Ändrad policy för Off topic i avdelningen Off topic?

Foruminformation postas här. Förslag och kritik är också välkommet.

 Moderatorer: Alien, atoms

Ändrad policy för Off topic i avdelningen Off topic?

Inläggav Titti » 2015-07-30 1:45:36

Jag har noterat att ett antal inlägg har flyttats från tråden "Skriv vad du vill" till tråden för Off topic. Tråden de flyttades från ligger i avdelningen Off topic. Där brukar det vara tillåtet att avvika från trådämnet hur man vill och tidigare flyttades aldrig inlägg ur trådarna där, liksom dessa trådar inte delades. Enda undantaget var om de av något skäl censurerades.

Självklart gäller forumreglerna i allt annat även i den avdelningen men inlägg som är kränkande eller bryter mot forumreglerna i andra avseenden än just OT bör väl ge reprimander för det (om det finns skäl till det) utan att flyttas? Alltså - varning om det är befogat men inlägget står kvar.

Eller är reglerna ändrade?
Titti
 
Inlägg: 9003
Anslöt: 2007-09-16

Ändrad policy för Off topic i avdelningen Off topic?

Inläggav Sjuckert » 2015-07-30 19:08:21

Admin:

Ja, man får avvika från ämnet i den avdelningen, men det betyder inte att man får vara oförskämd och bråkig.

Det var ett par trådar i Off topic som spårade ur, och det var så många inblandade som tjafsade med varandra att det hade varit meningslöst att ge alla reprimander; de flesta var inte heller tillräckligt mycket över gränsen för att förtjäna en reprimand. Istället valde vi att flytta bort inläggen så att de inte bjöd in till fortsatt pajkastning.
Sjuckert
 
Inlägg: 1164
Anslöt: 2013-05-11

Återgå till Regler, nyheter och synpunkter



Logga in