Hundgrupp i Eskilstuna (För dig med hund eller utan)

Allt om Aspergerträffar

 Moderatorer: Alien, marxisten, atoms

Hundgrupp i Eskilstuna (För dig med hund eller utan)

Inläggav Kidzi » 2020-09-07 3:33:58

Vi har haft en träffgrupp i Eskilstuna innan, men den har lösts upp, tror jag. Dock är naturligtvis gamla medlemmar välkomna.

Den nya gruppen ska ha syftet att vara utomhus, men i måttliga mängder så att alla som kanske inte har så mycket ork, orkar. Den ska också ge hundar chans att träffas och chans för de som inte har hund att träffa djur. Vid dåligt väder kanske vi träffas inomhus.

Jag kallas för Kiddie (i vardagen med), och är en halvgammal tjej. Hunden är en 5-årig kastrattik som har levt i 4 år i en valpfabrik i Spanien där hon blev misshandlad och fick svälta. Hon har väldigt låg social kompetens med andra hundar men är helt oaggressiv. Hon är vaksam utomhus men väldigt kelig inomhus.

Det är även OK att träffas hos mig, men då ska man kunna acceptera röra och inte en superstädad lya. Jag har katter också, så om vi träffas här så kan man tyvärr inte ta med sin egen hund.

Vi kommer kommunicera via epost. Dvs du behöver en epostadress du är villig att dela med andra i gruppen. Vill du inte använda din vanliga adress går det naturligtvis att göra ett gratis epostkonto bara för detta.

Det kommer bli jag och förhoppningsvis en till som drar igång saker och skickar epost till alla om detta. Eftersom det inte kommer vara komplicerade träffar så kommer jag bara kasta ut datum, vad vi ska göra och plats att träffas. Sedan får man svara om man vill komma. När vi har en grupp får vemsomhelst kalla till en ny aktivitet. Regeln är bara att alla som är med i gruppen ska bjudas in. Det ska vara ganska många träffar, men inte intensiva och man kommer på dem man vill. Dvs det ska passa för dem som inte orkar så mycket och inte behöver må dåligt om hen måste ställa in.

Vill ni vara med så skicka PM till mig med den epostadress ni vill använda.

Första träffen kommer vara en enkel sammankomst i hundlekparken i Vilsta.

Skriver det igen, du behöver inte ha egen hund. Huvudsaken är att du tycker om hundar och att hundar kanske ger dig något du behöver.
Kidzi
 
Inlägg: 3642
Anslöt: 2019-12-31
Ort: Södermanland

Hundgrupp i Eskilstuna (För dig med hund eller utan)

Inläggav Kidzi » 2020-10-10 8:39:38

Ìnte så mycket intresse tyvärr. Så jag gör ett nytt försök. Någon som vill gå en stund i skogen eller annan natur? Kanske plocka lite svamp. Eller planera en heldag ute (eller ja 5 timmar) med mycket vila med fokus på att vara ute. Laga mat på spritkök eller något, bara för att förlänga tiden. Kanske någon tycker om att ta kort på naturen. Är medlem på en blogg och vill ni lägga upp bilder på den tagna i omgivningen går det bra.
Kidzi
 
Inlägg: 3642
Anslöt: 2019-12-31
Ort: Södermanland

Återgå till TräffarLogga in