Jag kan inte citera.

Foruminformation postas här. Förslag och kritik är också välkommet.

 Moderatorer: atoms, Alien

Jag kan inte citera.

Inläggav kullan » 2012-08-27 20:45:27

Trots att jag idag tömde webbläsaren på cachen och cookies kan jag inte citera helt plötsligt :shock: Vad är felet?
kullan
 
Inlägg: 28595
Anslöt: 2011-04-15
Ort: Katastroflandet Jag

Re: Jag kan inte citera.

Inläggav Liebert » 2012-08-27 21:22:07

kullan skrev:Trots att jag idag tömde webbläsaren på cachen och cookies kan jag inte citera helt plötsligt :shock: Vad är felet?

Funkar för mig.. Kan du beskriva felet mer i detalj?
Liebert
Grundare
 
Inlägg: 1900
Anslöt: 2005-10-10

Re: Jag kan inte citera.

Inläggav kullan » 2012-08-27 21:30:05

När jag försöker markera den text ska ska citera går det inte och om texten är liten nog för att citeras helt så blinkar det bara till och skrivfältet förblir tomt.

Jag har firefox och W7.
kullan
 
Inlägg: 28595
Anslöt: 2011-04-15
Ort: Katastroflandet Jag

Re: Jag kan inte citera.

Inläggav Liebert » 2012-08-27 21:33:40

Märkligt. Jag kan inte återskapa felet med samma miljö vilket pekar på att något strular på din sida. Är det någon annan som upplever detta?
Liebert
Grundare
 
Inlägg: 1900
Anslöt: 2005-10-10

Re: Jag kan inte citera.

Inläggav Abbreviation » 2012-08-27 21:35:16

Fungerar det att citera hela inlägget då? Utan att markera text alltså.
Abbreviation
 
Inlägg: 3446
Anslöt: 2010-10-15

Re: Jag kan inte citera.

Inläggav kullan » 2012-08-27 21:38:47

Abbreviation skrev:Fungerar det att citera hela inlägget då? Utan att markera text alltså.


Ja nu funkar det helt plötsligt. Det är nästan så det beror på vilka trådar jag är i. Låter helt ologiskt jag tycker det själv.
kullan
 
Inlägg: 28595
Anslöt: 2011-04-15
Ort: Katastroflandet Jag

Re: Jag kan inte citera.

Inläggav lasseivägen » 2012-08-27 21:42:05

kullan skrev:Trots att jag idag tömde webbläsaren på cachen och cookies kan jag inte citera helt plötsligt :shock: Vad är felet?


Har råkt ut för det en gång, för några dagar sedan, jag kunde inte citera ett väldigt kort inlägg, gjorde ganska många försök, sedan klippte och klistrade jag, fick lägga dit taggarna manuellt.

Men det var bara på det inlägget den gången, andra inlägg i andra trådar funkade bra att citera.
Tvär kommer jag inte ihåg i vilken tråd det var.
lasseivägen
 
Inlägg: 4798
Anslöt: 2009-07-20
Ort: På havet kaparkapten inte Rövare

Re: Jag kan inte citera.

Inläggav barracuber » 2012-08-27 21:49:31

jag kan rätt ofta få "dubbelcitat" dvs samma citat upprepas två gånger i redigeringsfönstret. Jag tror det beror på att min mus ibland registrerar två klick när jag klickar en gång. Jag har märkt samma musproblem på min internetbank (jag har swedbank.se). Det blev lite bättre när jag testade en sladdmus istf min vanliga blåtandsmus.
barracuber
 
Inlägg: 10992
Anslöt: 2007-02-11
Ort: Västsverige

Re: Jag kan inte citera.

Inläggav lasseivägen » 2012-08-27 21:57:43

barracuber skrev:jag kan rätt ofta få "dubbelcitat" dvs samma citat upprepas två gånger i redigeringsfönstret. Jag tror det beror på att min mus ibland registrerar två klick när jag klickar en gång. Jag har märkt samma musproblem på min internetbank (jag har swedbank.se). Det blev lite bättre när jag testade en sladdmus istf min vanliga blåtandsmus.

Men i mitt fall är jag säker på att det inte var musen som krånglade då hade jag inte kunnat markera det jag klippte och klistrade.
@kullan, vilken tråd var det i. Kan du göra om försöket att citera i samma tråd.
lasseivägen
 
Inlägg: 4798
Anslöt: 2009-07-20
Ort: På havet kaparkapten inte Rövare

Re: Jag kan inte citera.

