deltid och är väldigt filmintresserad, gillar även musik, böcker och sånt.
Mattias93
Ny medlem
 
Inlägg: 3
Anslöt: 2013-12-05

Kontakttråden (del 2)

Inläggav CarolusRex » 2014-03-01 15:04:37

19-årig (1994) kille med AS från Skåne som gärna socialiserar med personer från den här sidan. Antingen via pm eller annat. Att hitta en flickvän på den här sidan hade ju varit underbart. Hoppas vi hörs. / Hampus :-)Happy
CarolusRex
 
Inlägg: 1018
Anslöt: 2014-01-27

Kontakttråden (del 2)

Inläggav iuftfy547s » 2014-03-05 14:54:10

Hej!
Jag är man, 24 år gammal och bor i Jönköping. Jag söker kvinnor mellan 18 och 35 som bor i eller runt Jönköping för att prata med, först på skype, och eventuellt träffas på riktigt.

Om mig: Jag har flera intressen, men hundar är något jag älskar mest av allt. Jag kan prata om hundar i timmar utan att bli uttråkad. I framtiden skulle jag vilja arbeta med hundpsykologi och hundträning och kommer också ha egen kennel där jag kommer avla hundar. Min nuvarande sysselsättning är studerande där jag läser en IT-inriktad utbildning.
Jag är väldigt blyg, tyst och försiktig så jag säger oftast inte så mycket men jag tycker mycket om att lyssna på andra när de pratar.

Jag hade gärna sett att vi om vi klaffar träffas i Jönköping och tar en promenad genom staden eller parken och pratar om allt och ingenting.

Verkar jag intressant så skicka gärna ett PM till mig så kan vi prata mer.

MVH

iuftfy547s
iuftfy547s
 
Inlägg: 73
Anslöt: 2012-10-12

Kontakttråden (del 2)

Inläggav charmedone89 » 2014-03-05 19:05:50

Hej

jag är en kille på 24 år... jag har hög fungerande autism jag är trött på att vara
singel och har svårt att träffa någon. mina intressen är manga,anime,
tv/dator spel,se på serier och mycket mer
jag är överviktig men ska försöka gå ner i vikt.
jag bor i skogås som ligger nära stockholm och vill gärna träffa någon inte alldeles för
långt bort.
charmedone89
 
Inlägg: 26
Anslöt: 2014-03-05
Ort: skogås. huddinge kommun. stockholms län

Kontakttråden (del 2)

Inläggav lesserness » 2014-03-06 1:24:41

Hej
Mitt namn är Tomas är 35 år bor i sthlm och lever ett ganska ensam liv:/ och söker därför efter nya kompisar.
Experimenterar med ljud och bild samt lite anat under det mesta av min tid, när jag inte spelar WoW eller tittar på pcbh avsnitt ofc
Jag har varigt politisk aktiv (vänsterextremist =) under ganska lång tid, och nu har alla mina ex vänner skaffat sig "ett liv" men inte jag.

Har rätt nyligen fått diagnoserna AS o ADHD, även om jag inte trodde AS var så sannolik men men...

så...någon som gillar å prata politik i stor skala?
lesserness
 
Inlägg: 64
Anslöt: 2011-06-25

Kontakttråden (del 2)

Inläggav Triangel » 2014-03-09 3:37:05

Hej! Heter Lina och är 22 år. Vill ha vettiga människor att skriva med om allt mellan himmel och jord. Om saker som har en mening.
Fick diagnosen asperger väldigt nyligen och känner mig fortfarande lite halvt förtvivlad över det samtidigt som det känns skönt med något slags "svar". Mycket tvångstankar och destruktivitet. Står även att jag har emotionell instabil personlighetsstörning i mina journaler men det har ingen inom psykiatrin pratat med mig om, så vad vet jag? Varför mina diagnoser är relevanta vet jag egentligen inte. Vill bara hitta människor som kan förstå mig... jag är så fruktansvärt less på att känna mig som en vilsen alien och att inte höra ihop med människor på den hör planeten. Har så mycket hemlängtan, känner du igen dig?

Hur som helst så bor jag i skogen med min hund och läser upp gymnasiebetyg på komvux. Älskar djur mer än mycket annat och antar att det är inom det området mitt framtida yrke kommer landa. Jag gillar att fota, måla och pyssla i PS. Film, serier (gärna tecknat/animerat) och random barnsliga saker.

