Brukar folk beté sig som om du tror allt han'lar om dej ^_-

Om livet i relation till sig själv och samhällets förväntningar.

 Moderatorer: atoms, Alien, marxisten

Brukar folk beté sig som om du tror allt han'lar om dej ^_-

Inläggav illmbius » 2019-09-25 22:18:55

Precis som om "vi" tror att allt fokus borde riktas mot oss :-)003 Typ som att bara för att vi är tysta och inte svarar så "tror vi att vi är "viktigare" än alla andra" :shock:

Tror d e nåt me energin, alltså något sort "ok" som svävar ovanför/runtomkring våra auror, typ folk e tvugna att "poängtera" "skillnaderna" tills de tröttna på att vara avundsjuka :-)006 och går vidare.

Det är precis som att du kan tänka / läsa av en känslan av osäkerhet som omger situationen och folk VET att du känner känslan och retar dej jenom att säja den precis som att d e DIN känsla fast d kunde inte va längre ifrån sanningen :shock:

Ett exempel, Vi var utanför folkhögskolan på Wendelsberg och d kom "pip" från skogen, från en fågel, och viktor och max hade me sig en sån där "pip"-grej från ett sällskapsspel man ska pipa me nä man vet rätt svar. Och dom efter ett tag "han tror säkert att d e vi" pratade över huvet på mäj som om ja inte ens var där typ :shock: obehaglit :? och jag tänkte tanken men d va inte som om ja "fastnat" i den som anklagan föreslog :shock:
illmbius
 
Inlägg: 142
Anslöt: 2019-09-12

Återgå till Att leva som AspergareLogga in