Inläggav kullan » 2012-08-27 22:07:21

Det var tråden som heter: " sexigt klädd eller anständig klädsel." Och jag skulle citera hela inlägget som var endast en mening långt.
kullan
 
Inlägg: 28595
Anslöt: 2011-04-15
Ort: Katastroflandet Jag

Re: Jag kan inte citera.

Inläggav barracuber » 2012-08-27 22:08:16

Nu strulade min BT-mus igen. Jag kunde inte klicka på logga-ut-menyn i gmail. Prövade att sänka klickhastigheten utan framgång... :evil:
barracuber
 
Inlägg: 10992
Anslöt: 2007-02-11
Ort: Västsverige

Re: Jag kan inte citera.

Inläggav Sheyen » 2012-08-27 22:09:29

Det är någon slags bugg. Det har hänt mig flera gånger. Har väl vista eller något... och använder explorer nu. Men det är bara för att min dator dog!!! Använder en skitgammal dator nu, som suger kuk! Men jag ska få min nya dator typ... om några dagar. Men buggen fanns även när jag använde min (numera döda) dator.
Sheyen
 
Inlägg: 11722
Anslöt: 2010-10-24
Ort: Din Mamma

Re: Jag kan inte citera.

Inläggav Miche » 2012-08-27 22:28:24

Jag tror inte på att det är något forumrelaterat, troligare att webbläsaren, möjligen datorn eller musen (som i barracubers fall) strular.
Miche
 
Inlägg: 28797
Anslöt: 2009-01-08
Ort: Karlholmsbruk

Re: Jag kan inte citera.

Inläggav Fenren » 2012-08-27 22:40:12

Miche skrev:Jag tror inte på att det är något forumrelaterat, troligare att webbläsaren, möjligen datorn eller musen (som i barracubers fall) strular.


jag har haft den buggen ett par gånger jag med, och min mus krånglar inte, det har varit med mer än en webbläsare och min dator krånglar inte på andra ställen.
Fenren
 
Inlägg: 7847
Anslöt: 2009-09-03
Ort: Min Mamma

Re: Jag kan inte citera.

Inläggav kullan » 2012-08-27 22:53:19

Buggen verkar sitta i denna tråd jag tog upp i mitt inlägg.

kullan skrev:" sexigt klädd eller anständig klädsel."


Kanske någon tekniker borde kolla upp det.
kullan
 
Inlägg: 28595
Anslöt: 2011-04-15
Ort: Katastroflandet Jag

Re: Jag kan inte citera.

Inläggav sugrövmanövern » 2012-08-27 23:37:37

Jag kunde inte citera i tråden om råttor nyss....
sugrövmanövern
 
Inlägg: 11110
Anslöt: 2007-01-12
Ort: Marianergraven

Re: Jag kan inte citera.

Inläggav Titti » 2012-08-28 8:28:01

sugrövmanövern skrev:Jag kunde inte citera i tråden om råttor nyss....


Jag var inne där för en timme sedan och försökte citera vilket inte gick. Varken delar av ditt inlägg eller hela. Däremot gick det utmärkt ur andra trådar.

Nu fungerar det igen.
Titti
 
Inlägg: 9003
Anslöt: 2007-09-16

Re: Jag kan inte citera.

Inläggav Miche » 2012-08-28 10:38:38

När det händer att man inte kan citera, hjälper det då att ladda om sidan? I Chrome kan man ladda om med Shift-F5 (säkerligen fungerar detta även i andra webbläsare, eventuellt kan man testa Ctrl-F5)) vilket gör att cachen för sidan även rensas, det kanske kan lösa problemet.
Miche
 
Inlägg: 28797
Anslöt: 2009-01-08
Ort: Karlholmsbruk

Re: Jag kan inte citera.

Inläggav kullan » 2012-08-28 10:52:43

Miche skrev:När det händer att man inte kan citera, hjälper det då att ladda om sidan? I Chrome kan man ladda om med Shift-F5 (säkerligen fungerar detta även i andra webbläsare, eventuellt kan man testa Ctrl-F5)) vilket gör att cachen för sidan även rensas, det kanske kan lösa problemet.