Du får vara precis vem som helst så länge du är en snäll person. Ska också säga att jag INTE är intresserad utav att hitta någon att starta ett förhållande med eller dejta. Enbart vänskap! Hör av dig om du känner för det så får vi se hur bra vi går ihop. : )
Tack och hej!
Triangel
 
Inlägg: 80
Anslöt: 2014-03-09

Kontakttråden (del 2)

Inläggav El_Justiciero » 2014-03-11 19:02:33

Nytt försök med nästan samma text som förut men nu med bild (profilbilden).

Jag är 44 år och blev diagnosticerad med asperger och add i april 2013. Bor i Stockholmstrakten och har jobbat på samma företag sedan 91. Intressen… ja, musik, film, tv, Arsenal, serier, böcker, historia och språk.

Född och uppväxt i Västerås, flyttade in till Stockholms gröten med omnejd 95. Sitter framför en dator på jobbet hela dagarna, retuscherar bilder och pillar i textdokument. Håller mig oftast hemma på fritiden. Dricker kaffe men röker ej. Föredrar tedrickare framför rökare. Rätt så mycket allätare musikaliskt men föredrar country/americana.

Är något överviktig men jag jobbar på det och går sakta men säkert ner i vikt. Jag har blivit mer och mer öppen, social och positiv det senaste året. Ser det ljusa i tillvaron vilket jag inte alltid gjort, det måste jag tyvärr erkänna.

Jag vill ha en kvinna att dela mitt liv med men det går bra att ta kontakt med mig ändå om du inte skulle vara den personen då det är kul med nya vänner också (Yes! Kom igen, rör till det för dig bara...... :? :-)Happy ).
El_Justiciero
 
Inlägg: 446
Anslöt: 2013-04-29
Ort: Sollentuna

Någon tjej som vill träffas i GBG? (endast tjejer)

Inläggav stoffese » 2014-03-12 21:02:23

Är en kille på 22 år som undrar om det finns någon tjej som är sugen på att träffas på en promenad eller liknande i GBG? Skriv gärna här eller PMa mig isåfall.

Moderator Alien: Flyttad från den allmänna träffavd. Svar skrivs inte här utan skickas via pm.
stoffese
Inaktiv
 
Inlägg: 10
Anslöt: 2014-02-22

Kontakttråden (del 2)

Inläggav pooff » 2014-03-16 2:37:03

Är en tjej på 22 år. jag bor i skåne och tycker om djur och att laga mat.
Äter vegetarisk kost för det mesta. Jag har en kanin och en valp på snart sju månader.
är gärna ute och går med hunden, vi går öven valpkurs tsm just nu.
Jag kollar gärna på anime och spelar xbox. Jag gillar musik. jag tycker om att gå på stan
och kosmetika och mode är även ett hobby jag har.

jag tycker inte om folk som skiter i miljön och djur. Gillar inte
heller folk som festar var och varannan helg.

Om du vill så skriv gärna ett pm :)
pooff
Ny medlem
 
Inlägg: 9
Anslöt: 2012-03-11

Kontakttråden (del 2)

Inläggav roundabout » 2014-03-19 16:07:30

Hej!

Jag är 28, tjej och vill gärna hitta nya tjejkompisar i Stockholm.
Jag har as och adhd fick min diagnos för 3 månader sedan men har förstått det själv innan.
Jag blir ofta missuppfattad (som vi alla här) är ganska okvinnlig av mig trivs mest med män men det blir bara en massa komplikationer av detta...när jag är med NT tjejkompisar känns det som att jag spelar tjej...så ansträngande.

Jag har rest och bott mycket utomlands där jag har funnit några få tjejkompisar som jag kan vara mig själv med men alla är i olika länder och jag träffar dom så sällan nu när jag är hemma i Stockholm igen.Så jag tänkte att det vore fantastiskt om jag kunde hitta vänner här på forumet...

Mina intressen är film, foto, sociologi, psykologi, människor. Jag är en vardagsfilosof med stor aptit för livet... Jag tycker om att gå på utställningar, teater, fika, gå på krogen men jag behöver min tid av ro mellan varven. Jag är väldigt driven och passionerad men har hamnat i en svacka nu sedan min utredning...försöker förstå mig själv och hitta en bra balans i livet. Jobbar mycket på att bli den jag vill vara.

Jag hoppas att jag kan hitta någon likasinnad!
roundabout
Ny medlem
 
Inlägg: 7
Anslöt: 2014-01-05

Kontakttråden (del 2)

Inläggav Manveru » 2014-03-20 15:33:54

Hej. Vet inte riktigt vad jag faktiskt söker, men känner likväl att jag måste skriva något. Fyller 25 nästa månad, är av manligt kön och hemmahörande i Östergötland.

