Behöver hjälp med låtar!

Berätta om dina specialintressen och lär dig om andras.

 Moderatorer: atoms, Alien, marxisten

Behöver hjälp med låtar!

Inläggav Jossie94 » 2020-06-09 12:10:23

Ska ni verkligen sitta och analysera på djupet mina inlägg ordagrant vad jag har skrivit?
Och ber om ursäkt men alltså jag känner mig kränkt. Struntsamma, ni fattar ändå inte min poäng. Någon måtta får det vara, jag kan inte vara så otydlig för läser man mina inlägg så står det rätt klart och tydligt vad jag menar och jag säger ju att jag bara tar upp exempel. Jag ältar inte saker. Som sagt så är det återigen bara exempel som jag har upplevt. Det är inte att älta. Jag mår inte dåligt utav de exempel jag pratar om, det hade varit ältande om jag mådde dåligt över det. Jag säger mer påpekande skulle jag säga. Tex att gräset är grönt är bara fakta men går man in på djupet så är det gröna ur en filosofisk synvinkel bara en illusion av färgen grönt.
Jossie94
 
Inlägg: 480
Anslöt: 2019-06-25

Behöver hjälp med låtar!

Inläggav Jossie94 » 2020-07-04 17:41:23

Två låtar som jag tror är enkla att hitta är en låt som låter som i cant smile without you. Fast personen heter något benton benson eller något. Det är en gammal låt.

Sen en låt som är intro till en gammal tv serie. De är typ två kill kompisar och så är de typ lite komedi. Den påminner lite om Wind of change av någon konstig anledning om de är samma årtal eller melodi eller något men det är inte den. Det är typiskt en intro låt, så de känns inte riktigt som en låt.

En låt som är en sommarlåt, de är i typ Spanien Grekland eller något. Kille som är mörkhårig och sjunger på något språk, det är inte engelska eller svenska utan typ spanska eller något liknande. De åker på en banan båt i vattnet och så står han på typ ett berg/ ser ut som typ grekiskt själva miljön. Tror han har en skjorta på sig. Har för mig att killen heter något med Dan och det är inte han Dan bisbal. Jag tror inte det är han då jag redan kollat upp det
Jossie94
 
Inlägg: 480
Anslöt: 2019-06-25

Återgå till Intressanta intressenLogga in