Deprimerad över att vara 30-årig oskuld

Om livet i relation till sig själv och samhällets förväntningar.

 Moderatorer: Alien, marxisten, atoms

Deprimerad över att vara 30-årig oskuld

Inläggav Leon_Trotsky » 2020-01-02 9:18:24

Batte skrev:Det er imponerende at du skriver både svensk og norsk synes jeg, det er ikke mange i USA som kan det.

Jeg vet ikke helt hva jeg skal skrive, men det er veldig trist å være ensom. Det virker på meg som det du egentlig ønsker er kjærlighet og ikke kun sex. Det virker også som du kanskje kjenner deg mindreverdig fordi du ikke har kysset og ikke har sex. Det er selvsagt ikke noe feil i å være jomfru. Forstår dog at det kan kjennes som tabu.

Det er trist at noen ler av deg på date. Det virker som noen merkelige kvinner du har truffet. Hvordan kom du i kontakt med dem? Jeg tror ikke det er vanlig å spørre om noens sexliv på en første date. Er du sikker på at de spurte deg helt konkret om sexlivet, eller kan det hende de mente kun å spørre om tidligere kjærester? Jeg tror man bør forsøke å prate om sex første gang man treffer noen, med mindre sex er det viktigste.

Som noen andre her nevnte, er det viktig at man ikke fremstår som desperat. Det er en stor forskjell på desperat og blyg, selv om man kanskje kan bli desperat om man er så blyg at man ikke oppnår det man vil. Når man er blyg er man ofte en person som trekker seg unna selv om man er ønsket. Når man er desperat er man ofte en person som presser på selv om man er uønsket.

Jeg tror fortsatt at det er mulig for deg å legge ut en annonse i USA, men jeg forstår at det kan være vanskelig å finne rett sted for det.


Jeg elsker fremmedspråk, men mange her tror jeg er dum fordi jeg liker språk.

Det er tabu på flere måter: kvinnene tror jeg er en del av at de ikke ville date, og mennene tror jeg er en taper, og de ønsker ikke å være mine venner.

Du har rett i det, sex er bare en del av et forhold, det er ikke alt. Jeg vil jo gjerne ha et forhold der jeg er forelsket i henne, og hun i meg.

Nei, i løpet av daten, spør kvinnene meg direkte om min kjærlighets og sexliv. Som i min siste date (august 2019), begynte kvinna å snakke om hennes tidligere relasjoner og hennes sexliv. Han snakket om kondomer og prevensjon. Så spurte han meg om mitt eget sexliv og alt dette.

Nei, jeg vil ikke bli desperat, men det er jo trist å være alene hele tida, hele dagen, som om jeg var så rart. Jeg prøver andre ting, men det virker som det samme—skjer det ikke noe godt som alltid, og siden jeg er så klønete, gjør jeg et dårlig inntrykk.

Jeg har prøvd mye datesider her (OKCupid, Bumble, osv.), og det har aldri fungert. Jeg vet ikke hva den endelige løsningen ville være. Men i mellomtiden er jeg singel.
Leon_Trotsky
Ny medlem
 
Inlägg: 5
Anslöt: 2019-12-27

Deprimerad över att vara 30-årig oskuld

Inläggav Kentarou » 2020-01-02 12:27:48

Åk till Asien, där kommer du vara lång och rik. Du verkar vara ett lingvistiskt geni. Vilket du kan utnuttja. Om du tycker om vita så kan du åka till ett Slav land.

Kvinnor tycker om män med makt dvs pengar. Du kan bli en översättare eller någon typ av författare.

Lycka till yankie.
Kentarou
 
Inlägg: 763
Anslöt: 2019-05-17

Deprimerad över att vara 30-årig oskuld

Inläggav ehmd93 » 2020-01-02 12:32:35

Du kommer säkerligen hittar din önskan i Asien om "kärlek" är existensiellt kris för lycka. Eller flytta till Asien. Har velat åka till Beijing, HK och Singapore :D
ehmd93
 
Inlägg: 130
Anslöt: 2015-04-30

Deprimerad över att vara 30-årig oskuld

Inläggav Kentarou » 2020-01-02 12:44:37

EthnicIncel skrev:
Huggorm skrev:Det där är nog forskning gjord i USA. Den stereotypa svenska kvinnan vill ha en lång och mörk man, förr typ en italienare men de nöjer sig med nästan vad som helst som inte ser ut som dom själva.


FEL! När kvinnor säger mörk, menar dom främst solbrända vita män. Tro fan att dom vill ha en autist med gener från mellan östern. Sedan vill folk helst ha dom som dom är vana vid.

Jag förstår vita men som sitter på nätet och tror annat för att dom inte får något. Mycket data från nätdejting har gjorts.

Asiat män har det svårast. Deras kvinnor verkar ogilla sina män mest, och tycker om vita män MEST.

På en studie tyckte svarta kvinnor om vita mest, men vita män tyckte om svarta kvinnor minst.

Utöver nätdejting!: Alla grupper tyckte om sina män mest, och på andra plats VITA.

Det är ingen snack om saken. Om jag ser du som en 7:a, är jag alltså 3 poäng längre för vita kvinnor. Alltså är jag en 5:a i deras ögon. VI ÄR INTE LIKA I SVERIGE HELLER.

Att svenska kvinnor säger en sak är inte samma sak som vilka dom dejtar(har sex med, och gifter sig med).

Kolla på feministerna. Dom flesta dejtar vita män, oavsett vilken ursprung feministerna är ifrån. Dessa ska vara för jämlikheten. Det jag säger är inget folk pratar om, men för att jag är utsatt så kan jag påpeka detta.

Utöver hudfärg så påverkar längd, och utseende ditt liv med. Längre, snyggare människor är rikare, är socialare, har mindre risk för drogbruk etc etc. Alltså skapar den vi är, och vår personlighet från hur vi ser ut. Vi påverkas av hur vi blir behandlade.

Som sagt. VI ÄR INTE LIKA!


Vi har det i vårat blod att få afkomma med våran egen ras. Fittans tankar kommer innan ideologiska tankar. Om du är en sjua så borde du kunna få en kvinna av din egen ras?
Kentarou
 
Inlägg: 763
Anslöt: 2019-05-17

Återgå till Att leva som AspergareLogga in