Har under lång tid nu gått och kännt mig mest trasig efter att allt kraschade för 3 år sen ungefär. Livet har blivit en kamp i att distrahera mig själv från tankarna och ångesten, vilket bara blivit svårare och svårare och självklart ohållbart i längden.

Jag tänker mig åtminstone att det kanske skulle kunna hjälpa att hitta någon att känna samhörighet med. Någon i ungefär samma sits som man kanske tillsammans kan lappa ihop varandra lite med. Någon att känna sig riktigt nära som man känner sig trygg i att vara helt öppen och ärlig med vilket jag nog aldrig haft, varken med familj, fåtalet vänner eller ens med exflickvännen.

Svårt att hålla det kort (som alltid), men nåt litet mer om mig... Naturen har alltid varit det största intresset inkluderande det mesta som djur, växter, miljö osv. Tolkien (Sagan om ringen/Silmarillion etc) har också haft en stor plats i mitt liv. I övrigt mycket datorspel och tv-serier, dock inte så mycket böcker som jag nog egentligen hade velat. Har åtminstone måttligt intresse för det mesta och fakta är i princip alltid intressant. Är öppensinnad och äventyrlig, även om det är svårt att lämna sin trygghetszon på egen hand. Tycker om att göra saker för andra, har barnasinnet kvar och vill alltid väl även om jag ofta inte vet hur.

Aja, om nu någon läste igenom alltihop, befinner sig i Östergötland med omnejd och känner för att prata, ta en promenad eller hitta på något så är det bara att skicka ett PM eller lägga till mig på skype, manverutaurener.
Manveru
 
Inlägg: 133
Anslöt: 2013-01-11

Kontakttråden (del 2)

Inläggav nihilisten » 2014-03-20 15:57:38

Hej :)

Jag skulle jättegärna träffa någon som också har Aspergers och är runt min ålder. Träffas helst i person och pratar lite. :) Jag är 17 år (tjej) och bor i Gävle. Hör av dig om du bor i närheten och vill prata.
nihilisten
Ny medlem
 
Inlägg: 15
Anslöt: 2012-02-23

Kontakttråden (del 2)

Inläggav livsnjutare » 2014-03-23 21:43:27

Hej! Kille, 2X år, STHLM här.

Neurologiskt atypisk, intresserad av litteratur (poesi), sport, spel, socialt samspel, MUSIK, självförbättrande. PMa med din skype-address så kan vi chatta/mer!
livsnjutare
Ny medlem
 
Inlägg: 1
Anslöt: 2014-03-23

Kontakttråden (del 2)

Inläggav BunnyBuns » 2014-03-26 13:27:07

Hej.

Jag är en 22 årig genderfluid tjej som bor i norra delen av Skåne.
Jag söker vänner i alla åldrar och av alla kön. Både som långdistans men även någon som kan tänkas sig att träffas utanför datorn lite då och då.
Jag har haft min diagnos sen mitten av tonåren och gått ett år på SM/IV.
Jag gillar att läsa, framförallt historiska böcker och fantasy, men även manga. Jag gillar att se på serier och filmer. Jag har 2 barn i åldrarna 1 och 4. Jag gillar att spela spel, främst pc, då jag inte haft så mycket med tv-spel att göra.

Jag har väldigt svårt för att presentera mig själv men skicka gärna ett PM om du känner dig nyfiken. :-)018
BunnyBuns
Ny medlem
 
Inlägg: 7
Anslöt: 2014-03-26
Ort: Någonstans i Skåne

Kontakttråden (del 2)

Inläggav FolkanJr » 2014-04-02 19:49:40

Hej!

31 år gammal kille som bor i norra delarna av Stockholms län. Jag söker någon jag kan ha vardaglig kontakt med. Ringa eller chatta något lite varje eller nästan varje dag så man får lite kontinuitet i kontakten. Någon jag känner att jag kan höra av mig till varje gång jag känner mig som världens ensammaste människa eller ännu hellre får mig att inte uppleva så på ett tag.

Jag har alltid haft mer tjejkompisar än killkompisar, vet inte varför, så antagligen är det en tjej jag tänker mig.

Dessutom är jag heterosexuell och varit singel i lite drygt ett år och skulle fara med grov osanning om jag skulle påstå något annat än att jag är ute efter en partner också. Charm är viktigare än utseende i detta fall, svårt att säga vad jag föredrar utseendemässigt. Så jag säger inget där.

Är själv slank och 172 centimeter lång. Brunt hår, gröna ögon. Ska försöka ordna en bild hit.
FolkanJr
 
Inlägg: 48
Anslöt: 2014-02-05
Ort: Rimbo

Återgå till TräffarLogga in