Jo fast jag rensade ju cachen igår kväll och det hjälpte inte då. Du vägrar tro att det är något som buggar på webbplatsen hör jag. Jag har faktiskt haft strul med denna sidan ända sedan jag blev medlem. Det är alltid något som händer eller inte funkar. Dessutom varnade Avast antivirusprogram för att denna sidan inte var virussäker. DVS sidan var rödmarkerad som varnade mig för att det förkom skadkiga saker på sidan. Medan facebook vart grönmarkerad som säker.
kullan
 
Inlägg: 28595
Anslöt: 2011-04-15
Ort: Katastroflandet Jag

Re: Jag kan inte citera.

Inläggav lasseivägen » 2012-08-28 11:28:21

Senaste konstigheten var när jag skall använda den utökade smilies sidan antingen växlar fönstret till den sidan, eller om jag öppnar i separat fönster så funkar det inte att sätta in en smilie. :-)Raging .

Kan bara sätta in dom på den sidan jag skriver på :?: :evil: :-)Raging :roll:
lasseivägen
 
Inlägg: 4798
Anslöt: 2009-07-20
Ort: På havet kaparkapten inte Rövare

Re: Jag kan inte citera.

Inläggav barracuber » 2012-08-28 12:18:07

lasseivägen skrev:Senaste konstigheten var när jag skall använda den utökade smilies sidan antingen växlar fönstret till den sidan, eller om jag öppnar i separat fönster så funkar det inte att sätta in en smilie. :-)Raging .

Kan bara sätta in dom på den sidan jag skriver på :?: :evil: :-)Raging :roll:


Kan du bara sätta in de 36 som är på inläggssidan men inte alla de övriga?

Vad händer när du klickar på Visa fler smilies? Defaultbeteendet (dvs när man klickar vanligt vänsterklick) är att ett fönster öppnas. (Rent tekniskt tror jag det är ett javascriptfönster). Då funkar det för mig att sätta in extrasmilies.

Jag testade även att högerklicka och välja Öppna i ny flik samt Öppna i nytt fönster - det fungerade inte i något av fallen. Mao enbart vanligt vänsterklick fungerar för mig.
barracuber
 
Inlägg: 10992
Anslöt: 2007-02-11
Ort: Västsverige

Re: Jag kan inte citera.

Inläggav lasseivägen » 2012-08-28 12:47:09

barracuber skrev:
lasseivägen skrev:Senaste konstigheten var när jag skall använda den utökade smilies sidan antingen växlar fönstret till den sidan, eller om jag öppnar i separat fönster så funkar det inte att sätta in en smilie. :-)Raging .

Kan bara sätta in dom på den sidan jag skriver på :?: :evil: :-)Raging :roll:


Kan du bara sätta in de 36 som är på inläggssidan men inte alla de övriga?

Vad händer när du klickar på Visa fler smilies? Defaultbeteendet (dvs när man klickar vanligt vänsterklick) är att ett fönster öppnas. (Rent tekniskt tror jag det är ett javascriptfönster). Då funkar det för mig att sätta in extrasmilies.

Jag testade även att högerklicka och välja Öppna i ny flik samt Öppna i nytt fönster - det fungerade inte i något av fallen. Mao enbart vanligt vänsterklick fungerar för mig.


När jag vänsterklickar öppnas inte ett nytt fönster, istället byts fönstret till det där alla smiliesarna fins, därifrån kan jag inte lägga till någon smilie det funkade senast för några dagar sedan. Har inte gjort några ändringar i Safari eller uppdaterat något tillägg till Safari
lasseivägen
 
Inlägg: 4798
Anslöt: 2009-07-20
Ort: På havet kaparkapten inte Rövare

Re: Jag kan inte citera.

Inläggav Miche » 2012-08-28 14:25:37

kullan skrev:Du vägrar tro att det är något som buggar på webbplatsen hör jag.

Nej, jag tycker bara att det vore konstigt om de är så slumpartade, de flesta buggar brukar gå att återskapa, åtminstone i den icke-webbvärld jag är van vid att jobba i.
Miche
 
Inlägg: 28797
Anslöt: 2009-01-08
Ort: Karlholmsbruk

Re: Jag kan inte citera.

Inläggav Liebert » 2012-08-28 15:27:21

Det är något lurt med vissa javascript just nu. Dit hör bland annat citering, smilies och textfärger som också verkar misstända just nu. Ska kolla det så fort jag hinner.
Liebert
Grundare
 
Inlägg: 1900
Anslöt: 2005-10-10

Återgå till Regler, nyheter och synpunkter



Logga in